Gl. Brydegaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For 2 uger siden holdt vi vores bryllup pÃ¥ Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var sÃ¥ lydhÞre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drÞmte om. Maden var f... もっず芋る

SkÞnneste sted at kÞre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skÞnt sted med lÊkre vÊrelser, restauranten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville vÊre i forbindels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mÊngden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekÊbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kursuscenter og hotel i naturskÞnne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig dejlig Brunch👍

Rigtig dejlig Brunch👍, med godt udvalg. LÊkkert brÞd. Kunne dog godt have brugt en hjemmelavet marmelade, og sÃ¥ tror jeg ikke at brunsvigeren var lavet af en Fynbo😉. Men ellers rigtig godt

Gl. Brydegaard からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Bo – hvor er det dejligt at hÞre, at du nÞd brunchen 🥐✚
Al vores marmelade er altid hjemmelavet, men du har helt ret i, at vi blev lÞbet lidt over ende den dag mht. brunsviger som desvÊrre ikke helt var som den plejer, og det beklager vi. Vi tager det med os og sÞrger for, at både marmelade og brunsviger står skarpt nÊste gang.
Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen 🌿

Dejlig hurtig og venlig betjening

Dejlig hurtig og venlig betjening, velsmagende og god kvalitet

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Frank. Mange tak for din respons. Dejligt du har haft en god oplevelse - det lyder det til. Godt efterår til dig - Hilsen Connie

Wellness som gav en vidunderlig velvÊre

Det var saunagus jeg var til. En fantastisk oplevelse og en fantastisk gusmester

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Anna. SÃ¥ dejligt at hÞre - vi fortsÊtter - 09.11.25, sÃ¥ endnu flere kan nyde den gode oplevelse. Nyd farverne derude. Bedte hilsner og 🙏🏌Connie

Sublim oplevelse

Vi fejrede min mands 50-års fÞdselsdag på Gl. Brydegaard, og alt spillede fra start til slut. Service og imÞdekommenheden hos personalet var uovertruffen. Manja var en stjerne til at hjÊlpe med at arrangere det hele (det var en surprisefest) og Bertram var helt i top til at styre slagets gang med sin super servicemindede stil, og sin store viden om både mad og vin. Al forplejning var i top, og maden var i sÊrklasse og gav gÊsterne en stor oplevelse. Rammerne var fantastiske, og der var hÞjt til loftet. Vi var som gÊster på alle de bedste måder 100% i fokus. Sikke et vidunderligt sted. VelvÊreområdet var pragtfuldt! Jeg kan ikke rose jer nok. Tusind tak for et uforglemmeligt dÞgn.

2025幎9月19日

Wow, Jeppe – tusind, tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌟
Vi sidder her med store smil helt op til Þrerne 😄 Det betyder alverden for os at hÞre, at I havde en uforglemmelig fejring. Manja og Bertram bliver helt sikkert ekstra glade, nÃ¥r de lÊser dine ord 🥰

Tak fordi I valgte at fejre den store dag hos os – og for at dele oplevelsen så smukt. I er altid mere end velkomne tilbage til nye minder på Brydegaard 🥂 Bedste hilsner fra hel holdet på Gl. Brydegaard - Connie

Fantastisk at opleve lokalet LYSET på

Fantastisk at opleve lokalet LYSET på Gl Brydegaard - så lÊkkert og smagsfuldt indrettet og med det skÞnneste LYS fra Havet
Perfekt til Breathwork eventen men bestemt også til mange mange andre events, fester etc
Kan varmt anbefale

2025幎9月19日

Gl. Brydegaard からの回答

Tusind tak, Karina 🌞 Hvor er det dejligt at hÞre, at du nÞd Lyset – bÃ¥de rummets stemning og havets glÞd 🌊✚ Vi elsker selv, hvordan naturen trÊnger ind og gÞr hvert eneste event lidt mere magisk. Tak for de flotte ord – og fordi du anbefaler os. Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen til endnu flere lysfyldte oplevelser 🌞💛

Fantastisk sted & med mange fede events

Fantastisk sted & med mange fede events ,, breathwork med Pernille Lotus var en vild oplevelse 💗 på gensyn

2025幎9月26日

KÊre Judith.
Fantastisk feed back.
Ja, Pernille er knusende dygtig.
Tak for at deltage🙏🏌 Hilsen Connie

Det mest romantiske sted

Det mest romantiske sted, vi nogensinde har vÊret. Her er simpelthen så idyllisk og hyggeligt. Og personalet er virkelig sÞde. Aftensmaden rigtig fin (måske også en lille smule for fin og speciel til vores smag, men det var sjovt at prÞve, det smagte godt og vi blev mÊtte). Morgenmaden rigtig lÊkker!! Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎9月7日

KÊre Anette 🌞

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor bliver vi glade helt ind i hjertet over, at I oplevede os som det mest romantiske sted, I har vÊret 💕 Det er jo lige prÊcis den stemning, vi hÃ¥ber, vores gÊster mÊrker, nÃ¥r de er her.

Vi tager din kommentar om maden med et stort smil – vores kokke kan godt lide at lege lidt med klassikerne, men det vigtigste er selvfÞlgelig, at I gik mÊtte og glade fra bordet. Og hvor dejligt at hÞre, at morgenmaden ramte plet 🥐☕

Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen til mere hygge, charme og fynsk idyl.

De kÊrligste hilsner
Connie og hele holdet på Gl. Brydegaard 🌿

Vidunderlig oplevelse.

Jeg var gÊst til min sÞsters bryllup pÃ¥ Gammel BrydegÃ¥rd, og det var en helt vidunderlig oplevelse. Personalet var hjÊlpsomme og imÞdekommende, omgivelserne smukke og idylliske med hÊngestole, lys i trÊerne og masser af grÞnne omrÃ¥der. Jeg boede pÃ¥ et smukt vÊrelse med en dobbeltseng og udsigt – det fungerede rigtig godt, ogsÃ¥ selvom bad/toilet var fÊlles. Morgenmaden var lÊkker, og alt i alt var det et hyggeligt og roligt sted med god parkering og en meget rar atmosfÊre. Tak for at bidrage til, at min sÞster fik en uforglemmelig dag.

2025幎8月23日

KÊre Heidi 🌞
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en vidunderlig oplevelse til din sÞsters bryllup hos os. Det glÊder os, at bÃ¥de omgivelser, vÊrelse og morgenmad faldt i smag, og at du fÞlte dig godt tilpas. Vi hÃ¥ber at fÃ¥ lov at byde dig velkommen en anden gang.

Connie & hele holdet på Gl. Brydegaard

Den gode oplevelse

Dygtige, venlige unge mennesker til betjening. Alt med et smil. Og parat til at hjÊlpe. Gav os en virkelig god oplevelse

2025幎9月3日

KÊre Erik Otto

Tusind tak for de flotte ord 🌞 Det varmer os helt ind i hjertet, nÃ¥r I lÊgger mÊrke til vores unge, dygtige mennesker. Vi ved, hvor svÊrt det er at tiltrÊkke faglÊrt personale i dag, sÃ¥ vi bliver ekstra glade og stolte, nÃ¥r de unge trÊder til med smil, energi og hjÊlpsomhed – og giver gÊsterne en strÃ¥lende oplevelse. Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til hele holdet

Gl. Brydegaard - Connie

Smukt og fredfyldt hotel i de mest

Smukt og fredfyldt hotel i de mest charmerende, naturlige omgivelser. Maden, vÊrelset og stemningen var i top fra fÞrste Þjeblik, og jeg glÊder mig til at vende tilbage til endnu et besÞg.

KÊre Louise
Tusind tak for dine skÞnne ord 🌿 Det glÊder os, at du har nydt bÃ¥de maden, vÊrelset og stemningen – vi elsker, nÃ¥r alt spiller fra fÞrste Þjeblik. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen tilbage til endnu flere gode oplevelser pÃ¥ GÃ¥rden ✹
Gode hilsner fra hel GÃ¥rden - Connie

Gl. Brydegaard får mine varmeste anbefalinger!

Rammerne er simpelthen helt unikke – en perfekt blanding af beach vibes og dansk landidyl. Her er smuk natur, smÃ¥ hyggelige kroge bÃ¥de ude og inde, hÊngekÞjer og hÊngestole i trÊerne, lys der snor sig i grenene – og sÃ¥ en ro, der nÊrmest sÊnker sig over én, sÃ¥ snart man ankommer.

VÊrelserne har gode senge og en dejlig enkelhed, der passer perfekt til stedets stemning. Og maden
 wow! Den var intet mindre end vanvittigt god – Êrlig, smagfuld og virkelig gennemfÞrt.

Jeg deltog i et Workstay / Coworking retreat over 2 dage, og Gl. Brydegaard viste sig at vÊre det perfekte sted til den slags fordybende fÊllesskab. Her var plads til både refleksion, arbejdsro, nÊrvÊr og inspiration.

Et sted, jeg meget gerne vender tilbage til – både professionelt og privat 💛

Gl. Brydegaard からの回答

Hold nu op, Ida – du rammer jo lige i hjertekulen med de ord 🙌 Vi elsker, at du fik både arbejdsro, hygge og wow-oplevelser på tallerkenen. Vi ses forhåbentlig snart igen!
KÊrlig hilsen os alle på Gården - Connie

Et fantastisk dÞgn

Du kÞrer, og du kÞrer og pludselig ligger det smukke idyliske Gl. Brydegaard, hvor der er tÊnkt på alle detaljer. LÊkker mad, god service, små skilte, der minder dig om, at det er tid til at nyde - langsomt. For det er det, alle rammer lÊgger op til. De smukke vÊrelser, den skÞnneste natur, udsigten fra vÊrelset (når du bor i Lyset). Tak for et fantastisk dÞgn.

Gl. Brydegaard からの回答

Tusind tak, Anja 💚 Hvor er det dejligt, at du nÞd bÃ¥de roen, detaljerne og vores lille “langsommelighed” her pÃ¥ Gl. Brydegaard. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen til endnu et skÞnt dÞgn.
KÊrlig hilsen os alle pÃ¥ GÃ¥rden - Connie🌿

Fantastisk sted i de mest idylliske rammer

Fantastisk sted i de mest vidunderlige rammer. Alt er sÃ¥ gennemfÞrt Êstetisk og emmer af ro. Forestil dig vildmarksbad, panoramasauna, bÃ¥ltippi, trÊer med lyskÊder, hÊngestole til at lÊse i under det store ahorntrÊ, lÊkre vÊrelser, super service, skÞn badestrand i kort gÃ¥afstand og virkelig god mad..Ja sÃ¥ har du Gl. BrydegÃ¥rd. FAN-TAS-TISK🙏🏻

KÊre Sanne,
Sikke en anmeldelse – vi fÃ¥r helt lyst til selv at pakke tasken og tjekke ind 😍🙏 Tusind tak for dine fantastiske ord. Hvor er det dejligt, at du har oplevet bÃ¥de roen, maden og alle de smÃ¥ hyggelige detaljer – lige fra hÊngestole til bÃ¥ltipi. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen tilbage til mere FAN-TAS-TISK Brydegaard-stemning ✚🌿

Alle os på Gl. Brydegaard - Connie

En vaskeÊgte oase

En vaskeÊgte oase, hvor både serviceniveauet, maden og kundefokus var helt i top.

Med det samme du kommer ind på parkeringspladsen, mÊrker du stedets charme og personlighed med de fine skilte, de små beskeder og gode forslag til gåture i området.

Det var fÞrste besÞg, men så afgjort ikke det sidste.

Stor anbefaling herfra

KÊre Janne,
Wow – tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌟 Det gÞr os simpelthen sÃ¥ glade, at du har mÊrket bÃ¥de charmen, maden og vores smÃ¥ finurlige detaljer allerede fra parkeringspladsen. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen – for vi lover, der er flere gÃ¥ture og gode oplevelser i vente 🌿🚶‍♀

Holdet på Gl. Brydegaard - Connie

SkÞn placering i naturen tÊt ved vandet

SkÞn placering i naturen tÊt ved vandet - Dejlig mad :) Kunne godt finde på at komme igen her.

KÊre Sabina,
Tusind tak for de fine ord 🌿 Vi bliver glade, nÃ¥r maden og naturen falder i smag – og vi hÃ¥ber bestemt, du finder pÃ¥ at kigge forbi igen 🌊✚

Gl. Brydegaard - Connie

Idyllisk sted pÃ¥ Sydfyn♥

Magisk sted. Dejligt personale. LÊkker mad. SkÞnne vÊrelser. Super til konference. Eller romantisk ophold. Dejlig natur. Her er fred og ro og en helt utrolig dejlig energi♥

KÊre Peter,
Tusind tak for dine flotte ord – vi bliver helt varme i hjertet ♥ Det glÊder os, at du har mÊrket bÃ¥de roen, naturen og vores lille “Brydegaard-energi”. Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r lov til at byde dig velkommen tilbage – uanset om det bliver til romantik, konference eller bare en god bid mad med udsigt i vores dejlige have 🌿✚

Hele holdet på Gl. Brydegaard - Connie

Min mand og jeg afholdte

Min mand og jeg afholdte bryllupsweekend på Gl. Brydegaard. Det var alt hvad vi drÞmte om - luksus, men i uformelle rammer, hvor hele personalet sÞrgede godt for os. Vi ville vÊlge det igen.

2025幎8月2日

Gl. Brydegaard からの回答

Tusind tak for jeres fine ord 🌞 Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at bryllupsweekenden blev prÊcis som I drÞmte om – luksus pÃ¥ den uformelle mÃ¥de, hvor man kan vÊre sig selv.

Og at I ville vÊlge os igen? Pas pÃ¥, vi tager jer pÃ¥ ordet – mÃ¥ske ender vi med at arrangere sÞlvbryllup, kobberbryllup og alt derimellem 😉

Alt det bedste til jer – og på gensyn!
De kÊrligste hilsner Connie & hele holdet på Gl. Brydegaard

Hyggeligt

Hyggeligt, god service pg skÞnne omgivelser.

2025幎7月31日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre NJ. Tusind tak for de sÞde ord 🌞 Vi er glade for, at bÃ¥de service og omgivelser gav en god oplevelse – og vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r fornÞjelsen af et gensyn 🌿

HÞjt serviceniveau og samtidig helt nede pÃ¥ jorden.

HÞjt serviceniveau og samtidig helt nede på jorden. En utrolig behagelig atmosfÊre. Meget imÞdekommende personale. Hjemlighed og kvalitet. Maden var overraskende, spÊndende og velkomponeret.
Udsigten fra Lyset og adgangen til stranden gjorde vores ophold til den nydelse og opladning, vi havde håbet på.
Jeg elsker de små finurlige sÊtninger rundt omkring. Det er med til at stedet emmer af humor og varme.

2025幎7月18日

KÊre Anne-Birgit 🌿
Tusind tak for de mange fine ord – vi bliver helt rÞde i kinderne! Hvor er det skÞnt, at bÃ¥de maden, atmosfÊren og vores smÃ¥ finurligheder faldt i god jord. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen til mere hygge, humor og havudsigt nÊste gang ✹

Jeg blev SÅ glad for at besÞge jer igen

Jeg blev SÅ glad for at besÞge jer igen - efter en lÊngere (ufrivillig) pause.
Jeg er ikke holdt op med at klappe endnu 👏 I har nemlig holdt fast i jeres unikke stil. “HÞjt” til loftet, vand og skov -og ikke mindst
. Jeres formidable humor -og sÃ¥ lige, fantastisk menu/mad. Tak for en unik oplevelse

2025幎8月4日

KÊre Lissi 🌞
Sikke en anmeldelse – vi klapper lige tilbage 👏😄 Hvor er det dejligt at hÞre, at vores humor, mad og omgivelser stadig gÞr indtryk efter en pause. Tak for de varme ord – vi glÊder os allerede til nÊste gensyn