Jeg er pÃ¥ 12. Ã¥r kunde hos Fyra Vindar hvor jeg har bestilt produkter til vedligeholdelse af mit trÊsommerhus. Det er en kÊmpe fornÞjelse at arbejde med de produkter som Margareta forhandler, og resu... ãã£ãšèŠã
Har handlet med dem mange gange efterhÃ¥nden og er aldrig blevet skuffet. Alle produkter jeg har fÃ¥et har vÊret af aller hÞjeste kvalitet. Forsendelse og betaling har fungeret uproblematisk. Ejeren har... ãã£ãšèŠã
Virkeligt gode produkter. Grundig og relevant vejledning - både ift valg af produkt og til selve brugen. Kan varmt anbefale Fyra Vindar og jeg vil selv vende tilbage som kunde. Tak!
Jeg kÞber jÊvnligt noget hos Fyra Vindar. Her forhandles de bedste linolieprodukter, som jeg er stÞdt på. Der fÞlger gode vejledninger med, og leveringen sker hurtigt og omhyggeligt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Linoliemaling, trÊtjÊre, pigmenter, naturmaling, tonkinlak, kalk. Til nyt og gammelt. Maling til ude og inde. Vinduer og bindingsvÊrk. Lang erfaring. Hurtig levering efterstrÊbes. Brugbare informationer. Opskrifter. Gode anmeldelser. Brugervenlig webshop. Lille virksomhed. Vi prioriterer kvalitet over kvantitet!
Liselundvej 4 B, 4791, Borre, ãã³ããŒã¯
- kontakt@fyravindar.dk
- www.fyravindar.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
hurtig og effektiv
Alt var fint og forsvarligt pakket.
Alt var fint og forsvarligt pakket.
Hurtig modtagelse.
Altid venlig respons
Altid venlig respons, omhyggeligt indpakning og hurtig levering
God oplevelse
Jeg bestilte fik besked om et par dages leveringstid. Alt lovet blev overholdt. Perfekt oplevelse.
Altid super service og hurtig levering
Fungerer perfekt
hurtig levering og super gode produkter.
jeg trekker 1 stjern fordi denâŠ
jeg trekker 1 stjern fordi den betalning via PayPal virked ikke så god. Der bliver trukken 2 gange moms, som jeg fik sener tilbag betalt.
Ellers alt vel.
Altid god og personlig betjening
Altid god og personlig betjening. Lidt dyr forsendelse til de helt små ordre med lav vÊgt.
Fin og hjÊlpsom rÃ¥dgivning og hurtigâŠ
Fin og hjÊlpsom rådgivning og hurtig levering, dejligt, tak!
En god og lÊrerig samtale i
En god og lÊrerig samtale i . b. m. Med bestillingen. Ved afhentning , aftale overhold. God oplevelse.
Fantastiske produkter og god service
Fantastiske produkter og god service! Anbefaler varmt!
Altid god rådgivning !
Nemt og hurtigtððŒ
Hurtig betjening- super maling.
Den bedste maling i verden
Linoliemaling er smukkere og mere holdbart end plasticmaling. Det er miljÞvenligt og udsender ingen giftige dampe. Fyra Vindar er den bedste leverandÞr i branchen målt på kvalitet og rådgivning.
God faglig rÃ¥dgivning og ordentlig ogâŠ
God faglig rådgivning og ordentlig og hurtig levering.
Hurtig levering
Jeg havde brug for hurtig levering for at komme videre med mit projekt og jeg modtog pakken allerede efter to dage. Rigtig god service!