1000 tak. For en fantastisk oplevelse i fantastiske opgørelser. Vi fik 3 trykker smørrebrød x 3 personer. Og hold nu op det var fantastisk. Vi havde den bedste betjening man kunne forestille si... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Var der i går aftes (3 personer) og bestilte 3 retter. Forretten (kold) 2 hvide asparges med lækker zigzag forskellig creme ovenpå - meget lækker. Hovedret (kold) burde være varm kalvefilet bøf... もっと見る
Spiste påskefrokost på stedet i dag, meget kedelig oplevelse. Fiskefilet med en totalt smagløs selleri og kapersblanding på, alm. remoulade og en skrive citron kunne have reddet det hele. Sild med såk... もっと見る
Uforglemmelig oplevelse. Troede bare vi skulle ud og have lidt mad efter corona genåbning. Vi bestilte menuen og det var den skønneste gourmet menu, både flot for øjet og smagte uforglemmeligt. Pr... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En meget kedelig oplevelse
En meget kedelig oplevelse! Vi var to, der bestilte rødspætte fredag aften. Ventetiden var normal, men da vi fik serveret fisken, var den ene næsten helt rå (på nær på ydersiden). Den anden var spiselig, men var heller ikke "stegt" helt færdigt. Den rå fisk blev returneret til køkkenet. Efter 8-10 min., fik vi fisken retur (uden undskyldning fra køkkenet). Denne gang var den dog stegt ok. Der blev ikke spurgt under middagen om alt var i orden - specielt heller ikke om fisken (den der var blevet stegt en ekstra gang) nu var ok? Der var ingen kompensation eller blot en lille is som undskyldning for den dårlige oplevelse. Selve rødspætterne smagte godt, men de var nærmest badet i smør så de mere var kogt i smør end stegt i smør. Min partner, som sad og spiste alene, mens jeg ventede på min fisk - havde samme dårlige oplevelse.
En jævn oplevelse
Høflig betjening, men de var desværre uerfarne, vidste ikke noget om vinservering, kom ikke med tilbagemelding om maden/forespørgseler.
Maden levede ikke op til de anbefalinger, vi har fået fra venner og famile. Flere småfejl med maden.
Men dejligt hyggeligt sted ud til havn og vand.
Det tog alt for lang tid… vi skulle…
Det tog alt for lang tid… vi skulle have to stykker smørrebrød hver og vi var der i over halvanden time.
Var det så værd at vente på? Ikke rigtigt. Der var på ingen måde noget ekstravagant over maden, udover prisen som lå i den dyre ende. Og et glas husets vin, 85 kr., og der var ca 4-5 små mundfulde.
Påskefrokost på Gershøj kro
Påskefrokost på Gershøj kro, giver en helt ny mening til begrebet slow food! 3 timer tog det at komme igennem maden. Ikke fordi at retterne var for store - for det var de på ingen måde. Om det er køkkenet eller betjeningen som er usigelig langsom, skal jeg lade være usagt, men tre timer er ikke acceptabelt.
Serverings personalet er søde og venlige men total amatøragtige.
På positiv siden, skal det nævnes at maden var god, men retterne var mikroskopiske.
Tænker ikke, at det er et sted jeg vil invitere gæster med til en anden gang
Alt i alt en ærgerlig oplevelse!
Meget dyr og god kvalitet men der er…
Meget dyr og god kvalitet men der er simpelthen ikke nok. En tatar mad til 109 kr hvor der ikke var æggeblommer med og en karrysild der kun var et lille stykke sild med.
DET er Bare for dyrt og for småt.
Skuffende
Bestilte pighvar som skrevet på menu kortet og fik at vide at det havde de ikke men vi kunne få rødspætte. Samme garniture. På regningen stod der pighvar. Høj pris og skuffende. Bestilte peti four til dessert. Ventede meget lang tid og fik 3 stykker konfekt som ikke kan beskrives som peti four.
Meget koldt på restauranten så ikke et sted vi kommer igen.
Små portioner til dyre priser.
Dejlige rammer og godt at lokalområdet har fået kroen op at køre igen. Tænker, at man som sted gerne vil appellere til familier og servere en frokost man bliver mæt af. Maden var fin, lidt tør fiskefilet (børnemenu) til ungerne, men hold nu op nogle små portioner! Børnemenuen; fiskefilet med pomfritter, er aldrig set mindre. Til gengæld blev verdens mindste fiskefilet, serveret på en kæmpe tallerken uden noget andet - lidt kejserens nye klæder. Fiskefileten på brød til de voksne, var også meget lille, men smagte dog rigtig godt. Regningen lød på 680kr og skulle vi ha været nogenlunde mætte, skulle vi have bestilt en runde mere og lagt yderligere 500kr.
Prisen hænger simpelthen ikke sammen med portionsstørrelsen. Mit råd ville være, at man øgede prisen med 20-25% , hvor man til gengæld fik dobbelt størrelse.
En tur til Gershøj kro viste sig at…
En tur til Gershøj kro viste sig at være en fantastisk ide. Vi startede med en god frokost med sild og æg og fruen fik fiskefilet, alt var super lækkert, selv øllen der kom fra min fødeø Bornholm smagte dejligt, og dyrt ? næææh måske københavner priser men til gengæld var det kvalitet hele vejen igennem, og det sødeste og mest professionelle personale man kan tænke sig. Det endte med at vi bestilte overnatning og dermed fik aftensmad efter en lang gåtur langs vandet…Igen en fantastisk tilberedt wienerschnitzel til os begge med en dejlig skysauce og en chat de neuf de pape fra rhone gjorde ikke valget dårligere😉🍷…hyggelige nyrenoverede værelser med skæve gulve, det eneste der ikke trækker oplevelsen op på max er at der kun er bad på gangen….kommer vi igen ? Helt sikkert 👍🏼☀️…
Vi havde været på havnen og ville lige…
Vi havde været på havnen og ville lige have en kop kaffe og et stykke brød inden vi kørte hjem.
Da vi skulle betale blev vi presenteret for en regning på 350 kr. for 2 kaffe og 2 stk. kage.
Vi mente selvfølgelig dette var en fejl, det kan det ikke koste, men det var ganske korrekt. Kaffe med kage kostede 175 kr.
Direkte tyveri. Vi kommer ALDRIG igen.
Halvtrist oplevelse
Var her i går. Fik smørrebrød. Fiskefileten var fin, skønt lille. Kartoffelmaden til kr. 110,00 var nærmest til grin. Lille, iskold og syntes ikke at være lavet samme dag. Tataren var ligeledes lille og uden æggeblomme. Vi følte os snydt. Betjeningen ok. Udsigten dejlig. Har ellers været glade for at komme her, men tror ikke vi vender tilbage.
Vi var desværre skuffede
Kan forstå at Gershøj Kro har skiftet ejer i foråret og det kunne vi desværre også konstatere på maden. Et forholdsvis højt prisniveau; vi var 4 voksne og vi bestilte hver 2 stykker smørebrød til priser mellem 110–130 kr. pr. stk. Det smagte fint, men der var desværre ikke tale om, at pris og kvalitet hang sammen. Forholdsvis små stykker smørrebrød. Særligt kartoffelmaden til 110 kr. og den rørte tartar til samme pris. Da vi spurgte efter en æggeblomme til tartaren, fik vi at vide, at det fik man kun på aftenmenuen!
Betjeningen var venlig og omgivelserne og udsigten som altid meget dejlig. Men vi kommer ikke umiddelbart igen. Ærgerligt, for det har været et spisested i særklasse de sidste par år.
Fantastisk dejligt sted i skønne natur…
Fantastisk dejligt sted i skønne natur omgivelser. Maden er i særklasse og skønt personale. Besøg stedet og bliv overrasket.
Frokost til 4 voksne
Frokost til 4 voksne, dejligt sted, utrolig skøn udsigt og så til maden / små retter til enorme dyre priser, vi købte ekstra fiskefilet kr 39,00 pr person, vi alle 4 kiggede på hinanden og var meget overrasket en lille bitte stykke fisk pr person, det er at gøre grin med voksne personer..
Vi spurgte efter den lune ret, igen et bitte bitte stykke kød..
Os som var tilstede var overrasket over hvor små retterne var og vi er tit ude og spise, men aldrig vil anbefale Gershøj kro til vores venner.
En stor skuffelse
Service / ikke til 10 tal / ingen smil /
Sodavand fandtes ikke..
En lille lille skål med smør og fedt, også her var der EN STOR FEJL smørelse på SAMME skål det må være en misforståelse, da solen skinnede lå fedt og smør samlet i en stor forvirring.
Dejlig mad, service og udsigt :-)
Min veninde og jeg fik frokosttallerken -
Super lækker mad - udsigten er i top -præsentation af maden giver 10 stjerner - fantastisk service fra jeres tjener Dennis.
Tak for en god oplevelse !
Uforglemmelig oplevelse.
Uforglemmelig oplevelse.
Prisen meget rimelig, udsigten skøn over Roskildefjorden, meget rar og venlig betjening.
Mange tak for mad, vi kommer gerne igen en anden dag😉👏
Fantastisk mad og skønne omgivelser
Fantastisk mad og skønne omgivelser, kan varmt anbefales.
Takeaway til mors dag var fremragende.
Takeaway til mors dag var fremragende.
Kæmpe bøffer, god portion fritter, dejlig bearnaisesauce og salat.
(Vi havde alle kød til overs)
Tak for mad.
Takeaway mad meget små option og dyrt
Takeaway mad
Smagen er der ikke noget at udsætte på men potion størrelserne er under alt kritik til prisen
4 voksne og 1 børnemenuen gav vi 880 kr for
Fik 1 stk pænt kød til hver. Ca en håndfuld pomfritter til hver. En lille skål bearnaise til deling - absolut ikke nok. Der skulle være frisk salat til menuen - der bestod en en lille skål med krølsalat - lidt pinjekerner og lidt pesto på - vil tro der var 150-200 g salat til deling - Følte os snydt
Gourmet-menu indtaget 01.02.2020.
Gourmet-menu indtaget 01.02.2020.
En herlig oplevelse garneret af engageret personale som ikke udgav sig for mere end de var.
Absolut en 5stjernet oplevelse og så endda til 4stjernet pris.
Nytårsmenu "ud ad huset"
Nytårsmenu "ud ad huset". Tak for en fantastisk oplevelse. Mad med tilberedelsesvejledning. Dejlige velsmagende retter og ingen panik i tilberedning. Alle gæster var glade - ingen madspild. Tak for at gøre vores aften perfekt. Godt Nytår.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。