Vi har haft en rigtig god oplevelse med Garderobexperten. Fra start til slut har servicen vÊret professionel, venlig og hjÊlpsom, og vi fÞlte os godt vejledt gennem hele processen. Vi kÞbte et sk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fÃ¥et monteret klÊdeskab, 2 m bredt, endevÊg og med skydedÞre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... ãã£ãšèŠã
Vi valgte GarderobeXperten pÃ¥ anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores fÞrste besÞg i forretningen har vi fÃ¥et en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... ãã£ãšèŠã
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rÃ¥dgav os og mÃ¥lte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom pÃ¥ slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklÊdeskab der, s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fin service og flotte nyeâŠ
Super fin service og flotte nye skydedÞre til mit garderobeskab. Levering, tider, aftaler, prisen, service ja alt tip top
7 meter special bygget garderobeskab til bryggers med skråloft bestilt hos Garderobexperten
Vi bestilte et garderobeskab hos Garderobexperten og Kim JÞrgensen var yderst kompetent til at spÞrge om design og sendte hurtigt samme dag skitseforslag. Efter aftale kom han så ud og målte op og vi fik super god snak om opbygning af skabet og det videre forlÞb. Til aftalte tid blev skabet leveret og to dage senere var Emil der til installation. Selv om det var det lÊngste skab han havde installeret (7m) så var han fÊrdig ved frokost tid. Han var som Kim en yderst serviceminded og behagelig person, og alt var bare som det skulle vÊre. Kan varmt anbefale dem hvis I har brug for et skab bygget til specielle mål.
Kim og Emil var strålende
Kim og Emil var strålende. Emil satte mit nye garderobeskab op, og Kim målte op til skabet.
Hurtig betjening og eksekvering, med fortrinligt slut-produkt.
Kan varmt anbefales
Super god oplevelse og service fraâŠ
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klÊdeskab, 2 m bredt, endevÊg og med skydedÞre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nicklas, effektiv opmåling af Cem, opfÞlgning og justerede tegninger fra Nicklas, levering til dato af Jens JÞrgen og grundig montering af Frank. Alt er foregået efter planen og til aftalte datoer med sms-varsling dagen fÞr levering og montering. Vi er yderst tilfredse med resultatet og kan kun anbefale Garderobeexperten.
Vi er meget glade for vores nyeâŠ
Vi er meget glade for vores nye garderobeskab. Processen med tegninger, levering og opsÊtning gik super fint. Alle der har vÊret en del af processen har vÊret sÞde og professionelle.
Nyt garderobeskab
Vi skulle have et nyt garderobeskab i forbindelse med en ombygning. GarderobExperten aflagde os et besÞg og målte op. Vi kunne vÊlge design, farver og indretning. Vi blev lovet en tid for levering og montage af skab. Alle aftale blev overholdt. Skabet er fint og vi fÞler os godt behandlet.
God og effektiv service
God og effektiv service, da vi skulle have bygget et indbygget skab i vores bryggers. Og resultatet blev lige, som vi havde Þnsket os.
Vi skulle bruge et stort 4-flÞjetâŠ
Vi skulle bruge et stort 4-flÞjet indbygningsskab til vores sovevÊrelse og fandt Garderobexperten på nettet. Vi kontaktede dem og sammen med Morten i KÞge fandt vi hurtigt frem til "vores" lÞsning. Vi har fået en superservice, samt en god og konkurrencedygtig pris på skabet - som vi selvfÞlgelig har sammenlignet prismÊssigt med andre leverandÞrer på markedet.
Super service og hurtig levering.
Irfan fra Garderobeexperten i KÞge fik skrÊddersyet et skab på specialmål, der passede lige ind i mit walk-in-closet. Super service og hurtig levering.
En rigtig god oplevelse med GX.
En rigtig god oplevelse med GX.
Vi kÞbte skabe, med inventar. Inventaret monterede vi selv, skydelÃ¥gerne fik vi monteret af Garderobe Experten. Det er et super produkt de leverer, og vi er meget tilfredse med hele sagsforlÞbet. Samtidig meget hurtig leveringðª
Alt i orden
Skabet blev leveret til tiden, monteret til tiden og passer perfekt på stedet. Gulvet hÊlder, alligevel glider skydedÞrene som en drÞm.
Super godt produkt og top service
Super godt produkt, dygtige og flinke folkðð
Ringe kundeservice
Ringe kundeservice! Blev ringet op af en af jeres medarbejder, som var mega ubehÞvlet. KrÊvede at vide hvor vi ellers havde indhentet tilbud. Mente det var et krav i havde. Hvis jeres produkt er ligesom jeres service, vil jeg klart fraråde alle at bestille herigennem!

Garderobexperten ããã®åç
Super service, hurtig levering og perfekt montering. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre.
Personlig og professionel rådgivning og god service
Vi har her midt i en coronatid brugt feriebudgettet på at få lavet 2 skydedÞrsskabe på specialmål og indrettet prÊcist efter vores Þnsker. Kim leverede en meget kvalificeret service omkring valg af model og indretning og han forestod efterfÞlgende den prÊcise opmåling. EfterfÞlgende monterede snedker Emil skabene, vi var meget tilfredse med den omhu og ekspertise, han lagde for dagen.
Tak for en god oplevelse.
Lisbeth og SÞren N
God vejledning
God vejledning. Levering og opsÊtning til aftalt tid, og arbejdet af hÞj kvalitet.
Hurtig og professionel hjÊlp og megetâŠ
Hurtig og professionel hjÊlp og meget flot arbejde med at sÊtte skabe og låger op
Fin kvalitet og god service
De var utrolige hurtige til at rykke ud. Nemme at snakke med og skabet lever 100% op til forventningerne.
Verdens firma ððŒ
Helt igennem en fantastisk behandling og service ð€©virkelig kompetent firma ððŒ
Fra start slut har det hele kÞrt pÃ¥âŠ
Fra start slut har det hele kÞrt på skinner, ikke et eneste dårligt ord omkring denne virksomhed. Super tilfreds og super kundeservice
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ