Min hustru og jeg var i dag tirsdag pÃ¥ GjÞl Kro for at nyde en frokost. Vi fik en fin og hurtig betjening hvor den sÞde tjener straks bÞd velkommen og tog mod bestillingen som omfattede et par styk... ãã£ãšèŠã
Vi var 4 der fik stjerneskud og halvdelen af os ku ik spise op det var så lÊkkert. Ik meget ventetid god service og kvalitet og kvantitet var ikke til at brokke sig overhovedet.
Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid pÃ¥ mad, da der kun er 1 kok i kÞkkenet. Vi bestilte 3 gange herregÃ¥rdsbÞf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... ãã£ãšèŠã
Der har vÊret massive problemer helt fra start. DÃ¥rlig hygiejne, meget ringe mad til meget hÞje priser, uprofessionel betjening, lang ventetid osv. Det er tydeligt for enhver at forpagteren ikke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super betjening og fantastisk mad
Super betjening og fantastisk mad. Ny ejer på kroen så glem de gamle anmeldelser !
Virkelig god mad og rigeligt af denðð»âŠ
Virkelig god mad og rigeligt af denðð» Betjeningen var ogsÃ¥ kanon, og meget autentiskð
Nye forpagtere på GjÞl kro: Dejligt mad
Nye forpagtere på GjÞl kro, så alle tidligere opslag er vel ikke lÊngere gyldige
Dejlig mad med drengene - frisk fisk og god service! Vil klart anbefale
Virkelig gode ål
Virkelig gode Ã¥l, kartofler og tilbehÞr ð€
RIGTIG sÞd servitrice, der også var god til at sÞrge for genopfyldning. Kan virkelig anbefales.

GjÞl Kro ããã®åç
Uacceptabel ventetid på maden, der aldrig kom!!!!!
Min svigermor fyldte 82 Ã¥r og ville gerne fejre den med familien i, hvad hun troede var hyggelige omgivelser, pÃ¥ GjÞl kro. Mine svigerforÊldre havde glÊdet sig hele dagen, ikke mindst min svigerfar, da han endelig skulle have stegte Ã¥l. PÃ¥ trods af forudgÃ¥ende bordbestilling og forudgÃ¥ende bestilling af stegte Ã¥l til 2 fra selskabet, ventede vi 1 time og 50 minutter pÃ¥ at fÃ¥ serveret maden, uden at den nogensinde kom. Efter at have ventet og ventet og ventet, uden at der skete noget, selvom vi venligt efterspurgte maden nogle gange, blev vi enige om at forlade etablissementet. NÃ¥r vi beklagede os til tjeneren var hendes modsvar blot âhvad synes du jeg skal gÞre ved detâ!!!!!!!
Der var ingen venlighed, beklagelse eller bare en smule ydmyghed, Ift. at vi sad og ventede og tiden gik og gik. Så efter nÊsten 2 timer forlod vi GjÞl Kro uden at have fået mad. Til gengÊld havde vi fået en ekstrem og yderst dårlig oplevelse, som vi aldrig kommer til at glemme, slet ikke mine svigerforÊldre, der var utrolige kede af det.
Ingen af os kommer nogensinde tilbage til GjÞl kro og vi kommer heller ikke til at anbefale stedet til andre, det siger vist sig selv, tvÊrtimod!
Jeg kan ikke mindes at jeg nogensinde har oplevet så dårlig service, sådan en arrogance fra personalet og så snusket og beskidt en restaurant. På trods af 28 grader og sol fra en skyfri himmel, var der ikke et vindue åbent i restauranten, hvilket betÞd at lokalet var ekstremt varmt og indelukket og ikke mindst, så lå der en del både frisk og indtÞrret madrester lige under vores bord.
En kro der ellers ligger i så flotte omgivelser men skuffer så voldsomt ift. venlighed, service, ordentlighed, renlighed - ja, maden kan jeg jo ikke udtale mig om, den kom aldrig - en ualmindelig dårlig oplevelse, som jeg ikke håber andre udsÊttes for!!!
Ualmindelig skuffende oplevelse.
Ualmindelig skuffende oplevelse.
Forventningerne var hÞje og vi så frem til et besÞg på en hyggelig kro i de bedst tÊnkelige omgivelser.
Det var velbesÞgt og de ansatte havde travlt, så de gjorde opmÊrksom på fra starten at der ville vÊre lidt ventetid på maden - det var lÞrdag aften, så helt fair.
Efter bestilling og senere hen servering af drikkevarer blev ventetiden på servering af maden dog lang - ret lang. På trods af et i forvejen booket bord samt forudbestilt ål, måtte alle 8 mand se langt efter servering af maden. Efter en time gjorde vi pÊnt opmÊrksom på, at vi endnu ikke havde fået mad. Kro-mutter vendte opgivende tilbage med den melding at de havde travlt, men forsikrede os om at maden ville blive serveret kort tid efter.
I takt med at sulten voksede, gjorde vores utålmodighed det samme - efter yderligere 30 min. var maden stadig ikke kommet.
Vi gjorde endnu engang opmÊrksom på vores utilfredhed og spurgte måbende efter tidspunkt af servering, hvortil kro-mutter frasiger sig alt ansvaret og kaster skylden på kÞkkenet.
Enden bliver - efter 1 time og 50 min - at forlade stedet og gÞre kro-mutter opmÊrksom pÃ¥ vores utilfredshed, hvortil hun blot svarer: âJamen sÃ¥ gÃ¥. Bare lad det hele stÃ¥ og gÃ¥. God aftenâ.
Som vÊrende ansat i servicefaget selv, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Det var ganske enkelt pinligt og dybt chokerende.
BehÞver jeg at sige, at vi ikke kommer tilbage og ikke anbefaler stedet til andre?
Som tjeneste til kommende gÊster: book bord kl. 15.00, hvis I forventer at få mad samme dag.
Den ene stjerne går til beliggenheden og intet andet.
Fantastisk smÞrrebrÞd
Fantastisk smÞrrebrÞd. Mega hyggelig kro og betjening.
Et visit vÊrd
Min oplevelse på GjÞl Kro var sÊrdeles positiv. Sublim mad i et hyggeligt miljÞ, krydret med en betjening i verdensklasse.
5/5 - et âmust visitâ
- Michael
God mad, fantastisk udsigt og sÞg betjening
GjÞl kro er smukt beliggende v Limfjorden.
Man kan virkelig fÞler sig hjemme i hyggelige omgivelser.
Fantastisk mad og nok af det