レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op mijn verjaardag door mijn partner verrast met een Nikon Coolpix 1100 camera. Pieter had mijn vriendin bij de aankoop verteld dat ik nog wat andere kleine dingen nodig ging hebben om de camera opt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super snel geleverd tegen een zeer mooi prijs Sony A 7 ontvangen in een mooie geschenken verpakking met een persoonlijk briefje geef me wel een prettig gevoel, En gelukkig doe dit bedrijf niet mee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

waar kom je dit nog tegen, een zeer vakbekwame fotozaak met een eigenaar die niet alleen zijn vak verstaat maar ook betrokken, oprecht en uiteraard objectief(leuke woordspeling) en eerlijk is. Al... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Foto Hans Keuzekamp proberen we u te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. In informele sfeer, met alle tijd en aandacht die u nodig hebt. Duidelijk, gedegen en eerlijk advies. Samen met u op zoek naar wat u echt nodig hebt. Dat waar u blij van wordt. Dat is het belangrijkst. Wij beweren niet de goedkoopste te zijn. U zult vast een prijs vinden die lager is dan die van ons, maar onze prijzen zijn zeker concurrerend. Bedenk wel dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen en andere service. Wij staan altijd voor u klaar, zowel online als in onze winkel. Mocht u na aankoop het idee hebben dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, kom dan binnen 14 dagen met de bon naar onze winkel. We zullen het product dan, mits onbeschadigd, omruilen tegen iets waar u wel tevreden van wordt. Of het nou online of offline aangeschaft is.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Heel deskundig, echt behulpzaam en zeer betaalbaar

De afgelopen twee jaar bij FotoHansKeuzekamp in Zwolle o.a. een Nikon 85mm 1.4G objectief en een Sigma 24mm 1.4 Art objectief gekocht voor een full frame Nikon camera. De lenzen zijn perfect en de autofocus werd ter plekke op mijn camerabody gefinetuned. Heel vriendelijke mensen, met kennis van zaken (= uit hun eigen ervaring) en met prijzen die tot de aantrekkelijkste van Nederland behoren. En de nieuwste apparatuur op voorraad. Verder schappelijke inruilprijzen voor oude apparatuur. Kortom, kom er graag en koop er graag. Een aanrader!

2015幎11月27日
5぀星のうち5の評䟡

Erg vriendelijk en supersnelle verzending

Na flink wat zoeken leek ik dan toch een winkel in Nederland gevonden te hebben die zowaar de Fuji X100S nog op voorraad had – zou het echt? Even kort gebeld op de vrijdagmiddag en ja hoor, ze hadden er inderdaad nog precies één op voorraad. Ze konden hem na ontvangst van betaling diezelfde dag nog voor me op de post doen naar Amsterdam. Direct m'n bestelling geplaatst, betaald via iDEAL en inderdaad, op zaterdagochtend stond de postbode voor de deur met m'n nieuwe X100S. Sneller kan niet!

2013幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service door betrokkenheid met de klant

Bij de concurrent een nikon objectief gekocht en een dag later bij foto Hans Keuzekamp een bijbehorende body aangeschaft. Tot grote schrik zijn beide thuis van mijn statief gevallen. Resultaat allebei defect. Meteen gebeld met Hans Keuzekamp en beide bij hun ingeleverd. Omdat ik op korte termijn de apparatuur nodig had heeft Hans mij twee van zijn eigen toplenzen uitgeleend en kon ik zelfs nog een body van hem lenen.. En ik hoefde hier niets voor te betalen. Zij begrepen mijn probleem en kwamen met een adequate oplossing. TOP En voor de prijs hoef je ook niet naar een ander. Kies daarom voor de TOPService en scherpe prijzen van FOTO Hans Keuzekamp. Mij krijgen ze er niet meer weg.

2013幎5月6日

Verademing!

Zojuist, na 36 uur mijn nieuwe Sony lens 18-200mm voor de NEX-5 ontvangen. Fotohanskeuzekamp was niet alleen de goedkoopste, ook de levering was perfect. De lens zat in een wel 6x grotere doos, dus was erg goed beschermd tegen vervoer. Met een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij, wat je in deze computertijd nog zelden meemaakt.
Complimenten!

Enkele dagen na deze ervaring besloot ik nog eens iets te proberen. Voor de NEX camera is - op papier- een betere flitser te bestaan. Type HVL-F20S.
Nog nergens voorradig, maar Hans Keuzekamp beweerde het binnen enkele dagen te kunnen leveren. En dan ook nog voor een prijs die 3 tientjes lager ligt dan de gangbare prijs volgens de bekende aanbiedingszoeksites als Kelkoo en Kieskeurig. Laat maar zien...

En warempel: ook dat lukt. Ik kreeg eerst via de mail een aparte rubriek voor dit (eenmalige) artikel toegewezen om de Ideal betaling te regelen en twee dagen later werd het pakketje keurig afgeleverd. Weer in een doosje dat met zorg was ingepakt, weer met een handgeschreven vriendelijk begeleidingsbriefje erbij. 'T is echt super!
En ik ben toch echt geen familie van die Hans!

En voor de fotohobbyisten met een Sony-NEX: Dit ding is wel een wereld van verschil met het bijgeleverde miniflitsertje, met veel meer lichtkracht!

2011幎12月30日
5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering voor een zeer scherpe prijs.

Ik heb een Nikon 105mm macro gekocht bij Foto Hans Keuzekamp. Ik heb bij de lens een filter afstandsbediening en nog meer accessoires besteld. Nu heb ik nog minder betaald voor de set dan ik bij Konijnenberg voor alleen de lens zou moeten betalen. Ik heb het om 16uur besteld en de volgende ochtend werd het geleverd.

2011幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス