Jeg er pÃ¥ 12. Ã¥r kunde hos Fyra Vindar hvor jeg har bestilt produkter til vedligeholdelse af mit trÊsommerhus. Det er en kÊmpe fornÞjelse at arbejde med de produkter som Margareta forhandler, og resu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet med dem mange gange efterhÃ¥nden og er aldrig blevet skuffet. Alle produkter jeg har fÃ¥et har vÊret af aller hÞjeste kvalitet. Forsendelse og betaling har fungeret uproblematisk. Ejeren har... ãã£ãšèŠã
Virkeligt gode produkter. Grundig og relevant vejledning - både ift valg af produkt og til selve brugen. Kan varmt anbefale Fyra Vindar og jeg vil selv vende tilbage som kunde. Tak!
Jeg kÞber jÊvnligt noget hos Fyra Vindar. Her forhandles de bedste linolieprodukter, som jeg er stÞdt på. Der fÞlger gode vejledninger med, og leveringen sker hurtigt og omhyggeligt.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Linoliemaling, trÊtjÊre, pigmenter, naturmaling, tonkinlak, kalk. Til nyt og gammelt. Maling til ude og inde. Vinduer og bindingsvÊrk. Lang erfaring. Hurtig levering efterstrÊbes. Brugbare informationer. Opskrifter. Gode anmeldelser. Brugervenlig webshop. Lille virksomhed. Vi prioriterer kvalitet over kvantitet!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig leverance
Top service, produkter og vejledning
Hurtig service, fantastiske produkter og vejledning.
Fantastisk informativ hjemmeside
Fantastisk informativ hjemmeside
God og hurtig service
Altid hurtig levering og nyttigâŠ
Altid hurtig levering og nyttig information på hjemmesiden. Ordentlige produkter af hÞjeste kvalitet.
Gode afhentningsmuligheder og hurtigeâŠ
Gode afhentningsmuligheder og hurtige og gode svar på spÞrgsmål!
Hurtig og effektiv service.
Tak, bare tak!
Jeg er på 12. år kunde hos Fyra Vindar hvor jeg har bestilt produkter til vedligeholdelse af mit trÊsommerhus. Det er en kÊmpe fornÞjelse at arbejde med de produkter som Margareta forhandler, og resultatet er imponerende flot og holder huset sundt. Vi har arbejdet med forskellige typer af trÊtjÊre og trÊtjÊreolie, og så AllbÀcks linoliemaling til vinderne som er vidunderlig at arbejde med, og som har de smukkeste farver. Margaretas gode vejledning, både i skrift på hjemmesiden og på telefon, er en grund i sig selv til at handle her. Det er ekspertise på hÞjt plan og varer af sublim kvalitet, og vi håber at vi kan handle hos dig i mange år endnu!
Professionel rådgivning
Med mange detaljerede vejledninger på hjemmesiden fyravindar dot dk
HURTIG LEVERING
HÞjt fagligt niveau
Engageret virksomhed og fagligt meget kompetente. Hurtig og effektiv betjening.
Super produkter !!!!
Altid pålidelig og til tiden, levering. Super produkter (AlbÀck).
fantastisk hurtig levering super tak
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ