Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... ãã£ãšèŠã
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... ãã£ãšèŠã
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
FotoSjov.dk © ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder
⢠Ingen download af software
⢠Kåret til billigste fotobog
⢠Bedste kvalitet. Punktum
⢠Lav en fotobog på 5 min.
⢠Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
LÊs mere om vores garantier
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har lige lavet 3 fotobÞger
Vi har lige lavet 3 fotobÞger. Det er så nemt selv at designe bogen samtidig med at der er masser af muligheder for at vÊre kreativ!
BÞgerne kom efter en lille uge og kvaliteten er helt i top!
Absolut ikke sidste gang vi handler her - har faktisk bestilt 3 nye bÞger!
Jeg har brugt fotosjov en del gangeâŠ
Jeg har brugt fotosjov en del gange gennem årene og altid vÊret rigtigt godt tilfreds. OK priser for et flot resultat og der leveres ret hurtigt efter bestilling. Tilmed er deres kundeservice virkelig lydhÞr og hjÊlpsomme. Vil til enhver tid anbefale og bruge igen.
Fin kundeservice
Fin kundeservice
Modtog en bog, hvor 2 sider desvÊrre hang sammen. Ringede til kundeservice som med det samme tilbÞd at sende en ny :)
Vi har netop modtaget vores nye fotobog
Vi har modtaget vores fotobog nr. 11 fra Fotosjov.
Som alle tidligere er det en fornÞjelse at modtage materialet. Papir og omslag er i en virkelig god kvalitet, og rimelig hurtig levering.
Ved godt man selv skal foretage input til bÞgerne, men med tiden får man rutinen, så bogen bliver, så man også kan lÊse og se den efter mange år.
Vores erfaring er fÊrre fotos på siderne og flest mulige oplysninger - altså tekst.
Peter
God support og flotte bÞger til en rimelig pris.
Jeg havde lidt problemer ved bestilling af mine fotobÞger. Men jeg fik god hjÊlp til at lÞse de problemer som jeg selv var skyld i af Fotosjovs folk.
Jeg modtog efterfÞlgende 7 flotte fotobÞger og laver nogle nye bÞger senere på året.
Kanon service og kvalitet
Bestilte 1 akrylkalender, og 1 akrylbillede.
Super lÊkre produkter til en god pris, og ikke mindst hurtig levering.
Alt er i top hos Fotosjov
Fuld tilfreds med min familiekalender
Fuld tilfreds med min familiekalender.
Nemt program til at sÊtte egne billeder på kalendere med. Man kan gemme og arbejde med senere
Trykt på tykt blank papir.
Hurtig levering.
Fotobog forsvundet under redigering
Fotobog forsvundet under redigering
Jeg ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne. Min fotobog forsvandt få sider inden, fotobogen var fÊrdig. Jeg loggede ind på min profil og pludselig var mit "projekt" forsvundet og min profil tom. Rigtig rigtig mange timers arbejde spildt. Et helt igennem horribelt stykke software fra et helt igennem horribelt firma. Og når man kontakter dem for at forsÞge at genskabe alt det tabte fralÊgger de sig ethvert ansvar og er til ingen hjÊlp. Jeg kommer ALDRIG til at bruge det amatÞr firma igen :-(
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. Hurtig levering og flot produkt. Gode priser.
Super kvalitet og hurtig levering
Er blevet en af de bedste i Danmark tilâŠ
Er blevet en af de bedste i Danmark til indbinding og farve tryk i hÞj kvalitet til prisen!
Fotosjov er gennemfÞrt fra start tilâŠ
Fotosjov er gennemfÞrt fra start til slut.
Utrolig flotte produkter og god kvalitet!
Dertil en super behagelig kundeservice!
Har brugt dette foto firma i et par Ã¥râŠ
Har brugt dette foto firma i et par år nu, og er sÊrdeles tilfreds med såvel kvalitet, transport, service og pris. De bedste anbefalinger kan derfor gives herfra. Mvh Willy
5/5 - alt er perfekt
Jeg har nu lavet 5 fotobÞger fra jer og jeg er så tilfreds! BÞgerne er så fine, det er nemt og hurtigt at lave en og så er prisen helt i top. Hurtig levering. Alt er bare i tip top :-)
Bliver altid glÊdelig overrasker
Bliver altid glÊdelig overrasker, nÃ¥r jeg modtager de bestilte varer fra jerðð
Har 23 projekter
Har 23 projekter - alle i top kvalitet.
Service helt i top
Kan varmt anbefales
Gode og lÊkre produkter
Gode og lÊkre produkter. God kundeservice nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l. Og sÃ¥ er priserne sÃ¥ billige at man straks gÃ¥r igang med nÊste projekt ð
à rets bedste julegave
Igen i år var fotosjovs kalender med billeder af alle bÞrnebÞrnene årets bedste julegave. God kvalitet, hurtig forsendelse etc. Sådan skal det gÞres :)
GlÊdelig jul til Fotosjov og deres medarbejdere.
Super service. Glemte at tilfÞje min rabatkode ved bestilling, men det klarede kundeservice. Ved levering havde en af fotobÞgerne en fejl, men der blev lynhurtigt leveret en nyð. Kort sagt: hurtig svar og super service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã