Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... ãã£ãšèŠã
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... ãã£ãšèŠã
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
FotoSjov.dk © ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder
⢠Ingen download af software
⢠Kåret til billigste fotobog
⢠Bedste kvalitet. Punktum
⢠Lav en fotobog på 5 min.
⢠Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
LÊs mere om vores garantier
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FÞrste klasses service og fÞrsteâŠ
FÞrste klasses service og fÞrste klasses produkter!
Mega god service
Mega god service
Jeg bestilte en bog (som jeg plejer hos fotosjov), men den var en smule lys i billederne. Derudover havde jeg selv lavet en fejl på forsiden. Jeg skrev til fotosjov at jeg måske syntes, at billederne var blevet lidt lysere end de plejede, og de skrev allerede dagen efter at jeg kunne bestille en ny uden beregning. Ydermere gjorde de mig opmÊrksom på, at der var en fejl på forsiden, som jeg også fik lov at rette inden de satte den i produktion.
Virkelig god og meget hurtig service.
Jeg er skuffet!âŠ
Jeg har lavet så mange fotobÞger og altid vÊret glad for kvaliteten og resultatet fra Fotosjov. Men denne gang er jeg virkelig skuffet. Omslaget er flot, men billederne i bogen er glanslÞse - slet ikke den kvalitet jeg tidligere har fået.
Jeg er dybt skuffet - det skulle vÊre en gave til min rejsekammerat, men nu ved jeg ikkeðª
Godt produkt
Godt produkt. Nemt og sjovt. Jeg designede eget krus, hvilket var nemt og hurtigt, resultatet blev godt
Man får god og hurtig hjÊlp
Man får god og hurtig hjÊlp
Og materialet er tip top
Hurtig levering. Perfekt kvalitet
Hurtig levering. Fantastisk god kvalitet og nem fotobog at lave på en iPad. Det er Danmarks bedste kvalitet
Fremragende behandling
Igennem mange år har jeg fået lavet fotobÞger hos FotoSjov og altid med fremragende resultater. Det er meget nemt at fremstille et godt produkt.
Hurtig levering er også et af Fotosjovs egenskaber
Super kvalitetiâŠ
Har lavet fotobÞger fra fotosjov i mange år efterhånden- altid super kvalitet, let at lave og hurtig levering
Kan kun anbefale fotosjov
Fotosjov er nem at anvende om det er fotobÞger eller andre fotoopgaver det handler om. Jeg har i gennem flere år lavet en del fotobÞger, kalender og andre fotoopgaver. Jeg oplever brugervenlighed, siden er lige til at gå til, og man kan arbejde på et projekt over lÊngere tid uden udfordringer. Deres produkter er i hÞj kvalitet, som altid modtages med stor glÊde. Deres fotobÞger er som at have en rigtig bog stående på hylden og når man kigger i den.
Fotosjov har en virkelig hÞj service, og kommunikere ordentlig med deres kunder, både når tingene går lige efter bogen, men også når nogen går galt undervejs.
I februar 2024 havde jeg igen lagt en bestilling på en fotobog, og modtog meget overraskelse og mod forventning en bog som slet ikke havde samme kvalitet som jeg er vant til - det virkede ved gennemsyn som om noget var gået helt galt i fremstilling, flere billeder lignede at der var skader på, hvilket der ikke var på de originale.
Jeg tÊnkte med min erfaring med fotosjov.dk at det måtte vÊre en fejl, og jeg sendte derfor en mail til firmaet og vedhÊftet nogen af siderne fra bogen.. Efter MEGET kort tid, fik jeg svar - med besked om at det simpelhan ikke var tilfredsstillende og at der måtte vÊre gået nogen galt under fremstilling. Jeg fik besked på at de ville lave en ny fotobog til mig, og jeg ikke skulle fortage mig yderligere.
Igennem lÊsning af bogen fandt jeg også nogen fejl lavet af mig selv, og nu firmaet alligevel skulle lave en ny bog, forespurgte jeg om muligheden for at disse fejl kunne rettes. Det fandt vi en lÞsning på.
Efter kort tid, modtog jeg en ny fotobog i samme kvalitet som jeg kender firmaet for.
Så uden tvivl 5 stjerner fra mig, og den nÊste fotobog vil også blive bestilt herfra.
Igen en yderst positiv oplevelse
Min hustru og jeg har over de seneste år fået lavet en del A4 fotobÞger på 100 sider hos FotoSjov. Kvaliteten af papir, tryk og indbinding er fremragende, og bÞgerne har holdt til mange gennembladninger uden at blive slidt.
Til designet af bogen bruger vi firmaets app installeret pÃ¥ vores egen PC. Den er nem at bruge og har mange nyttige funktioner. Man skal dog vÊre opmÊrksom pÃ¥, at der kan vÊre ganske smÃ¥ detaljer, som afviger fra det endelige produkt. I vores sidste ordre pÃ¥ 4 bÞger var der en QR-kode, som blandede sig med teksten pÃ¥ bogens bagside. Her udviste FotoSjov en meget imponerende kundeservice. Et spÞrgsmÃ¥l om, hvordan det kunne undgÃ¥s en anden gang, blev meget hurtigt besvaret med et tilbud om 4 nye bÞger. Dette selvom vores henvendelse ikke var lavet som en reklamation. Undervejs i forlÞbet med erstatningsbÞgerne var der en del spÞrgsmÃ¥l. Hver eneste gang kom der meget hurtigt fyldestgÞrende og personlige svar. De nye bÞger endte med at blive helt, som vi havde Þnsket dem. Deres pÃ¥stand pÃ¥ hjemmesiden om âKundeservice i verdensklasseâ er bestemt ikke uberettiget.
Vi har oplevet FotoSjov som et fremragende firma, vi på det varmeste kan anbefale.
FotoSjov kan varmt anbefales
Lette at få fat på telefonisk ved spÞrgsmål. Mads har en enestående tålmodighed og er altid klar til at hjÊlpe. Hurtig levering - kan varmt anbefales
Jeg kan kun anbefale fotosjov flotâŠ
Jeg kan kun anbefale fotosjov flot arbejde nemt program til at lave fotobÞger jeg har.nu lavet over 15 laver nu hvert år.til mine bÞrnbÞrn og julekort og åtskalender og prisen er også rimelig og du haren utrolig god kundeservice altid hjÊlpsom. Kan kun anbefale fotosjov mvh jette
Flot fotobog
Gode tilbud. Hurtig levering. Flot bog på godt papir med en holdbar indbinding. Jeg har brugt dem i mange år.
Virkelig god oplevelse med FotohÊfter
Har fået printet fotohÊfter - hvor kvaliteten er sÊrdeles god - ikke mindst i forhold til den meget venlige pris på fotohÊfter. Jeg er glad for programmet til at indsÊtte og tilpasse billeder i fotohÊftet. Jeg skulle lige vÊnne mig til det (har ellers brugt Billedbutikken.dk - som er lukket ned i 22.) - Efter lidt indlÊring er jeg fuldt tilfreds med de redigeringsmuligheder, der tilbydes. Og så var jeg meget positivt overrasket over hvor godt det gik med aflevering af det fÊrdige materiale jeg arbejder på en 20/2 forbindelse, så jeg frygtede lang uploadtid. Men blev netop positivt overrasket over hvor effektivt Fotosjov.dk tilsyneladende har komprimeret billederne inden upload.
SÃ¥ en virkelig glad bruger, der allerede har anbefalet jer flere gange.
mvh
Bendt
Hurtig levering og godt resultat
Altid en god oplevelse
Jeg har kÞbt mange fotobÞger fra Fotosjov og altid vÊret tilfreds. Har kun godt at sige om hele processen ðð»
Fine produkter til prisen og hurtigâŠ
Fine produkter til prisen og hurtig levering. Har brugt Fotosjov rigtig meget og de 2-3 gange, jeg har vÊret utilfreds med noget, er det blevet trykt om uden problemer. Fin kundeservice.
Jeg har gennem flere Ã¥r brugtâŠ
Jeg har gennem flere år brugt Fotosjov.dk og har kun ros til dem.
For nylig var jeg i gang med et projekt som desvÊrre "frÞs" for mig. Fik skrevet til "Mads" og så kan det nok vÊre at der kom hurtig og effektiv hjÊlp.
Stor tak til "Mads" for hans tålmodighed med en gammel kone.
Kvalitet, brugerflade og service i top
Meget flot kvalitet på papir og tryk, nem brugerflade med mange redigeringsmuligheder, hurtig levering og skarp pris har fået mig til at anvende Fotosjov til 15-20 fotobÞger de seneste år. De svarer hurtigt og konstruktivt på servicehenvendelser og har altid levet op til mine hÞje forventninger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã