Helt enig med seneste anmeldelser omkring maden. Derudover havde vi bestilt bord kl. 13 og var der lidt fÞr. Personalet modtog fÞrst bestilling efter kl. 13.20 og drikkevarer kom ca. kl. 13.30 made... ãã£ãšèŠã
Spiste pÃ¥skefrokost pÃ¥ stedet i dag, meget kedelig oplevelse. Fiskefilet med en totalt smaglÞs selleri og kapersblanding pÃ¥, alm. remoulade og en skrive citron kunne have reddet det hele. Sild med sÃ¥k... ãã£ãšèŠã
Vi startede med at vente 10 min. pÃ¥ at blive betjent ved indgangen, ogsÃ¥ selvom vi havde bestilt bord pÃ¥ forhÃ¥nd. Vi bestiller 2 gange "GershÞj steak", vi bliver ikke selv spurgt hvordan de... ãã£ãšèŠã
Uforglemmelig oplevelse. Troede bare vi skulle ud og have lidt mad efter corona genÃ¥bning. Vi bestilte menuen og det var den skÞnneste gourmet menu, bÃ¥de flot for Þjet og smagte uforglemmeligt. Pr... ãã£ãšèŠã
LÊkker mad og god betjening
Trods sygemelding i kÞkkenet og undskyldninger fra de sÞde tjenere, kunne man ikke mÊrke noget på hverken servering eller maden. SkÞn og lÊkker mad i fantastiske omgivelser. Det skal helt sikkert prÞves igen
Super lÊkker mad med fint tilbehÞr ogâŠ
Super lÊkker mad med fint tilbehÞr og lÊkre desserter. Smilende og dygtig betjening.
Vi fik lÊkker 2 retters
Vi fik lÊkker 2 retters! ImÞdekommenede og venligt personale, maden var mega lÊkker. Vi kommer helt sikkert igen!
Fest for 38 personer heraf 10 bÞrn
Fest for 38 personer heraf 10 bÞrn.
Fantastisk dejlig betjening og mad. Menuen var valgt af os, bÞrnene fik samme menu. Meget lÊkker mad, veltilberedt og gode portioner.
Personalet var yderst venlige og tilstede.
Vi kan på det varmeste anbefale GershÞj Kro.
Dåb på GershÞj kro
Vi holdte dåb på GershÞj kro og havde en skÞn dag, hvor vi bare kunne slappe af og nyde dagen. Vi og vores gÊster fik lÊkker brunch og der blev lÞbende fyldt op med drikkelse og mad. Der var legehjÞrne til alle de mange bÞrn og det fungerede super fint. Vi og vores gÊster har haftet en god oplevelse og takker for en god dag med lÊkker mad og venligt personale.
Jeg holdte min 19 Ã¥rs fÞdselsdag ude pÃ¥âŠ
Jeg holdte min 19 års fÞdselsdag ude på kroen med mine 20 veninder. Vi havde en fantastisk aften, med 3-retters menu. LÊkker forret, dernest hovedrets-buffet, og til sidst tallerkenserveret dessert. Personalet var virkelig sÞde og imÞdekommende overfor Þnsker til aftenen. Vi havde den lille festsal for os selv, og vi måtte også ud og få en aftendukkert. Alle blev og sov, og nÊste morgen var der en dejlig brunch. Helt igennem perfekt. Kan varmt anbefales.
Konfirmation
Vi holdt min datters konfirmation her i sommeren 2023 og havde den mest fantastiske fest. Maden var spÊndende og lÊkker- betjeningen i top og så er her plads til at alle kan gå udenfor og få luft.
Vi spiste to personer fredag d.15/12âŠ
Vi spiste to personer fredag d.15/12 23. Sikke en oplevelse, vi startede med en forret, der ikke fandtes på spisekortet, men kÞkkenet fremtryllede til alles begejstring to store flotte velsmagende rejecocktails. Til hovedret fik jeg ål ad libitum med tilbehÞr og min kone en a la carte ret. Alt smagte perfekt, "Kromutter" kom flere gange og spurgte til vores velbefindene, med det sÞdeste smil og attitude. De unge piger der betjente, var ligeså sÞde, smilende og opmÊrksomme. Fin og hyggelig (stille) stemning. Vi kommer helt bestemt igen.
Dejlig udsigt.
Jordskokkesuppe smagte dejligt, men var for kold.
Grillet makrel var tÞr og mere kold end varm. Faktisk så kold, at smÞrklat på toppen af fisken ikke var i stand til, at smelte.
Wienerschnitzel var stegt for hårdt og mere kold end varm. Kartofler smagte som om, at de var genopvarmet.
Vi (og flere andre gÊster/borde) var desuden stÊrkt plaget af bananfluer, omkring vores mad og vin.
Den venlig betjening var ikke nok til, at
opveje den kedelige madoplevelse.
Det bliver eneste gang, at vi har besÞgt dette sted...til trods for den dejlige udsigt.
Fik laks som var helt tÞr kartofler âŠ
Fik laks som var helt tÞr kartofler smagte gammel. Wienerschnitzel var ikke gemmenstegt og uden nongen form for for krydderier. Alt i alt en dårlig oplevelse. Kommer ikke igen
Maden for dyr og total smagslÞs
Maden for dyr og total smagslÞs
Skuffende oplevelse
Spiste smÞrrebrÞd og faktisk ok indtilâŠ
Spiste smÞrrebrÞd og faktisk ok indtil den varmrÞget laks, den var ikke frisk og oversaltet. Havde taget en bid og gjorde opmÊrksom på det. Dette på trods fuld betaling med det svar at ingen andre havde klaget.
Vi er kommet flere gange om året i en årrÊkke, men det er et overstået kapitel, vi tager til Gilleleje i stedet for.
Super mad til rimelige priser
Under en parasol på terrassen fik vi en rigtig fin frokost med den lÊkreste, sprÞde fiskefilet jeg nogensinde har nydt. Også deres hÞnsesalat og den varmtrÞgede laks var lÊkker og pÊnt og venligt serveret. Med kaffe og kage samt to store fadÞl nåede vi end ikke 600 kr. Det er 300 kr. pr. snude og det kan man bestemt ikke klage over. Vi kommer snart igen :)
Vi betalte 2.400 for en hovedret og enâŠ
Vi var fire voksne, der betalte 2.400 kr. for en hovedret, en dessert og drikkevarer på det pågÊldende spisested. DesvÊrre var madoplevelsen ikke tilfredsstillende. BÞffen var sej, gennemstegt og fyldt med sener. Desserten var også skuffende med krystalliseret is, og hvad der skulle have vÊret en chokoladefondant, viste sig at vÊre en tÞr og gennembagt chokoladekage. Vi gjorde opmÊrksom på problemet over for tjeneren, da ingen af os kunne spise desserten, men hendes eneste reaktion var beklagelse. Til trods for den uspiselige dessert blev vi stadig opkrÊvet for den. Det er Êrgerligt.
Efter denne oplevelse er vi som lokale ikke tilbÞjelige til at vende tilbage til dette spisested eller anbefale det til andre
Aldrig nogensinde betalt sÃ¥ mange pengeâŠ
Aldrig nogensinde betalt så mange penge for små retter.. Det er fuldstÊndig til grin at kalde 2 cherrytomater for en tomat salat.
At man ikke engang får en Skive rugbrÞd til hver frokost ret og de skiver man får er skåret så skÊvt, at de nÊrmest er halve.
Overpriser for verdens mindste retter, ikke at anbefale hvis du foretrÊkker at stille sulten efter dit måltid.
Tusinde tak for supe lÊkker mad tilâŠ
Tusinde tak for supe lÊkker mad til konfirmationen 14 maj.
I var med til at give os en fantastisk dag
Har aldrig betalt for sÃ¥ elendig madâŠ
Har aldrig betalt for så elendig mad fÞr. Vi bestilte wienerschnitzel og modtog måltid totalt uden brug af salt eller andre smagsstoffer. Selv sovsen var en slimet klat uden nogen form for smag.
Virkelig Êrgerligt at kroen ikke engang kompenserede for det ringe måltid efter at vÊre gjort opmÊrksom herpå.
Tjeneren var sÞd og gav kÞkkenet besked, hvorefter der igen rÞg smagslÞs âsovsâ pÃ¥ bordet. Ãv
Rigtig god mad og personlig betjening
Vi var til fÊllesspisning ved langborde med vores 2 små bÞrn. En rigtig hyggelig oplevelse med folk fra nÊr og fjern. Masser af god kromad og drikkevarer til fornuftige priser. SkÞn udsigt over fjorden. SÊrdeles god og personlig betjening. Man fÞler sig velkommen!
Vi har spist flere gange pÃ¥ kroen iâŠ
Vi har spist flere gange på kroen i GershÞj med vores 2 bÞrn. Det er altid en god oplevelse. Synd at den nuvÊrende forpagter skal straffes herinde på trustpilot for de tidligere forpagteres unoder.
Tak for rigtig dejlig mad !
Tak for rigtig dejlig mad !
Vi fik en meget lÊkker påskemenu!
57 års bryllupsdag kunne ikke blive bedre. SkÞnne omgivelser , vi kunne sidde og nyde solen gå ned og kigge på vandet , helt fortryllende!
Vi kommer igen når det bliver sommer og vi kan nyde en frokost på terrassen!