レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Viktoria er sÃ¥ dygtig samt forstÃ¥ende. Hun har vÊret tÃ¥lmodig og hjulpet mig rigtig meget i min opstarts fase med Geckobooking. Da der kan vÊre rigtig meget, m... もっず芋る

䌁業が回答したした

MiddelmÃ¥dig bookingsystem for brugeren. Stavefejl i advarsler, og det vÊrste er at der ingen mulighed er for at vÊlge tid ud fra en behandler, hvilket i mine Þjne er et must, hvis man gÃ¥r op i brug... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har benyttet Gecko som online booking program i lidt over et Ã¥r nu, og jeg bliver lige imponeret over hvor venlige og hjÊlpsomme de er hver gang jeg kontakter dem. Hvis jeg skriver svarer de hur... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er fuld ud tilfreds med Gecko. Der er altid meget kompetente og venlige personer i den anden ende af rÞret, der kan hjÊlpe mig videre med administrative spÞrgsmÃ¥l. De fÃ¥r klart fem stjerner fra m... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア補造販売業者

圓該䌁業による蚘述

GECKO Booking.dk - vi leverer online kalender- og bookingsystemer til en pris med lav månedlig ydelse og uden oprettelsesgebyr

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

26件のレビュヌ

Jeg har ikke andet end store rosende

Jeg har ikke andet end store rosende ord til medarbejderne ved Gecko. De yder den bedste service og er altid klar til at guide og vÊre behjÊlpelige på den allerbedste og mest rolige måde.
Systemet kan vi ogsÃ¥ kun give vores bedste anbefalinger - men det der gÞr det SÅ godt er bestemt teamet bag det hele.

2021幎2月25日
Gecko Booking & Administration ロゎ

Gecko Booking & Administration からの回答

Hej Inge,

Tusind tak for de rosende ord - det vil vi gÞre alt for også at leve op til i fremtiden.

God weekend!
Kh Peter - og resten af teamet :)

Jeg har haft Gecko siden jeg åbnede min

Jeg har haft Gecko siden jeg åbnede min forretning i starten af 2014
Jeg lavede den KÆMPE fejl, at rykke til et andet bookingsystem, for at spare penge!
Dét fortrÞd jeg hurtigt, og var tilbage hos Gecko igen efter kun 2måneder (inkl 1,5 måned med corona-lukning)

Gecko koster måske lidt mere, men det er det hele vÊrd! Systemet VIRKER, det kan alt hvad det skal og der er altid en godt service!

Jeg skifter IKKE igen!!!

2020幎6月18日
Gecko Booking & Administration ロゎ

Gecko Booking & Administration からの回答

Hej Sofie ❀

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris pÃ¥ i hele 🊎-
teamet.

Vi er glade for at have dig tilbage.

Jeg er netop gået over til GeckoBooking

Jeg er netop gået over til GeckoBooking og jeg er virkelig overrasket over, hvor kompleks den er den her booking platform. Systemet kan alt hvad jeg skal bruge og al den irritation jeg har siddet med ved et "andet" bookingsystem er 100% vÊk. Jeg er imponeret over den tålmodighed jeg er blevet mÞdt med, for når man, som ny bruger af et avanceret system, skal sÊttes ind i alle de smarte features, så kan det virke noget uoverskueligt. Jeg har gennem flere måneder kÊmpet med et andet bookingsystem og brugt sindsyg mange timer på at finde ud af det. Jeg begik den kÊmpe fejl, at indgå aftale med "firmaet" som man ikke kan tale med, men kun skrive mails til deres support og her forklare en problemstilling - det kommer aldrig til at ske igen! At man kan tale med support og få hjÊlp hos GeckoBooking er en kÊmpe hjÊlp, så tak Trine m.fl. for din tålmodighed og jeres professionelle håndtering. jeg glÊder mig til at blive helt fortrolig med det nye system :-)

2019幎10月23日

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice
Vi har haft Gecko's system i 1œ år, og jeg har kun positive ting at sige om firmaet og deres medarbejdere. Deres kundeservice er eminent - hele vejen fra fÞrste mÞde til forståelse i forbindelse med vores opsigelse.
Deres system fungerer upåklageligt, men da det er lidt komplekst er der ofte behov for kontakt med dem i forbindelse med tilfÞjelser/udvidelser og justeringer - og her giver de fantastisk og prÊcis service hver gang.
Vi sagde vores abonnement op, da vores nye forretningsstruktur ikke passede til deres produkt.

2018幎7月26日
自発的なレビュヌ

Nem opsÊtning med rigtig mange muligheder!

Og nemt er det i den grad takket vÊre en vanvittig dygtig og tålmodig support afdeling! Jeg har fået mit bookingsystem på SprÞjtespartel.dk fra Gecko og har nok rundet de fÞrste 50 opkald til supporten for at få hjÊlp. Og hver eneste gang har jeg fået den samme rolige, nemme guide igennem programmet og rÞret bliver fÞrst lagt på når tingene spiller. Behandlingen af kunden er nÞjagtig den samme som fÞrste gang jeg ringede ind.

Tak for en god start på et godt samarbejde.

2017幎6月21日

kompetent service

Som lille klinik var det vigigt at finde et velfungerende bookings system,det fandt vi i allerhÞjeste grad hos geckobooking,vi kan nu yde en optimal service til vores klienter
og systemet tilbyder både lagefÞring samt kasse system.Dette har lettet vores arbejds byrde og kunderne er glade og tilfredse da de både kan modtage mails og sms med påmindelse om deres aftale til behandlinger.Vi får altid hjÊlp med det samme hvis vi har brug for at Êndre noget i systemet uden vente tid og geckobookings tjenester er rimelige i pris.
mvh creampharmacy

2014幎3月18日