Gershøjkro og Catering / Gofrokost.DK レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

1000 tak. For en fantastisk oplevelse i fantastiske opgørelser. Vi fik 3 trykker smørrebrød x 3 personer. Og hold nu op det var fantastisk. Vi havde den bedste betjening man kunne forestille si... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Var der i går aftes (3 personer) og bestilte 3 retter. Forretten (kold) 2 hvide asparges med lækker zigzag forskellig creme ovenpå - meget lækker. Hovedret (kold) burde være varm kalvefilet bøf... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Spiste påskefrokost på stedet i dag, meget kedelig oplevelse. Fiskefilet med en totalt smagløs selleri og kapersblanding på, alm. remoulade og en skrive citron kunne have reddet det hele. Sild med såk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uforglemmelig oplevelse. Troede bare vi skulle ud og have lidt mad efter corona genåbning. Vi bestilte menuen og det var den skønneste gourmet menu, både flot for øjet og smagte uforglemmeligt. Pr... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Rigtig god mad og personlig betjening

Vi var til fællesspisning ved langborde med vores 2 små børn. En rigtig hyggelig oplevelse med folk fra nær og fjern. Masser af god kromad og drikkevarer til fornuftige priser. Skøn udsigt over fjorden. Særdeles god og personlig betjening. Man føler sig velkommen!

2023年5月2日
5つ星のうち5の評価

Tak for rigtig dejlig mad !

Tak for rigtig dejlig mad !
Vi fik en meget lækker påskemenu!
57 års bryllupsdag kunne ikke blive bedre. Skønne omgivelser , vi kunne sidde og nyde solen gå ned og kigge på vandet , helt fortryllende!
Vi kommer igen når det bliver sommer og vi kan nyde en frokost på terrassen!

2023年4月6日

Dårlig oplevelse

Vi startede med at vente 10 min. på at blive betjent ved indgangen, også selvom vi havde bestilt bord på forhånd.

Vi bestiller 2 gange "Gershøj steak", vi bliver ikke selv spurgt hvordan de skal steges, men når at få fortalt at de skal steges medium.

Bøfferne kommer, meget gennemstegte, med helt våde/slatne pomfritter til. Vi valgte at spise bøfferne, men gjorde tjeneren opmærksom på den meget dårlige tilberedelse.

Ingen rabat, overhovedet, på regningen. Ingen tilbud om dessert, intet.

Fantastisk flotte lokaler, dårligt, men dyrt, mad.

Jeg kommer ikke igen, desværre.

2022年9月16日
5つ星のうち1の評価

Havde gavekort som var fra tidligere…

Havde gavekort som var fra tidligere ejer.Kunne ikke bruges.Fik trods alt 2 drinks.Min rørt tatar var lysebrun isteret for rød som det burde være.Wienersnitzel var uspiselig.Frosset og så 5 min. I microovn men stadig kold.Paneringen var tykkere end kødet og hel hård.Virkelig en meget dårlig oplevelse.Tjener sagde at vi ikke var de eneste der havde klaget over dette.

2022年9月6日

Dårlig tilberedt mad!

3. august 2022
Havde imviteret min veninde på middag. Vi fik wienerschnitsel, den var tør, sej og skåret på den forkerte led, kartoflerne var meget overstegt, skysovsen smagte som fond fra et supermarked. Trist maden ikke kan måle sig med de dejlige omgivelser.

2022年8月4日

Dejlig frokost på Gershøj Kro

Vi var tre til frokost og havde bestilt kokkens frokosttallerken. Det så dejligt ud og var yderst velsmagende. Betjening var sød og kompetent og kokken kom selv ud og undskyldte ventetiden. Der var kun en hel relevant ventetid, så vi Har intet at udsætte.Der var rigtig mange mennesker og da det er svært at få personale, har der helt sikkert været meget travlt. Det mærkede vi ikke.
Vi giver vores bedste anbefalinger og kommer meget gerne igen.

2022年7月21日

Vidunderligt ophold…

Har netop haft en fantastisk overnatning på Gershøj kro. Skønt rent værelse, dejlig mad og drikke og vidunderlig betjening af en sød smilende værtinde og hendes dygtige medarbejdere. Tak for denne gang. Vi
Kommer helt sikkert tilbage!

2022年7月21日

Meget skuffende

Skuffende forret til prisen. Knækbrødet til laksen var blødt og tørt, og direkte uspiseligt.
Der gik 1 time inden vi fik vores hovedret fra vi havde spist forretten.
Der manglede toiletpapir og håndklædepapir på dametoilettet.
Der var gæster der kom efter os, som fik maden før.
Hovedretten var ok - men ikke prisen værd. Vi turde ikke bestille dessert, da vi ikke ville vente endnu 1 time.
Tjenerne var dog smilende og søde. Men det er også det eneste positive.

2022年7月19日
5つ星のうち1の評価

Laksen til forret blev serveret med…

Laksen til forret blev serveret med brune kanter, ikke særlig appetitlig, syner den ikke er helt frisk, til en alt for høj pris 149kr i forhold til kvalitet, vi var 3 per som delte 2 forretter, tog ca.30 min fra vi havde bestilt, et glas vin og brød kurven var tømt forinden servering..

Desværre var hovedretten en endnu større skuffelse, wienerschnitzel tør branket kanter, sejt, der var mere panering end kød, stegte halvekartofler, der var smagsløse og havde stegt forlænge i olie, ærterne smagte fint, men alt for dyr 215kr igen i forhold til kvalitet, vente tid på næsten 1 time

Virkelig ærgerligt, da selve stedet omgivelserne, udsigt udover fjorden, er virkelig en Perle

Vi kommer ikke igen og spiser!

2022年7月17日
5つ星のうち5の評価

Vi har spist den dejligeste mad.

Tusinde tak for dejlig mad til den nye forpagter og personalet.

Vi har spist den dejligeste mad.. 3 retter med super lækker veltilberedte råvare. Et dejligt opmærksomt og venligt personale som betjente os med stor venlig opmærksomhed. Det var SÅ lækkert.

Tusinde tak for en dejlig aften.
Vi kommer helt sikkert igen, når vi, vores familie og venner skal forkæles igen.
Kærligst
Susanne G. Larsen

2022年7月17日

Elendig mad

Vi bestilte wienerschnitzel, dagens fisk bøf
Wienerschnitzlen var stegt tør, kartoflerne var al for salte - sovsen kom 20 min senere men var god
Dagens fisk - vi var usikre på om den overhovedet var paneret - den var hvid på begge sider, smagen var flad
Persille sovsen kom 20 min senere, var brændt på, var tynd og havde ikke set skyggen af Persille
Kartoflerne til fisken var gode
Bøffen var sej og uspiselig og sovsen var kold
Vi ventede 50 min på maden på al for dyr mad
Tjenerne var søde og smilende og udsigten dejlig
Vi kommer ikke tilbage

2022年7月8日
5つ星のうち2の評価

Virkelig dårlig mad, til en urimelig høj pris

Vi bestilte wienerschnitzel, den var skam stegt, saucen var alt alt for salt. Havde også bestilt en rødspætte, hvor kartofler og persillesovsen var kold, fisken var ikke stegt på den ene side.Vi ventede 40 min på maden. Der gives 2 stjerner for det søde personale og udsigten, men vi kommer ALDRIG igen på Gershøj kro.

2022年7月7日
5つ星のうち1の評価

Super dårlig oplevelse, kør videre hvis I kommer forbi!!!

Ærgerligt man skal give en stjerne for at anmelde stedet, for det fortjener de ikke. Var der fredag den 17/5-22. Kom kl. 19 og var først færdige med 2 retter mad kl. 22. Opgav at bestille dessert. Madoplevelsen var jævn til gengæld var det mega dyrt!!
Kromutter, som hun selv kalder sig, gjorde et stort nummer ud af at fortælle os, at hun lige havde overtaget stedet for 1½ måned siden og hvor hårdt det var. Vi fik også at vide at begge tidligere kokke var stoppet pga. sygdom samtidig - pudsigt!! - og hvor svært det var at få nye medarbejdere.
Alt i alt en klagesang under vores middag. Morgenmad aflyst pga personalemangel og kromutter fortalte så i samme åndedrag, at hun ikke selv kunne være på stedet og ordne morgenmad, da hun skulle noget andet. Så er man da vist heller ikke mere interesseret i at få stedet til at køre, når man aflyser gæsternes morgenmad dagen før!!!
Lad være med at stoppe her, hvis I er på de kanter!!

2022年6月21日

Alt er tabt

Alt er tabt, kokke og tjenere er elendige.
Tror ikke de overhovedet er uddannede.
Ventetid på betjening 30 min
Udvalg på menukort elendigt
Maden var skamstegt.
Prisen er til gengæld skyhøj.
En super dårlig oplevelse.

2022年6月20日

Vi måtte lige prøve….

Vi måtte lige prøve - og vi fortrød ikke! Jeg havde min tvivl om stedet pga. de dårlige anmeldelser de havde fået. MEN hold op, hvor blev vi positivt overrasket! Det viser sig, at der er kommet ny forpagter for 1,5 måned siden, så langt de fleste anmeldelser må være fra tidligere forpagters tid.

Vi fik en helt suveræn service. Køkkenet havde næsten lukket, da vi kom (vi kom sejlende sidst på aftenen). Men de ville “bikse noget sammen”, og vi fik et festmåltid med veltilberedt okse med kartofler, asparges og lækker glace til. Herudover to gode glas rødvin og en cocktail at slutte af på. Alt var til UG og betjeningen var opmærksom, smilende og super kompetent. Lad jer ikke “snyde” af tidligere anmeldelser, men tag forbi lige som os, og få en oplevelse 😊

Vi glæder os til snarligt gensyn med en fantastisk restaurant. 5 kokkehuer herfra 😊💪🏻🥇

2022年6月20日
5つ星のうち1の評価

Virkelig megen ventetid på mad og ingen morgenmad ved overnatning på kroen

Vi spiste på kroen i juni 2022 og havde booket værelse med overnatning
Der var utrolig lang ventetid på maden, vi ventede mere end en 1 time på vores hovedret
Vi havde booket et værelse på kroen med morgenmad og dagen før fik vi en besked om at der ikke var morgenmad
Vi var de eneste overnattende gæster og intet personale tilstede efter restaurant blev lukket
En noget kedelig oplevelse og kommer ihvertfald ikke igen

2022年6月19日

レビューの対象になっている企業の方へ