Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... ãã£ãšèŠã
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... ãã£ãšèŠã
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
FotoSjov.dk © ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder
⢠Ingen download af software
⢠Kåret til billigste fotobog
⢠Bedste kvalitet. Punktum
⢠Lav en fotobog på 5 min.
⢠Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
LÊs mere om vores garantier
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varm anbefaling
Jeg har brugt Fotosjov i vel ti år snart. Hver gang er fotobÞgerne kommet overraskende hurtigt og genkaldt de skÞnne minder fra vores bÞrn og ferier. Dejlige klare billeder og godt trykt med hardcore-bind. Ringer man til Mads med et problem, kan man altid bruge det. Firmaet får min varmeste anbefaling.
Servicen er i top
Servicen er i top. Men systemet er ikke så nemt at arbejde i, fÞr man har Þvet sig lÊnge.
Uhyggelig god service
Uhyggelig god service. Grundet tidsnÞd hjalp Fotosjov os med at få en pragtfuld og fejlfri jubilÊumsbog.
Mads var behjÊlpelig hele vejen igennem og Êndrede til og med leveringmåde for os - til en levering, der kom tidligere frem. Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Stor cadeau til firmaet :)
Super flot foto/fotobÞger og altid enâŠ
Super flot foto/fotobÞger og altid en super god og hurtig betjening.
Vanvittig god service
Vanvittig god service!
Fine fine produkter og til rimelige priser.
Hurtig levering.
Har kÞbt utallige fotobÞger og altid samme suverÊne kvalitet.
Intet dårligt at sige.
SUPER flot produkt
Igen, igen modtog jeg min fotobog fra FotoSjov og igen, igen kan jeg bare konstatere: De kan bare det der med at fremstille fotobÞger af ypperlig kvalitet. Tak endnu engang til team FotoSjov for en ny succes.
Fotosjov er bare bedst âŠ
Hos Fotosjov får man altid en super kompetent behandling, både ved kontakt og når produkter laves.
Jeg laver altid mine fotoalbum hos Fotosjov, da man får en virkelig god kvalitet i den fÊrdige bog, dette gÊlder både omslag, sider og billeder.
Pris og hurtig levering er også bare super fint.
Jeg vil til hver en tid anbefale Fotosjov til alle dem jeg kender, og har også allerede gjort det til mange.
Nem og overskuelig opsÊtning afâŠ
Nem og overskuelig opsÊtning af fotobog. Dejligt man kan gemme sit projekt og lave det lÞbende henover året. Jeg laver en fotobog hvert år lÞbende henover året og fotosjov er ideelt til det. Hurtig levering efter bestilling af bog og rigtig fin kvalitet af både billeder og bog.
Wauu tÊnk at kunne lave sin helt egen bog
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig måde at bruge sine fotos på. Teksten forfatter du jo selv og kan tilpasse omfanget efter eget Þnske. TAK til fotosjov fordi I har lavet et skÞnt produkt med masser af kreative muligheder til en rimelig pris. Som nybegynder havde jeg startvanskeligheder men fik super venlig og grundig hjÊlp når jeg ringede til fotosjov. Der skal laves mange bÞger i fremtiden!
Ros til FotoSjov
Jeg har brugt FotoSjov fÞr, da jeg synes programmet er nem at bruge og har modtaget nogle flotte resultater og heller ikke denne gang blev jeg skuffet. Bogen var lige som jeg Þnskede - både i farver og udseende, og fra bestilling til modtagelse gik der ikke så ret lang tid - så stor ros til Fotosjov, glÊder mig til at lave den nÊste bog :-)
Jeg har benyttet mig af fotosjov sidenâŠ
Jeg har benyttet mig af fotosjov siden 2015 og har lavet indtil videre 11 bÞger.
Altid fin kvalitet og til en god pris.
De har et fint udvalg af farver og layout og så er det overskueligt at lave.
Jeg glÊder mig allerede til at lave flere fremtidige bÞger hos dem
Jeg har brugt Fotosjov.dk siden 2011âŠ
Jeg har brugt Fotosjov.dk siden 2011 til min produktion af familens fotobÞger. Deres fotobÞger er i rigtig god kvalitet, deres editor er dejlig fleksibel, så du kan få meget hjÊlp, eller selv bestemme.
De er hurtige og leverer ofte hurtigere end estimeret.
Skulle der opstå en udfordring er de klar til at hjÊlpe dig. Og er der det mindste med det fÊrdige produkt, så bliver det rettet asap.
Jeg har benyttet mig af Fotosjov siden 2017
Jeg har benyttet mig af Fotosjov siden 2017. Der kommer altid pÊne produkter ud af det, og jeg synes selv, jeg bliver bedre og bedre til at udnytte systemets muligheder. Jeg bruger både bÞger og hÊfter som feriedagbÞger. Jeg har benyttet mig af både den netbaserede og den downloadede version. ForetrÊkker den netbaserede.
Gik lige efter bogen
Rigtig godt sted at handle, hvis man vil give en personlig gave, eller blot have sine egne fotos på et eller andet
Service helt i top.
Fremragende hjÊlp af kundeservice, og hurtig levering til en god pris.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og produkter i top kvalitet!!
Fotosjov.dk leverer super godeâŠ
Fotosjov.dk leverer super gode produkter, deres fotobÞger er i vildt god kvalitet, deres fotohÊfter er mindst lige så gode og til en virkelig lille pris. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma på hÞj kvalitet, rimelige priser, hurtig og sikker levering og god service.
Kan på det varmeste anbefale Fotosjov
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Fotosjov. Jeg har lige modtaget en fantastisk flot fotobog, sÃ¥ minderne stÃ¥r nu knivskarpt igen. Det er nemt at bruge hjemmesiden, og mange muligheder for at lave et mestervÊrk af sine billeder. Det er nu den 3 fotobog jeg har lavet, men bestemt ikke den sidste ð.
Super hurtig levering, fik den efter 4 dage. Flot.
Meget nemt af lave mange forskelligeâŠ
Meget nemt af lave mange forskellige fotobÞger og mange andre ting
Tit gode tilbud
Bliver hurtig leveret
Vi har flere gange brugt Fotosjov
Vi har flere gange brugt Fotosjov. Processen bag pcâen, hvor man laver sit valgte produkt er let og brugervenlig. Ventetiden pÃ¥ at man fÃ¥r produktet kort. Leveringen er i top, og der er medsendt en lille skÞn hilsen fra Fotosjov. Produktet stemmer overens med det produkt, som man har bestilt. Men vigtigst af alt: glÊden i hjertet over minderne bobler hver gang. Hold dig ikke tilbage med at bruge Fotosjov.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã