FotoSjov.dk © レビュヌ

1,500
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en ordre pÃ¥ 2 store billeder en sÞndag eftermiddag. Opdagede kort tid senere, at jeg kunne fÃ¥ 40% rabat via en rabat aftale. Derfor annullerede jeg fÞrste ordre, og den blev ogsÃ¥ regis... もっず芋る

Jeg har brugt Foto Sjov siden 2010, og laver 1 til 2 bÞger om Ã¥ret. Den fÞrste bog jeg lavede var ikke sÃ¥ god, men dette var min egen fejl, skulle lige lÊre systemet at kende, men efter denne ene ha... もっず芋る

Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid vÊret super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobÞger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... もっず芋る

Jeg fik anbefalet fotosjov af mine bÞrn som har lavet en fotobog af hvert af deres bÞrn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgÊngelig mÃ¥de at bruge sine fotos pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真撮圱サヌビス
  2. 写真珟像サヌビス
  3. 印刷所
  4. スクラップブッキング専門店

FotoSjov.dk © に぀いお

圓該䌁業による蚘述

HÞjkvalitets fotobÞger
Den bedste måde at bevare de gode minder

• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens stÞrste digitaltrykkeri

Handling og konsekvens
Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lÊre af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.
Handling og konsekvens
StÞder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LÊs mere om vores garantier

優良

(1,500)

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

best photo books!

I am using Fotosjov service since few years now and I cannot say enough how happy i am from quality and most important the service. I had couple of time some trouble saving the project or some problem with a rabat code. The help is literally instant and and I always get solution of my problem. The books are really beautiful every time i recevie them, orders come quickly and pictures I feel are better quality then I uploaded them :) I dont know how they make this magic but I am so happy I can treasure my memories in those beautiful photo albums.

2023幎12月11日

Jeg er 100% tilfreds

Jeg er 100% tilfreds, produkterne er superflotte, designsiden er meget indholdsrig og let forståelig, priserne helt fine og kundeservice var både hurtig og hjÊlpsom, - og så var det en god overraskelse med til-fra mÊrker og julesang hÊfter

2023幎12月5日

Stadig nemt at bruge.

Stadig nemt at bruge, kan klart anbefales til at billederne ud af mobilen. Laver en bog efter vores ferie og en kalender til bedste forÊldrene til jul. Så kan vi selv, familie og venner se vores minder fra en dejlig ferie og bedsteforÊldrene kan se hvad der er sket i årets lÞb. Hilsen Linda

2023幎8月3日

Kundeservice i top

Den flotteste fotobog i god kvalitet. Kort leveringstid.
Kundeservice helt i top. Fik den flotteste og sjoveste mail da pakken var sendt afsted. I pakken var der lige 3 sanghÊfter med julens sange. SkÞnt at en virksomhed giver sig tid til at give en rigtig god oplevelse for deres kunder. Jeg er ikke i tvivl hvem der skal levere når jeg skal have lavet noget "Fotosjov" igen :-)

2023幎11月29日

Fantastisk service

Fotosjov har jeg brugt hver gang jeg skal lave fotobÞger . Man kan godt nok ikke trÊkke sine billeder fra Google foto direkte over i fotosjov’s system og det er noget bÞvlet. Det giver nogle tekniske udfordringer som Mads til fulde havde forstÃ¥else for og jeg fik optimale betingelser. Sikke en god service.

2023幎11月26日
自発的なレビュヌ

Et program der er nem at bruge.

Jeg har indtil videre fået 12 fejlfri bÞger, lever altid som lovet, de har et program man kan download det er nemt at arbejde med når man er fÊrdig med en bog bestiller man direkte fra programet dejligt nemt, de er ikke bange for at komme med et godt tilbud som nu Black week.

2023幎11月23日
自発的なレビュヌ

Nem at bruge - flot resultat

Jeg har brugt fotosjov mange gange, - det er nemt at gå til og resultatet er så fint. Har ofte fået lavet flere stk og bruger dem som meget populÊre gaver.
At kommunikationen om levering er vÊldig underholdende og sjov (selvom det er det samme hver gang), - er et ekstra plus. Jeg bruger også Fotosjov nÊste gang !!

2023幎10月2日