Gl. Brydegaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For 2 uger siden holdt vi vores bryllup pÃ¥ Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var sÃ¥ lydhÞre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drÞmte om. Maden var f... もっず芋る

SkÞnneste sted at kÞre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skÞnt sted med lÊkre vÊrelser, restauranten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville vÊre i forbindels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mÊngden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekÊbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kursuscenter og hotel i naturskÞnne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Afstressende og total ferie

En super modtagelse - skÞnt personale - dejligt vÊrelse/lejlighed og fantastiske omgivelser. KÞkkenet var ligesÃ¥ 👍Total godkendt oplevelse med 3 overnatninger. Vi ses igen ☺

2025幎8月5日

Gl. Brydegaard からの回答

Tusind tak for de flotte ord 🌿 Det glÊder os, at bÃ¥de vÊrelse, kÞkken og omgivelser faldt i god jord – og at vores hold gjorde indtryk. Vi sender et smil retur og glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen ☀

BÃ¥de hyggeligt og god mad

BÃ¥de hyggeligt og god mad, vi vil til enhver tid vende tilbage

2025幎8月6日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Kirsten. Tak for ordene - dem sÊtter vi stor pris på og glÊder os til at byde velkommen en anden gang. God weekend - Connie

Dejligt ophold.

Det var ikke fÞrste gang vi valget Gl. Brydegaard og det bliver heller ikke sidste gang. Et dejligt sted hvor man virkeligt kan slappe af ved at nyde stedet og det kompetente personale og de dejlige omgivelser. Vi holdt et surprise sÞlvbryllup hvor alle var med på ideen og levede op til diskretionen som var nÞdvendig. Dejlig mad som smagte alle - ikke mindst morgenmaden.
Vi giver mange varme anbefalinger

2025幎7月21日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Steen .Tusind tak for de fine ord – og for tilliden igen! Vi elsker at vÊre en del af jeres sÊrlige Þjeblikke, og vi sender et stort tillykke med sÞlvbrylluppet. Vi glÊder os allerede til nÊste gang I kigger forbi – her stÃ¥r bÃ¥de morgenmad og smil klar! 🌿✚

Bedste sommerhilsner Connie

Beautiful setting near the beach

Beautiful setting near a great beach and a little cosy harbour. Friendly people, lovely food and a nice and tranquill ambience.

2025幎6月29日

Gl. Brydegaard からの回答

Dear Mia. Thank you so much for your lovely words, Mia 🌞 We’re so happy you enjoyed the atmosphere here with us – the calm surroundings, the beach and the little harbour (we love them too 😉). And it makes us extra glad that both the food and the people put the finishing touch on your stay. We hope to welcome you back again soon ✹

Katastrofe!

Katastrofe!
Ved snart ikke hvor jeg begynder?
Velkomstdrink - virkelig usmagelig.
Forret - dårlig sammensat, kold og mangelfuld.
Hovedret - rå fisk, kokken sagde at den var som den skulle vÊre.
Dessert - ok, det er svÊrt at fejle med friske jordbÊr
Vinmenu - dårlig sammensat og meget mangel fuld.

Konklusion - bliv vÊk.

2025幎7月30日

KÊre Benny og frue

Tak fordi I har taget jer tid til at give en anmeldelse – ogsÃ¥ selvom vi er rigtig kede af at lÊse, at jeres oplevelse hos os slet ikke levede op til jeres forventninger.

Vi mÃ¥ Êrligt indrÞmme, at vi er blevet overraskede over jeres tilbagemelding. Under jeres besÞg oplevede vi jer som imÞdekommende og gav ikke indtryk af, at I var sÃ¥ utilfredse – og ved udtjek nÊvnte du, Benny, kun kort det med fisken. Havde vi vidst, at I var sÃ¥ skuffede, ville vi selvfÞlgelig have forsÞgt at finde en lÞsning med det samme, fx en anden velkomstdrink eller en ekstra ret, hvis noget manglede.

Vores kÞkkenchef har god samvittighed med den serverede fisk, men vi ved ogsÃ¥, at smag er subjektiv – og vi tager altid feedback til os med respekt. Det gÊlder ogsÃ¥ input om vinmenuen og forretterne. Vi laver mad med kÊrlighed til rÃ¥varerne og med stor respekt for det klassiske – men vi ved ogsÃ¥, at vi ikke rammer plet hos alle.

Vi beklager oprigtigt, at vi ikke levede op til jeres forventninger – og håber, at I en dag får lyst til at give os en ny chance.

Connie Østergaard
Gl. Brydegaard

En uforglemmelig oplevelse – fejring og overnatning i naturskÞnne rammer

Vi havde fornÞjelsen af at overnatte på Gl. Brydegaard i forbindelse med en fejring af en 50-års fÞdselsdag, og det var en helt igennem skÞn oplevelse.

Stedet emmer af ro, varme og personlighed. VÊrelserne er enkelt og charmerende indrettede, og naturen omkring stedet gÞr, at man Þjeblikkeligt falder ned i gear. Man fÞler sig velkommen fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren.

FÞdselsdagsarrangementet var virkelig veltilrettelagt – personalet var imÞdekommende, nÊrvÊrende og professionelle hele vejen igennem. Maden var i sÊrklasse: smagfuld, smukt anrettet og med tydeligt fokus pÃ¥ lokale rÃ¥varer og bÊredygtighed. Vi fÞlte os forkÊlede fra start til slut.

Det er et sted, der har sjÊl – og hvor bÃ¥de det praktiske og det sanselige gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Jeg kan varmt anbefale Gl. Brydegaard, bÃ¥de til festlige lejligheder og til en rolig getaway.

2025幎5月24日

KÊre Ulla

Hvor er det bare en fornÞjelse at lÊse – tusind tak for de fine ord! Vi bliver helt varme om hjertet og lidt rÞdmosset i kinderne 🌞

Det var en Êre at danne ramme om jeres fejring, og vi er så glade for, at både maden, naturen og stemningen ramte plet.

Kig endelig forbi igen

De kÊrligste hilsner fuld af glÊde fra Gl. Brydegaard & Connie

Man fÞlte sig bare velkommen og taget

Man fÞlte sig bare velkommen og taget godt imod. Alt var lÊkkert og gennemfÞrt. God betjening, god mad, fantastisk beliggenhed, rent, pÊnt og smukt og det sÞdeste personale. Vi vil virkelig anbefale overnatning, middag og morgenmad 😊

2025幎6月6日

KÊre Consumer
Mange tak for din feedback, så dejligt at vores arbejde og dedikation kan mÊrkes hos vores gÊster. Det gÞr os virkelig glade. God sommer - Hilsen Connie

En virkelig dejlig dag.

Maden var fremragende. Personalet supersÞde, hjÊlpsomme og samtidigt diskrete. Alt i alt var vi ovenud tilfredse med arrangementet: En familie-komsammen i anledning af en 75-års fÞdselsdag.
Frokost og eftermiddagskaffe.

2025幎6月22日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Elisabeth. Mange tak for din dejlige feedback. Det er netop det vi hver dag arbejder pÃ¥ - at alle vores gÊster fÃ¥r en dejlig oplevelse ved at gÊste Gl. Brydegaard. TAK 🙏🏌 Hilsen connie

En rigtig dejlig oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse. PÊne og hyggelige omgivelser og god mad. I Lyset, hvor vi overnattede, falder det hele i et med naturen, så det var rigtig godt for sjÊlen. Kan kun anbefales.

2025幎5月21日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Allan Tak for dine ord. Der glÊder os nÃ¥r vores gÊster kan mÊrke vores bestrÊbelser pÃ¥ at vores gÊster nyder naturen, maden og stemningen. God afte og 🙏🏌 hilsen connie

Hyggelig og god restaurant

Virkelig god mad og god betjening.
Hyggelige omgivelser og atmosfÊre.

KÊre Henrik
Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord - det varmer :-D
Jeg giver det videre her i huset og så håber vi, at kunne byde velkommen en anden gang igen.

Manja, Gl. Brydegaard

LÊkkert og naturligt så langt Þjet rÊkker

BesÞgte Gl.Brydegaard en smuk solrig forÃ¥rsdag - blev sanseligt overvÊldet af hotellets magiske omgivelser indretning o oplevelser. Alt er sÃ¥ lÊkkert!! Stedet Ã¥nder ro og omhu. Humor og kÊrlighed. Naturlighed og sans for detaljer i hver en krog og tallerken. Her er sÃ¥ rent og al mad serveres sÃ¥ smagfuldt og stilfuldt af det venligste team. Tak for denne gang vi ses helt sikkert igen 🌞

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Anette. Tak for besÞget og stjernerne. Vi er så glade for at vores indsats mÊrkes - det er jo det der er formålet - gÊsternes oplevelse. De bedste fredagshilsner Connie

Magisk sted⭐⭐⭐⭐⭐

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Karina. Tak for dine stjerner - glÊder os, at du kan mÊrke vores ihÊrdighed i forhold til at give vores gÊster det bedste. Vi Þver os hver dag 🙏🏌 Fredagshilsner Connie

På alle måder smagfuldt

På alle måder smagfuldt; udsÞgt lÊkker mad, smukke omgivelser og service på hÞjt niveau. Et fantastisk godt sted at holde fest

2025幎3月22日

KÊre Kirsten

Tusinde tak for den fantastiske anmeldelse og de smukke ord! Det varmer virkelig, og jeg giver dem straks videre her i huset.
Og et stort tak for det dejlige besÞg – vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantastisk yndigt sted

Fantastisk yndigt sted - autentisk og nÊrvÊrende. Deltog i Breathwork med efterfÞlgende grÞn frokost. Alt ånder af fred og idyl - megavenligt personale. En kÊmpe anbefaling herfra!

2025幎3月2日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Jette. Tak for din fine anbefaling, som vi bliver SÅ glade for at modtage. Vi arbejder hver dag pÃ¥ lige netop at favne det du skriver. SÃ¥ skÞnt at du mÊrkede det. TAK🙏🏌

Det er simpelthen bare et smukt og

Det er simpelthen bare et smukt og hyggeligt sted med en fantastisk sÞd service. Man fÞler sig altid virkelig velkommen, og der er kvalitet i det hele. Fra vÊrelser og rengÞring til mad og omgivelser.

2025幎1月31日

KÊre Hjalte

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord.
Vi er så glade for at vi kan blive ved med at byde velkommen her :-)

Ønsker dig en dejlig dag og vi ses forhåbentlig snart igen.

Manja, Gl. Brydegaard

Fantastisk service og skÞnne omgivelser

Fantastisk service og skÞnne omgivelser.
Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores ledelsesseminar.

2024幎12月16日

KÊre Vivi

Mange tak for din feedback og de flotte ord! De varmer meget og jeg giver det videre her i huset :-)

Vi håber at se jer tilbage igen en anden gang.

Ønsker dig en dejlig dag!

Manja, Gl. Brydegaard

GÊstfrihed, god mad og ro

Vi er nu kommet på Gl. brydegaard i en årrÊkke og kommer glÊdeligt igen gang efter gang. Maden, roen, gÊstfriheden, naturen og afstanden til den travle hverdag er hovedårsagerne til at vi kommer igen - og igen. Gl. Brydegaard og deres ansatte er en stor anbefaling vÊrdig.

2024幎11月22日

KÊre Allan

Mange tak for de flotte ord - vi nyder også jeres besÞg!
Ønsker jer en glÊdelig jul og vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Manja, Gl. Brydegaard

Det var et super godt sted at holde

Det var et super godt sted at holde foredrag med Pernille Oldgaard/MoneyMum.
Omgivelserne og stedet var en oplevelse i sig selv.
Maden var super lÊkkert og personalet var så sÞde og rare.

Dejligt sted og vil helt sikkert komme igen.

2024幎10月10日

KÊre Mette
Tusind tak for din anmeldelse! Det var virkelig en dejlig aften - og vi er så glade for at du også synes det!
Vi håber at se dig på Gården en anden god gang igen.
Marie
Gl. Brydegaard

Helt fantastisk smukt sted som vi begge

Helt fantastisk smukt sted som vi begge nÞd rigtig meget. Omgivelserne og stedet lagde op til at man kunne trÊkke stikket helt og bare vÊre til. De omkringliggende byer og steder er alle et besÞg vÊrd.
Personalet, alle som én var sÞde skÞnne mennesker som var smilende og imÞdekommende. Man fÞler sig med det samme velkommen. VÊrelserne var Êstetiske og lÊkre. Hvis man Þnsker glutenfrit til morgenmad skal man nok sige det i forvejen det glemte vi, men som alle andre steder i verden hvor man skal have glutenfrit brÞd kunne en drÞm vÊre at det var hjemmebagt og lunt :-) vi takker for et hyggeligt ophold og kommer helt sikkert igen.

2024幎9月4日

KÊre Lia

Tusind tak for din sÞde og hjertevarme anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os og vores lille sted! Og det er meget vÊrdsat at du har brugt tid på at skrive den.

Vi vil tage jeres Þnske om en opgradering af oplevelsen af det glutenfrie brÞd, med videre til vores dygtige kokke.

Vi håber, at kunne få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Rigtig dejlig dag!

Marie