Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... ãã£ãšèŠã
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... ãã£ãšèŠã
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
FotoSjov.dk © ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder
⢠Ingen download af software
⢠Kåret til billigste fotobog
⢠Bedste kvalitet. Punktum
⢠Lav en fotobog på 5 min.
⢠Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
LÊs mere om vores garantier
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov. Det er let at bruge deres vÊrktÞjer, de har fantastisk kundeservice og svarer hurtigt ved henvendelse - og hvis man ikke er tilfreds, sÞrger de for at udbedre evt. fejl, sÃ¥ du fÃ¥r et bedre resultat. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale FotoSjov ð€
Fantastisk kundeservice og gode produkter
Fantastisk kundeservice, nemt system at bruge, hurtig levering og så er produktet rigtig fint oveni. Jeg har kÞbt en hel del fotobÞger ved dem som jeg nemt selv har kunne designe og jeg har vÊret meget tilfreds hver gang.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Et fantastisk firma at handle med.
Hvis man har spÞrgsmål , på telefon eller mail,
altid den allerbedste service .
Vores sidste oplevelse
Bestilte 6 albums på 96 sider til vores bÞrn efter en skÞn ferie i den Tyrkiske skÊrgård .
Vi havde inviteret 4 generationer afsted , for at fejre runde fÞdselsdage og jubilÊer .
PÃ¥ sidste side i bogen var alle 14 samlet til familie fotos,
DesvÊrre var der sket en fejl hos FotoSjov,hvor billedet var blevet forskubbet så 2 af vores bÞrnebÞrn ikke var med, dette var et stort problem for mig. Da de to drenge havde båret deres mormor i kÞrestol op og ned af trapper hele ferien , de var en uvurderlig hjÊlp.
Jeg spurgte hos Fotosjov, om det var muligt at lave et lÞst billede , som jeg kunne lime pÃ¥âŠ..hvor alle var med ogsÃ¥ de to skÞnne drenge, dette blev afvist,da det ikke ville blive godt .
Vi blev tilbudt 6 nyeâŠ..sÃ¥ flot en gestus âŠ..og med stor taknemmelighed sagde vi ja tak.
Alle har modtaget deres albums, som gjorde stor glÊde.
Tusinde tak til Mads & Fotosjov.
Fra Per & Lone
Jeg vil gerne give 100 stjerner!
Jeg har brugt Fotosjov flere gange - altid med en super oplevelse. BÃ¥de brugervenligt, kvalitetsmÊssigt og med god service ð Jeg modtog mit senest produkt i lÞrdags - og jeg er ovenud lykkelig. Jeg ville Þnske jeg kunne give Fotosjov 100 stjerner ðâde har vÊret Sà hjÊlpsomme undervejs over telefonen og svaret hurtigt pÃ¥ mine mails og de gjorde alt hvad de kunne, for at jeg kunne nÃ¥ at fÃ¥ min flotte Fotobog og kunne give den i gave i lÞrdags ðð€©KÃMPE tusind tak for jer og for Fotosjov. Bogen er virkelig flot, prisen er god og jeres program er meget brugervenligt. Og sÃ¥ er det fedt at den store Fotobog kan laves pÃ¥ 300 sider ðnÃ¥r nu man har meget pÃ¥ hjerte. Jeg er meget tilfreds og anbefaler Fotosjov til alle â€ïž
Imponerende service og super flot fotobog!
Jeg bestilte en fotobog med billeder fra en polterabend, men havde ved en fejl brugt min anden mailadresse og troede derfor, at jeg ikke modtog en bekrÊftelse. Jeg kontaktede FotoSjov.dk, og de svarede med det samme og hjalp mig bÃ¥de med at Êndre mailen og fÃ¥ ordren igennem. Allerede 24 timer senere havde jeg bogen i hÊnderne! Fantastisk kundeservice og virkelig flot kvalitet af produktet. Kan varmt anbefales â jeg handler helt sikkert her igen.
Flot resultat af fotohÊfte
Vi er en cykelklub, som har vÊret afsted på en tre dags tur, hvilket gav mig 200 fotos til et klassisk fotohÊfte, (Avanceret designer) og jeg er meget tilfreds med resultatet, hvilket de andre også vil vÊre, da jeg har bestilt en kopi til hvert medlem.
Cykelhilsen Connie
Ãv, dÃ¥rlig oplevelse
Ãv, har desvÊrre haft en dÃ¥rlig oplevelse med dette firma.
Jeg bestilte 6 kopper med simple motiver på (eget billede), og kvaliteten er bare ikke sÊrlig god. Langt ringere end jeg har prÞvet hos andre firmaer. Billedet falmede meget hurtigt.
Jeg tog kontakt til kundeservice, og der var rn der svarede, som lovede at melde tilbage, når han havde undersÞgt det, men er aldrig vendt tilbage. Det synes jeg er rigtig Êrgerligt, og vÊlger dem ikke igen.
God kunderservice og produkt!
God kunderservice og produkt!
Jeg bestilte en billedbog som bryllupsgave, som ankom i fÞrste omgang med en lille skade på ryggen. Fik tilsendt en ny bog uden besvÊr og havde en god korrespondance med firmaet.
Super god oplevelse, og hurtig anden forsendelse.
Stor ros til firmaet Fotosjov
Stor ros til firmaet Fotosjov. Jeg havde skrevet forkert i en tekst på den bog jeg havde lavet og modtaget.
Jeg fik besked på, at jeg bare kunne lave en kopi, rette teksten og bestille igen. Den bog der var fejl i skulle jeg blot returnere og jeg ville få mit belÞb refunderet. Fantastisk service, når man selv var skyld i fejlen.
Meget hurtige svar på spÞrgsmål til projektet
Fotosjov har ydet en på alle måder super service igennem hele projektets forlÞb. Jeg havde visse udfordringer undervejs, men fik nyttige tips og hjÊlp, når jeg havde brug for det. Altid med venlighed og godt humÞr. Jeg vil til enhver tid bruge Fotosjov til mine fremtidige fotobÞger og kan på det varmeste anbefale dette firma.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, nem at sÊtte op på siden, billig...
TiptopððŒ
Utrolig god kundeservice med hurtig svartid, og rigtig flotte produkter. Kan klart anbefalesð
Super service fra Fotosjov.dk
Super service fra Fotosjov.dk!
På en eller anden måde endte min A4-fotobog med at blive bestilt som en A5-fotobog. Sikkert en fejl 40 herfra, men den gode supporter fra Fotosjov.dk hjalp mig med at konvertere det på rekordtid. Tusind tak for hjÊlpen.
DÃ¥rlig redigeringsprogram
Virkelig god kundeservice! Har kÞbt flere bÞger herfra.
Men virkelig dårlig redigeringsprogram, der ikke kan klare upload af 100 billeder på én gang, hjemmesiden fryser og det er ikke muligt at fortryde Smart Design-funktionen.
Det orker jeg ikke at bruge tid på mere.
Der er altid god service og nogle virkelig flotte produkter. Det går relativt hurtigt fra man bestiller og vÊrktÞjet til at redigere fotobÞger er nemt at bruge.
Vi har ca. 10 forskellige fotobÞger fra firmaet.
Der er nem kontakt til kundeservice.
De bedste anbefalinger herfra.
Fantastiske produkter og service
Fantastiske produkter og service. Altid hurtig levering og en fotobog i hÞj kvalitet. Kundeservice er altid behjÊlpelige ved spÞrgsmål. Fik lavet en fotobog ved et andet firma, men da jeg ikke var tilfreds sÞgte jeg tilbage til dette firma.
Hurtigt, nemt og billigt
Hurtig levering, meget billigt!
Bestilte kort til konfirmation og de blev meget fine og med kuverter så var det bare en meget fin pris. Tak til fotosjov for en god kÞbsoplevelse. Jeres program kunne godt have lidt flere finesser, men til prisen synes jeg I er super.
KÞber helt sikkert her igen
KÞb fotobÞger og plakater. Fuldt tilfreds med både pris, kvalitet og leveringstid. Samtidig reageres der hurtigt ved henvendelse.
Nem at lave sin egne fotobog
Nem at lave sin egne fotobog, og kvaliteten og prisen er helt ok. SÃ¥ 5 stjerner herfra.
Kan varm anbefale deres fotobÞger
Jeg er en glad og tilfreds kunde.
Jeg har to gange bestilt fotobÞger hos Fotosjov.
Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden i opsÊtningen af bogen. Og man kan gemme sit projekt, hvis man ikke bliver fÊrdig på en aften.
BÞgerne er i fin kvalitet både, hvad angår billederne i bogen og bogen som helhed.
Den fÞrste bog er blevet brugt flittigt, men holder stadig kvaliteten.
Hvis man har spÞrgsmål får man hurtigt svar pr. mail fra kundeservice (max den fÞlgende hverdag).
Der var desvÊrre en teknisk fejl i min seneste bog, men med kontakt til kundeservice blev fejlen hurtigt rettet og jeg modtog en ny bog uden beregning.
Jeg kan varmt anbefale fotosjov.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã