KÊre Mikael
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fÞrst og fremmest beklager jeg den oplevelse, du beskriver. Det er bestemt ikke den standard eller tone, vi Þnsker at mÞde vores gÊster med, og jeg er oprigtigt ked af, at du ikke fÞlte dig taget alvorligt. Det fÞlger jeg naturligvis op på internt.
Vi er kede af, at vÊrelserne ikke levede op til dine forventninger. Selvom I boede på vores ÞkonomivÊrelser, skal oplevelsen stadig vÊre både fair og behagelig. Vi er et ikke-ryger hotel, og hvis der har vÊret rÞglugt, som vores housekeeping ikke har opdaget, så skal receptionen selvfÞlgelig håndtere det seriÞst og professionelt.
De pletter, du nÊvner, er heldigvis ikke opkast, men vi er helt enige i, at de ikke giver det rette indtryk. Vi er derfor i gang med at fjerne tÊpperne og opgradere området, så helhedsoplevelsen bliver markant bedre fremover.
Prisforskellen, du omtaler, skyldes vores dynamiske prissystem, som kan variere fra dag til dag, men det Êndrer naturligvis ikke på, at du skal fÞle, at du får vÊrdi for pengene.
Vi vil meget gerne have mulighed for at give dig en bedre oplevelse. Hvis du har mod på at besÞge os igen, vil jeg invitere dig til at booke direkte hos os, så sÞrger vi for en ekstra god lÞsning og et vÊrelse, der lever op til dine forventninger.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på manager@go-hotel.com, så finder vi en god måde at rette op på det hele.
Julie AastrÞm
Hotelchef