Fotoopcanvas レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na ellende via Groupon maar bij deze site een canvas besteld en ondanks dat het van een bewerkte foto was dus waarschijnlijk teveel pixels een hele mooie canvas mogen ontvangen. Ik raad deze dus echt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

The print hoever, (even though it was a sea with a blue sky) the image was somewhat warmer, while the print had more blue, more saturated, resulting in drowning out the feeling of warm air.

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen was eenvoudig met uitstekende uitleg over de mogelijkheden. Het produkt werd snel geleverd(binnen drie dagen), was keurig verpakt. De afdruk op canvas was geheel naar wens. Er werd zelfs een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige print, geweldige service! De eerste print die ik ontving was erg mooi behalve dat er een klein plekje zat waar de inkt niet had gepakt, er werd meteen gereageerd en ‘n paar dagen later kreeg... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Wat een teleurstelling...half december

Wat een teleurstelling...half december een cadeau voor een vriendin besteld, netjes betaald (rond 50 euro) , tot op heden niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en per mail een aantal totaal verschillende reacties gehad, van excuus we gaan erachter aan (niet dus) naar we zijn het kwijt geraakt, naar het is geannuleerd (niet door mij) enz enz...ik ben woest! Ik wil mijn bestelling anders ga ik stappen ondernemen!

2025幎12月28日
Fotoopcanvas ロゎ

Fotoopcanvas からの回答

Wat ontzettend vervelend en frustrerend dat dit zo is gelopen. We begrijpen heel goed dat u boos bent, zeker omdat het om een cadeau ging en u al zo lang wacht zonder duidelijke informatie. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden. Onze oprechte excuses hiervoor.
We willen dit graag serieus en snel met u oplossen. Wilt u contact met ons opnemen via info@fotoopcanvas.nl, zodat we dit direct voor u kunnen oppakken en tot een passende oplossing kunnen komen? ^Nienke

Prachtig product

Qua prijs dacht ik aan minder kwaliteit of slechte service maar het tegendeel is duidelijk gebleken.
Zeker aan te raden en ik kom zeker nog eens terug op jullie site voor een bestelling!
Top !

2025幎11月17日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit

Vandaag mijn foto op canvas binnen gekregen. Ten eerste was de verpakking op meerderen plaatsen beschadigd. De rand van het canvas heeft ook een beschadiging. Daarnaast een super licht en goedkoop dun doek wat over goedkope houten latjes is gespannen. Op de website staat mooi grenen lijst maar dit is super licht. Mijn afmeting is 90 x 90 cm. Dan vind in bijna 60 euro echt niet in verhouding staan met wat ik heb gekregen. Het is nog geen 10 euro waard. Best kwalijk dit en de kwaliteit is dus bedroevend. Ik heb gebeld naar de klanten service en ik moest de foto's naar een heel ander emailadres sturen dan van foto op canvas. Maar naar klantenservice cadeau. Apart vind in dit. Zoveel geld vragen voor zulke slechte kwaliteit. Zonde van mijn geld. Daarnaast had ik ook nog bevestigings materiaal erbij gekocht ook dit had veel goedkoper of zelfs gewoon inbegrepen moeten zijn voor zo'n hoog bedrag. Laatste keer bij dit bedrijf. Aangezien ze niet aan geld retour doen, wat apart is want als iets niet goed is, behoor je gewoon je geld terug te krijgen. Dat valt onder namelijk ondeugdelijk product. Of het ou een eigen foto is of niet, want ik denk dat iedereen hier een eigen foto gebruikt. Jammer.

2025幎10月8日
Fotoopcanvas ロゎ

Fotoopcanvas からの回答

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat uw canvas beschadigd is aangekomen en de kwaliteit niet naar verwachting is. Dit is uiteraard niet de service en kwaliteit die wij willen bieden.

Graag kijken we met u mee naar een passende oplossing. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer en foto's van het product naar info@fotoopcanvas.nl? We pakken het dan zo snel mogelijk voor u op.

Onze excuses voor het ongemak. ^Jannie

5぀星のうち5の評䟡

De foto op canvas in de herkansing

De foto die op canvas afgedrukt is, werd super snel geleverd. Tot mijn schrik was het niet wat ik verwacht en besteld had. Na een mail en een telefoontje, waarop door de medewerkers van het bedrijf adequaat gereageerd werd, is nu de foto op canvas ( nieuwe zending) zeker naar mijn tevredenheid geleverd.
Deze hangt inmiddels op de juiste plek en ik ben er heel blij mee. Een dikke pluim voor de medewerkers!

2025幎10月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス