Gl. Brydegaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For 2 uger siden holdt vi vores bryllup pÃ¥ Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var sÃ¥ lydhÞre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drÞmte om. Maden var f... もっず芋る

SkÞnneste sted at kÞre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skÞnt sted med lÊkre vÊrelser, restauranten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville vÊre i forbindels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mÊngden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekÊbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kursuscenter og hotel i naturskÞnne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel

ほが満足

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Frokost - desvÊrre med for lidt mad

Vi fejrede vores sÞlvbryllup med frokostarrangement på Gl. Brydegård, for familie og venner. Alt i alt en dejlig dag i skÞnne omgivelser og flotte rammer. Maden smagte rigtig godt, men vi var skuffede over, at vores gÊster gik sultne hjem efter et 5 timers arrangement. Vi havde på forhånd fået at vide at frokosten var en form for buffet, men serveret ved bordet. Vi fik serveret en lille portion agurkesuppe med flutes til og derefter blev der sat 1 stk laks + 1 stk farsbrÞd pr. person på bordet, samt skåle med kartoffelsalat. Der kom ikke mere ind og en time efter vi havde sat os til bordet var vi fÊrdige med at spise, - og var ikke mÊtte. Rigtig Êrgerligt, da vi jo ikke kan gÞre dagen om. Vi har vÊret i dialog med Gl. Brydegård, som beklager ovenstående oplevelse.

2024幎6月2日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Hanne. Som vi havde dialog den 25.06.24 juni - beklager vi selvfÞlgelig jeres oplevelse og kvitterede med et gavekort. De bedste hilsner Connie

The most relaxing days

One of the most relaxing spots we have ever visited 🙏 Beautiful surroundings, good food and a pleasant atmosphere. We stayed for 2 nights and are convinced that we will come back!

2024幎7月31日

Dear Lone
Wish you a wonderful day.
Best regards
Lone

Beautiful seaside views

Beautiful seaside views, very close to the beach. Excellent restaurant and service. Calm and cosy green garden. A very special place.

2024幎8月1日

Dear Christian
Thank you very much for the review and for the nice words - it really warms us to hear that you had a wonderful experience here with us. I'll pass it on here in the house :-) We hope to see you again. Wish you a wonderful day.
Best regards
Lone
Gl. Brydegaard

Skal stå for det meste selv

Vi ankom til stedet, og fik lidt hurtige oplysninger om lidt forskellige ting. Så fint så godt. VÊrelserne var også ok.

Når det så gÊlder personale, så var de knap til stede. Da vi sidder udenfor ved deres restaurant, som vi havde forudbestilt mad til, skulle der gå halvanden time, fÞr hovedretten kom på bordet. Vi får også at vide at hvis vi senere gerne vil have nogle tÊpper eller skind at sidde med, kunne vi bare spÞrge efter det. Da vi så spÞrger efter det, får vi af vide at det har de ikke flere af, og at vi ellers kunne gå indenfor og sÊtte os hvis det var. Jeg spÞrger så om jeg må gå ind og kigge efter om de har tÊpper indenfor som vi kan bruge, og det måtte jeg gerne, men sagt med at jeg skulle ikke regne med at finde noget. Jeg finder så et enkelt tÊppe til min kÊreste, og kunne efter maden konstatere at de havde masser af tÊpper omme ved deres tippi, men det er der nok ikke nogen grund til at vi skulle have. Maden var ikke dårlig, men bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. Vi spÞrger også ind til, om de har ting man kan lave omme ved tippien, eller bålstedet, og det siger de at man godt kan, men ikke idag, for det har de ikke mandskab til. Tamme cocktails, som afviger meget fra det de ligger op på deres sociale medier. Så ingenting at kunne foretage sig, end at gå ned og summe på vÊrelset. De burde få mere mandskab på, og vÊre klar til rent faktisk at kunne udnytte de muligheder for gÊsterne, som de nu ellers bryster sig af at kunne. Det bliver muligvis sidste gang vi prÞver det.

2024幎7月25日

KÊre Alexander
Virkelig ked af jeres oplevelse på Gl. Brydegaard. Vil du ringe på 21424975,
idet vi gerne vil kompensere på den ene eller anden måde. Som du sikkert hÞrer i dagspressen er vores branche udfordret på nok faglÊrte medarbejdere. Vi har gode dygtige ansatte på Gl. Brydegaard, der gÞr deres absolut bedste, for at giver gÊsterne en god oplevelse. Men bÊgeret kan ind imellem flyde over. Håber du giver et kald. Bedste hilsner Connie

Det er altid en hyggelig afslappet

Det er altid en hyggelig afslappet aften. Dejlig at se sÃ¥ mange bÞrnefamilier. Kommer gerne igen👍

2024幎7月3日

KÊre Karen
Tusind tak for anmeldelsen og for de flotte ord - det varmer rigtig meget at hÞre du have en dejlig aften her hos os.
Jeg giver det videre her i huset :-) Vi hÃ¥ber at se dig tilbage igen en anden god gang. Ønsker dig en skÞn dag.
Gl. Brydegaard

Fint arrangement med velsmagende mad

Rigtig fint arrangement med velsmagende mad og et smukt udendÞrs område. :) Det var en dejlig oplevelse.

Jeg synes dog, at der var en absurd stor mÊngde kÞd i hver portion (en kÊmpe kotelet), hvilket er ude af trit med tiden. BÞrnene fik også en stor kotelet og ingen af vores kunne spise bare en fjerdedel af deres og det skaber jo en del madspild. En anden ting er, at når I laver et arrangement målrettet bÞrn, vil det vÊre rigtig godt at inkludere noget mad, som man ved, at de fleste bÞrn altid vil spise - f.eks. brÞd med smÞr. Det gÞr det trygt og rart, også for selektive bÞrn, som ofte har det svÊrt, når de skal spise ude.

2024幎6月5日

KÊre Matilde.
Tak for din feedback og for at dele din oplevelse af vores Ulvetime fÊllesspisning.

Vi sÊtter stor pris på dine kommentarer om portionsstÞrrelsen og de specielle behov for bÞrnevenlige måltider. Vi forstår din bekymring omkring madspild og det at tilbyde noget, som de fleste bÞrn vil spise. Din feedback er meget vÊrdifuld, og vi vil tage den til efterretning for at forbedre vores fremtidige arrangementer.

De bedste lÞrdagshilsner Connie

Fint initiativ med fÊllesspisning men ingen service

Det er ikke sÊrligt informativt det der står på hjemmesiden, så man skaber sine egne forventninger. Arrangementet som sådan er fint nok og maden god, men der er kun én stor tipi som nogle få kan sidde i. Vi sad på nogle ustabile bÊnke, der ikke var egnet til små bÞrn. Til gengÊld er omgivelserne skÞnne og bÞrnene kan lÞbe rundt og lege.

2024幎6月5日

Gl. Brydegaard からの回答

Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med vores Ulvetime fÊllesspisning.

Vi er glade for at hÞre, at du synes, initiativet og maden var god, og at vores skÞnne omgivelser blev vÊrdsat. Vi sÊtter stor pris på dine kommentarer om vores service og faciliteter, da det hjÊlper os med at forbedre vores arrangementer.

Vi beklager, at vores hjemmeside ikke var tilstrÊkkelig informativ, og vi tager din feedback til efterretning. Vi vil sÞrge for at tilfÞje flere detaljer om arrangementet, herunder information om siddepladser og faciliteter, så vores gÊster kan have de rette forventninger inden besÞget.

Vi håber, at I vil give os en chance til at byde jer velkommen igen til en endnu bedre Ulvetime oplevelse. Tak endnu en gang for din konstruktive feedback.

De bedste hilsner,
Connie

Havde 2 fantastiske kursusdage på gl

Havde 2 fantastiske kursusdage på gl. Brydegaard. Omgivelser og personalet var helt i top, for ikke at tale om kvaliteten af maden. Helt fantastisk mad.
Grunden til I ikke får 5 stjerner er at jeg grundet rengÞrings standarden på mit vÊrelset. Der var synligt snavs på vasken ved ankomst, hvilket I var sÞde at komme og fikse. Men jeg synes stadigt badrummet (toilettet) kunne bruge en grundig afvaskning. Der synes jeg det bÊrer prÊg af det nok bliver hurtigt aftÞrret ved klargÞring.

2024幎4月17日

KÊre Stine
Mange tak for din anmeldelse og feedback - det sÊtter vi stor pris på! Jeg er glad for at hÞre, at du havde nogle gode kursusdage her.
Mht. rengÞringen på vÊrelset, tager jeg det med videre. Vi går lige nu fra lavsÊson til hÞjsÊson, så det går til tider stÊrkt - og det skal vi selvfÞlgelig nok rette op på :-)
Endnu en gang tak for din feedback. Vi håber at kunne byde velkommen en anden gang igen.

Manja, Gl. Brydegaard

Perfekt sted til uddannelseshold og mÞder

Jeg har valgt Gl. Brydegaard som rammen for to retreats på SelvvÊrdsvejlederuddannelsen ved
tid-til.dk - og det har vÊret helt fantastisk!
Stedet emmer af ro, hygge og nÊrvÊr, og personalet findes simpelthen ikke bedre nogen steder i landet. Deres lydhÞrhed, fleksibilitet og opmÊrksomhed fik alt til at gÃ¥ op i en hÞjere enhed - bare tak! Vi kommer bestemt igen med nÊste uddannelseshold☺

2024幎4月6日

KÊre Karina

Tusind tak for anmeldelsen og for de flotte ord - det varmer rigtig meget!
Jeg giver det videre her i huset :-)

Vi håber at se dig tilbage igen en anden god gang.

Ønsker dig en skÞn dag.

Coachuddannelse på fantastiske Gl. Brydegaard

Vi har netop vÊret på Gl.Brydegaard, hvor vores virksomhed - Winther Academy, har afholdt vores fÞrste hold på vores Mindset Coachuddannelse for selvstÊndige.
Vi faldt tilfÊldigt over Gl. Brydegaard og faldt fuldstÊndig for stedet, da den rolige atmosfÊre passer perfekt ind i vores koncept.
Stedet har de smukkeste rammer, sÞdeste personale og generelt bare en virkelig dejlig stemning og oplevelse.
Maden er et helt kapitel for sig - WOW det var godt.
Vi glÊder os til vores kommende ophold - Tusind tak!

2024幎2月2日

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Christina. Mange tak for ordene. Det glÊder os alle her pÃ¥ GÃ¥rden, at I har kunnet mÊrke, smage og se, det vi hver dag gÞr os umage med at opnÃ¥. Vi glÊder os sÃ¥ meget til et gensyn, med jeres fantastiske energi. Det er os der takker.🙏🏌 Connie

Fantastisk hyggelig og afslappet atmosfÊre

Den 26. januar havde vi fornÞjelsen af at spise på Gl. Brydegaard, hvor et utroligt vellykket vinarrangement blev afholdt. Vi fik virkelig god vin, ledsaget af en lÊkker madoplevelse. Gl. Brydegaard udstråler en fantastisk hyggelig og afslappet atmosfÊre, hvor man virkelig fÞler sig velkommen og forkÊlet.

Gl. Brydegaard からの回答

KÊre Steffen. Tak fordi du har taget dig tid til at dele dine oplevelse med os. Når oplevelsen beskrives som din - bliver vi virkelig glade. Det er det vi hver dag arbejder på - og sommetider går alt op i en stÞrre enhed, isÊr når gÊster er skÞnne, kÞkkenet syder og tjenerne sprudler, ja så er 2+2=5. TAK for jeres besÞg - i har en stor andel i den gode stemning. Hilsen Connie

Super oplevelse!

Super oplevelse!
Gode vine og lÊkker mad, serveret af sÞdt og nÊrvÊrende personale i den hyggelige og intime restaurant.
Tak for mad👍

KÊre Martin

Mange tak for de flotte stjerner! Jeg er glad for at hÞre, at jeres aften levede op til forventningerne.
Vi håber at se jer igen en anden gang.

Ønsker dig en skÞn dag.

Manja, Gl. Brydegaard

Vi havde en dejlig aften i smukke

Vi havde en dejlig aften i smukke lokaler og med sÞde og imÞdekommende tjenere. Chefkokken og kokkeeleven prÊsenterede det dejligste mad, smagslÞgene kom på eventyr, det hele smagte pragtfuldt, selv rosenkålene;)
Vi fik prÊsenteret og smagt forskellige Þkonomisk vine og natur vine, det var en god oplevelse.
Tak for en dejlig aften!

KÊre Tine

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord - det varmer!
Vi giver din ros videre her i huset.
Ønsker dig en dejlig dag og vi håber at kunne byde velkommen igen en anden gang.

Virkelig skuffende

Update på svar fra stedet:
Sikke dog et lamt svar! Vores hovedret var kold og en vigtig del af menuen MANGLEDE og det eneste I kan sige er - vi er kede af det. Ethvert respektabelt sted vil godtgÞre en sådan lausy middag. Vi var dumme ikke at lÊse herinde fÞr vi bestilte bord. Jeg kan jo se det vrimler med utilfredse kunder. Kunder der aldrig kommer tilbage. Men det er jo også en måde langsomt at ÞdelÊgge egen forretning. Vi kommer i al fald ikke tilbage. Det er jo ikke billige menuer I har vel? Og der er så lidt, så vi gik sultne derfra. Faktisk spurgte jeg netop til portionernens stÞrrelse og fik svaret at der var rigeligt og hovedretten var rigelig stor. MIn mand fik min portion snisksnask. Virkelig dårlig service, virker dårlig. Skam jer.
Det er bestemt ikke min hensigt at hjÊlpe jer med at gÞre jeres service bedre. Med de mange negative kommentarer om stort set det samme her på siden, så skulle man tro, I ville have taget hånd om det. Men det har I tilsyneladende ikke. Det er blot varm luft, så I fremstår som imÞdekommende og beklagende. Hvis I virkelig ville jeres forretning, så ville I refundere eller tilbyde et "ombesÞg".

Det lyder så godt på hjemmesiden og menuen ser så fin og spÊndende ud.
Maden er minimalistisk, så kom ikke med for tom mave.
Jeg havde inviteret min mand på hans 60 års fÞdselsdag og er virkelig ked over vi ikke fik en bedre oplevelse.
Der var koldt. Oplys rumtp. på hjemmesiden, så folk kan tage en trÞje med.
Vi fik 1 forret, 2 mellemretter, 2 hovedretter og 2 deserter.
Forret og mellemret var lÊkre og ekstrem små. To små bidder. Haps haps. To rissotokugler, der var mindre end falaffel. Men de var ganske fine.
Hovedretten skal bÊre en menu. Vi skulle prÞve vildsvin på polenta.
Det var den mest uappetitlige ret ever. Retter var en anelse lun - fatter ikke vi ikke sendte den tilbage. Der er INGEN polenta. 1 tsk tyttebÊr til og det var pulled pork snasket ind i sovs serveret som en klat på tallerkenen. Jeg spiste den slet ikke.
En lÊkker dessert dog og rigtig godt brÞd. Men hovedretten gik helt galt.
Og hvad sker der med et glas vin? 1 dl i et glas for 85 - 100 pr. glas? Det er jo komplet sindsygt!
Så trods lovningen på gode råvarer og en fin mellemret og desseret, var det virkelig en skuffelse, hvor hovedretten overhovedet ikke levede op til forventningerne, småkold og uden tilbehÞr.

2024幎1月20日

KÊre Vibecke

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi beklager dybt, at din middag, isÊr på en så speciel anledning som din mands 60-års fÞdselsdag, ikke levede op til jeres forventninger.

Det glÊder os at hÞre, at I nÞd vores forretter og mellemretter, selvom portionerne var mindre end forventet. Vi strÊber efter at balancere kvalitet og kvantitet i vores retter, og jeres feedback er vÊrdifuld for os. Tak.

Vi er sÊrligt kede af at hÞre om jeres skuffelse over hovedretten. Vores mål er altid at levere velsmagende og Êstetisk prÊsentable retter, og det lyder som om vi mislykkedes med vildsvinet på polenta. Vi vil tage jeres kommentarer til os og diskutere dem med vores kÞkkenhold for at sikre, at retten lever op til det vi har Þnsket af retten.

Angående temperaturen i restauranten og priserne på vores vine, vil vi gerne takke for jeres input og vender det internt.

Vi håber, at I vil overveje at besÞge os igen, så vi kan få muligheden for at give jer en bedre oplevelse. Hvis I Þnsker at diskutere jeres oplevelse yderligere, eller hvis der er noget specifikt, vi kan gÞre for at rette op på situationen, er I mere end velkomne til at kontakte os direkte.

Mange fredagshilsner fra Connie

Skuffende oplevelse, dog god i starten.

Var til julearrangement i går. DesvÊrre kun 12 mennesker i alt. 5 retter, hvoraf de 3 fÞrste var rigtig gode. Men så kom der oste, som ikke var fantastiske og meget sparsom knÊkbrÞd. Til sidst to desserter. Den ene en creme brulee, hvor det brÊndte sukker på toppen smagte salt!
Risalamanden var uspiselig. Tynd som flÞde og med meget få ris, og smaglÞs!
Desuden serveret i hvert sit glas, på en oval tallerken med skår, på de fleste. Ikke indbydende eller pÊnt på nogen måde.

Servitricen var sÞd, men meget uerfaren og noget anmasende. Retterne blev serveret alt for hurtigt og vi måtte bede hende vente, flere gange. Ingen sans for at servere fx. hovedretterne, så de vendte samme vej. Ingen forsÞg på at sÊlge fx. Portvin eller andet til oste eller dessert.
Så de sidste retter trÊkker gevaldigt ned. TÊnk en kok vil vÊre sig selv bekendt, at servere sådan en dessert.
Det varer nok lÊnge, fÞr vi prÞver det igen😫

2023幎12月15日

Gl. Brydegaard からの回答

Tak for din feedback om vores julearrangement. Vi vÊrdsÊtter, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glÊder os at hÞre, at de fÞrste tre retter var til jeres tilfredshed. Vi bestrÊber os på at levere kvalitetsretter, så det er skuffende at hÞre, at osteudvalget og dessertene ikke levede op til jeres forventninger. Vi vil tage dine kommentarer vedrÞrende creme brulee og risalamanden til efterretning og arbejde på at forbedre disse retter.

Vi beklager også, at servicen ikke var på det niveau, vi strÊber efter. Selvom det er positivt at hÞre, at vores servitrice var sÞd, er vi kede af at hÞre om de udfordringer, I oplevede med serveringen. Vi vil bruge din feedback som en lÊringsmulighed for vores team, for at forbedre vores service fremadrettet.

Vi forstår, at de sidste indtryk af aftenen ikke var som forventet, og det Êrgrer os dybt. Vi håber, at I vil give os en chance for at rette op på dette i fremtiden. Vi vil gerne vise jer, at vi kan levere en oplevelse, der fuldt ud lever op til både jeres og vores egne forventninger.

Endnu en gang tak for din Êrlige anmeldelse, og vi håber at se jer igen for at demonstrere forbedringerne.

Rigtigt hyggelig og dejlig mad

Rigtigt hyggelig og dejlig mad. Helt perfekt til en hygge weekend med fruen.

2023幎12月2日

KÊre Theis

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for vores lille hotel.
Vi håber på at se jer igen en anden gang - måske nÊste år til saunagus?

Marie

Jeg var tjener ansat

Jeg var tjener ansat.
Skrev under på deltid og ville ikke arbejde om natten. Skulle kÊmpe for at få fjernet natte arbejde, blev en uge sat til 44 timer efter jeg havde sagt jeg kun ville arbejde 25-30 pga hofteskade. Overarbejder unge mennesker, forventer man kan arbejde dobbeltvagter flere dage i streg. Altså 10-12 timers vagter flere dage i streg. Udover det blev jeg en dag tvunget til at servere chokolade der havde sÞlvfisk i fordi de ikke ville spilde summerbird chokolade. Så et helt selskab fik serveret chokolade hvor der havde vÊret sÞlvfisk i.
Man må ikke drikke noget på job. Kun lidt vand. Men de forventer man kan gå 30.000 skridt og vÊre i fokus.
Under bemandet - forstår hvorfor.
Fik angst anfald 3 gange af Franks opfÞrsel. ForfÊrdeligt sted for at vÊre Êrlig. Nå ja og så blev jeg fyret fordi jrg ringede og meldt mig syg en morgen. 3 timer fÞr en vagt. Det kunne man ikke sagde de. Jeg ringede kl 06. Plejer jo ikke at stå op midt i natten for at tjekke om jeg er syg. Og så ville de ikke udbetale de sidste 14 dages lÞn som jeg havde ret til. Skidt

2023幎9月4日

KÊre Amalie. Det er jeg ked af at lÊse. Vil du ringe. KÊrlig hilsen Connie

Super surroundings

Super surroundings, great food, nice staff👍

2023幎8月31日

Hi there
Thank you for the feedback! We are so glad to hear, that you've had a nice experience at our little hotel. Hope to see you again.

All the best
Marie
Gl. Brydegaard

Alt hvad der havde med mad og drikke og

Alt hvad der havde med mad og drikke og servic under middag er under al kritik. De unge mennesker havde jeres tillid til en perfekt fest for dem og os som gÊster. IKKE mad til alle gÊster det må bare ikke ske, men kan se på anmeldelser her at det ikke er fÞrste gang det sker.

2023幎9月2日

KÊre John Olsen
Vi er meget kede af din oplevelse og kan kun give dig ret i, at vores service på Gl. Brydegaard ikke er som den plejer. SvÊrt at rekruttere dygtige medarbejder til vores branche. Vi holder fanen hÞjt og kÊmper videre med at finde de rette medarbejdere, så vi undgår at vores gÊster forlader Gl. Brydegaard med oplevelser som dine. Det er ikke vores hensigt. De bedste hilsner og Þnsker om en god sÞndag Connie