Michael er den bedste fysioterapeut jeg nogensinde har vÊret hos. Han tager sig altid god tid til, at forstÃ¥ prÊcis hvilke udfordringer jeg har og hvordan tingene kan hÊnge sammen, i hele krop... ãã£ãšèŠã
Jeg havde konsulteret mange forskellige fysioterapeuter; med problemer efter en meget kompliceret knÊ og ben-skade. Mange foreslog meget ubehagelige Þvelser og rullede med Þjnene. Mads erkendte, at m... ãã£ãšèŠã
Jeg kom slemt til skade med min skulder under en skitur og har siden gÃ¥et til genoptrÊning hos fysioterapeut Gonzalo Garcia Córtés. Og det er en god oplevelse! Gonzalo er meget kompetent, og jeg fÞler... ãã£ãšèŠã
Mine bedste anbefalinger til Julien Preti for at skabe resultater og for at se og arbejde med det hele menneske. Han lÞser bÃ¥de akutte og Êldre skader, som jeg er meget taknemlig for. En kombination a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få genoprettet kroppens balance og naturlige funktion. Frederiksberg Osteopati har ligget på Frederiksberg Allé siden foråret 2013. Den fik navnet Frb-Osteopati fordi der skulle vÊre fokus på faget Osteopati, som den gang var nyt og relativt uprÞvet i Danmark. Tanken var at udbrede fagets navn ved at holde et hÞjt fagligt niveau og hele tiden levere behandlinger af hÞjeste kvalitet.
Frederiksberg Alle 23, 1820, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@frb-osteopati.dk
- www.frb-osteopati.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Martin er en superhel
Martin fik mig tilbage på arbejdsmarkedet, og forhindrede en potentiel invaliderende rygoperation, og standsede et forlÞb, med utroligtange ture på skadestuen for smertebehandling.
Jeg sender simpelthen folk med, der ligesom jeg, sidder fast i sundhedshedssystemet.
For det fantastiske de Martins evne til, at finde årsagen til skaden, og derfor fik sat en stopper for et utal af diskusprolapser, og jeg får vederlagsfri fys., men jeg tilvÊlger at betale for Martins ydelse, fordi tilgangen er en helt anden end ved de 35-40 fysioterapeuter.
Og har simpelthen givet min sagsbehandler Martins kontaktinfo, så hvis hun får sager som min, hvor har svÊrt diagnosticerbare muskelskader.
Martin opdagede en 12 år gammel latent muskelskade, som samtlige behandlere jeg har vÊret ved (og det er MANGE), fra hele spektrummet af sundhedspersonalet, havde
Jeg har gÃ¥et hos Kasper on and off iâŠ
Jeg har gået hos Kasper on and off i over 10 år , Kasper husker en og ved lige hvordan han skal hjÊlpe med gamle skader men også nye , jeg har nu gået hos Henrik og fået akupunktur og massage som er helt fantastisk , han er utrolig dygtig og meget omhyggelig , både med at lytte og give god tid til behandlingen.
Jeg kan kun afbefale det her sted hvis du har ondt og brug for hjÊlpâŠ
Mine bedste anbefalinger til Frb. Osteopati
Jeg kan klart anbefale holdet bag Frederiksberg Osteopati. I forbindelse med mit seneste forlÞb har jeg haft Mads som min primÊre osteopat. Mads er sÊrdeles kompetent og professionel i sin behandling og har formået at få mig på ret kÞl efter en hjernerystelse.
KÊmpe anbefaling herfra!
Har haft stor glÊde af at blive behandlet af Mads fra Frederiksberg Osteopati. Har dÞjet med smerter i lÊnd og bÊkken som fÞlge af fÞdsel med kejsersnit. Har tidligere prÞvet andre behandlere uden succes, så kan varmt anbefale Mads og Frederiksberg Osteopati!
Forkert tilskud
Vi har haft udfordringer med sygeforsikringen Danmarks tilskud.
Ikke alle behandlere er registreret rigtigt så man kan få sin penge. Der bliver lovet imorgen.... Og det er nu sket i 2mdr.
Kan derfor ikke anbefale denne klinik, desvÊrre.
Professionel og effektiv
Professionel og effektiv. Efter fÞrste behandling for mindre end 24 timer er jeg for fÞrste gang i over 3 måneder nÊsten smertefri. Tak Mads:)
Bedste behandling
Har haft problemer med knÊ, hofte og underarme som en lang rÊkke lÊger, fysioterapeuter og reumatologer har behandlet unden noget resultat. Men efter kun to gange hos Martin kunne jeg mÊrke en stor forbedring.
Yderst professionel
Kan varmt anbefale Frb. Osteopati. Har haft Kasper som behandler og han er hamrende dygtig til sit fag!
Har fulgt Martin et par år
Har fulgt Martin et par år. Super Osteopat og rammer altid det rigtige sted :) kan varmt anbefale Martin.
Altid seriÞs behandling men med et glimt i Þjet.
Jeg har dÞjet med min ryg pga en ulykkeâŠ
Jeg har dÞjet med min ryg pga en ulykke som 16 årig, er nu 31 år, stivgjort i lÊnden med operation fra år tilbage.. har gift i mit kÊbeled som for det til at spÊnde op, og har haft mange nakke smerter, hovedpiner og kroniske smerter i 15 år.. og prÞvet ALT.. Kasper har hjulpet meget gennem de sidste 2 år af hjertet TAK og kun de varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk Osteopat i skÞnne lokaler
Som sygeplejerske går jeg riktigt meget på arbejdet og lyfter tit ikke ergonomisk riktigt... så helt stiv i ryggen og lÊnden samt med en kÊbe der popper og som har låst sig de sidste 16år tÊnkte jeg at jeg måtte give osteopati en chance. En kollega rekommenderte Frederiksberg osteopari og Kasper og det har vÊret noget af det bedste for min krop nogensinde.
Jeg har nu gået der af og til i et år og Kasper har en enorm faglig viden og gennem sine tryk har han hjulpet mig på en helt fantastisk måde. For hver gang bliver jeg bedre og bedre i ryggen og jeg glÊder mig hver gang jeg skal der hen.
Kan kun ad det varmeste rekommenderes!