Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) レビュヌ 66

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har booket 2 vÊrelser igennem hotels.com til Copenhagen Go Hotel i TÃ¥rnby uden mulighed for aflysning af vÊrelserne. DesvÊrre opdager vi til vores gru, at vi har bestilt til den forkerte dag og vil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi brugte hotellet til en enkelt overnatning. Vi ankom lidt over 20 og skulle med fly fra Kastrup kl 05:00 om morgenen sÃ¥ et kort ophold. Betjeningen er lidt lige meget. Det er mest bare goddag... もっず芋る

Vi havde en enkelt overnatning sÞndag d. 3/7 pÃ¥ Copenhagen go hotel. Receptionisten Steen tog imod os. Sikke et skÞnt menneske med smittende humÞr - han fortjener den stÞrste ros! Hotellet var som fo... もっず芋る

GÃ¥r mere op i deres politikker end deres kunder, ingen forstÃ¥else fra personalet. Chefen er krakiler og uddeler bÞder for smÃ¥ fodfejl, uagtet at vi har lagt i omegnen af 10.000 kr. for vÊrelser og fo... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

66件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 46に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

DÃ¥rlig service

Vi har booket 2 vÊrelser igennem hotels.com til Copenhagen Go Hotel i Tårnby uden mulighed for aflysning af vÊrelserne. DesvÊrre opdager vi til vores gru, at vi har bestilt til den forkerte dag og vil gerne rykke vores reservation til dagen fÞr. Vi kontakter Hotels.com som er meget forstående og service minded, men det er ikke deres beslutning, om vi kan få lov til at Êndre vores booking med en dag men Copenhagen Go Hotel. Derfor kontakter de hotellet for at undersÞge om det kan lade sig gÞre. Vi har lige modtaget afslag herpå, hvilket er hotellets gode juridiske ret, da booking var uden mulighed for gratis justering. Dog er det sÞrgeligt, at der ikke kan ydes bedre service og man ikke mÞder forståelse for en fejl - isÊr da vi gerne vil fastholde vores ophold hos Copenhagen Go Hotel blot en dag tidligere - og det koster reelt ikke hotellet noget. Hvad får de ud af det? Ud over dårlige anmeldelser og dårlige referencer?

2026幎4月16日

KÊre Pia

Tak for din besked og for at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud, at det er en frustrerende situation at have booket til en forkert dato. Vi ville meget gerne kunne vÊre mere fleksible i sådanne tilfÊlde.

Når reservationer foretages via tredjepart som Hotels.com med en ikke-refunderbar pris, er de dog underlagt sÊrlige vilkår, som begrÊnser vores mulighed for at Êndre datoer. Disse aftaler er en del af de betingelser, der accepteres ved booking, og som også gÞr det muligt at tilbyde lavere priser.

Vi forsÞger altid at hjÊlpe vores gÊster, hvor det er muligt, men i dette tilfÊlde har vi desvÊrre ikke haft mulighed for at imÞdekomme Þnsket om Êndring.

Vi er kede af, at det har pÃ¥virket jeres oplevelse negativt, og vi hÃ¥ber, at I alligevel vil overveje at bo hos os en anden gang – eventuelt ved booking direkte hos hotellet, hvor vi ofte har stÞrre fleksibilitet.

Copenhagen Go Hotel

Beskidte og lugtende vÊrelser

Vi brugte hotellet til en enkelt overnatning. Vi ankom lidt over 20 og skulle med fly fra Kastrup kl 05:00 om morgenen så et kort ophold.

Betjeningen er lidt lige meget. Det er mest bare goddag her er jeres nÞgle og der er jeres vÊrelse. Da vi rejste om morgenen gad nat portieren dårligt sige farvel

VÊrelset var med
Kraftig lugt af indelukket eller sved. Vi fandt ud af at, man må have hund med på hotellet, så lugten var nÊrmere fra våd hund. Der var tydelige kradsemÊrker i guldtÊppet, som var plettet. Der var ligeledes kradsemÊrker i dÞr paneler, sikkert efter en hund.
BadevÊrelset var nÊrmest ikke eksisterende.

2026幎3月13日

Manglende tv2 😡

Kommer til hotellet, sÞd betjening, fint vÊrelse, men ingen tv2 eller tv2play,😑 (sÃ¥ man kan logge pÃ¥ med sin egen bruger) sÃ¥ man kan se EM i herrehÃ¥ndbold. Har aldrig fÞr oplevet at et hotel ikke har almindelig tv2 😡

2026幎1月21日

💩 on bed!

I recently stayed at this hotel, and unfortunately had one of the most unprofessional experiences I’ve ever encountered.

After checking in, we used the room for about 1.5 hours before noticing a small but very clear dry feces stain on the edge of the bed, which we didn’t notice because of the blanket. We immediately went to the reception and politely asked for new sheets. The staff instead moved us to a new room, which we appreciated at the time.

However, the next day at checkout, the manager confronted us and accused us of causing the stain, despite having no evidence whatsoever. His own employees had checked the spot and confirmed to us that it was already dry, meaning it was there before we arrived. Instead of acknowledging a housekeeping mistake or handling the matter professionally, the manager chose to blame the guests.

His attitude during the conversation was indirect, dismissive, and frankly disrespectful. Being accused of something we clearly did not do, after discovering an unhygienic issue that should never happen in a hotel room, was completely unacceptable.

This experience left a very bad impression. Cleanliness issues happen, but the way management handled it was unprofessional and inappropriate. I hope the hotel improves its customer service and trains its management to handle situations with respect and fairness.

2025幎11月28日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

Thank you for taking the time to share your experience with us. We want to sincerely apologize for the situation you encountered.

We take feedback like yours very seriously, and we would like to investigate this further to ensure proper action is taken and that something like this does not happen again. Could you please let us know which hotel this occurred at, as well as the approximate date of your stay? This information will allow us to follow up internally and address the behavior you encountered with the appropriate team.

Thank you again for bringing this to our attention. We truly appreciate you giving us the opportunity to improve, and we hope we may regain your trust in the future.

Best Regards
Hotel Manager
Go Hotel Copenhagen

0 star! Rude stuff, ridiculous policy.

1 star is too much to give.
They care only about their policy and customer is nothing for them.
Keep far from this unfriendly, rude staff and ridiculous rules. Our stay was nightmare in this hotel.

2025幎11月20日

Hi,

I’m sorry to hear that you had a disappointing experience with us. We would really appreciate the chance to learn more and look into what happened. Could you please share some additional details either here or by email?

Which of our six hotels did you stay at, and on which dates?

My name is Julie, and I’m the Manager at Go Hotel Copenhagen. You’re very welcome to contact me directly at manager@go-hotel.com if you’d prefer to elaborate privately.
We truly value your feedback and hope to improve based on your experience.

Kind regards,
Hotel Manager

Alt for lille bad

Vi har betalt, 1.775 kr. for en overnatning. Vores senge var fine, og vÊrelset stÞrrelse, var også fint.
MEN toilet og bad, fÞj for s....
Jeg håbede at jeg kunne ligge et billede op, da badet havde et areal mindre end hvad toilettet fylder.

2025幎11月16日

Hej Jimmy

Tak for jeres feedback. Jeg er ked af at hÞre, at toilettet ikke levede op til forventningerne. Det er korrekt, at badevÊrelserne pÃ¥ vores Økonomi DobbeltvÊrelser er mindre end pÃ¥ vores Þvrige kategorier.

Hvis I vÊlger at besÞge os igen, er I meget velkomne til at kontakte os direkte. Så sÞrger vi for at finde en vÊrelseskategori med et stÞrre badevÊrelse, der passer bedre til jeres behov.

Go Hotel Copenhagen

ForfÊrdelig kommunikation og helt urimelig behandling

Jeg kom ved en fejl til at booke Go Herlev Hotel for 8.–9. november i stedet for 9.–10. november. Jeg opdagede det med det samme og kontaktede hotellet via Hotels.com og telefon. Receptionisten Evin fortalte, at deres system ikke virkede, sÃ¥ hun ikke kunne Êndre datoen – men hun tilbÞd at annullere bookingen, sÃ¥ jeg kunne booke igen manuelt.

Hun nÊvnte aldrig, at denne “hjÊlp” ville koste mig 399 kr. ud af 499 kr. Hvis jeg havde vidst det, ville jeg aldrig have sagt ja – isÊr fordi min kollega, som jeg havde booket vÊrelset til, landede kl. 8 om morgenen efter en lang flyvning fra Italien. Han kunne faktisk have brugt vÊrelset, indtil det nye tjek-ind alligevel.
Det vÊrste er, at jeg gjorde prÊcis, hvad de bad mig om, og bookede et af deres andre hoteller – Go Hotel Saga – for 9.–10. november. Jeg betalte endda for det, men mistede stadig nÊsten hele belÞbet for den fÞrste booking.

Senere nÊgtede hotellet at refundere noget som helst og gemte sig bag “regler og politikker”. UÊrligt, vildledende og ekstremt dÃ¥rlig kundeservice. Jeg handlede i god tro – men blev straffet for deres systemfejl.

UndgÃ¥ Go Hotels, hvis du sÊtter pris pÃ¥ gennemsigtighed og fair behandling! Ærgerligt, at jeg ikke kan give mindre end 1 stjerne.

2025幎11月8日
自発的なレビュヌ

Får MERE end man kan forvente af et 2-stjernet hotel i centrum af KÞbenhavn.

Vi skulle til et arrangement i KÞbenhavn d. 5.november, så jeg booker et vÊrelse med toilet og bad på ganden, og med morgenmad på Go Hotel Saga i ColbjÞrnsensgade igennem hotels.com. der ligger meget meget tÊt på Hovedbanegården.
Vores arrangement bliver så imidlertid flyttet til i aftes d. 9. november.
Jeg ringer til hotellet, der var så flinke og uden problemer flyttede vores booking.
Vi bliver venligt modtaget af en portier, og får vores nÞgler. VÊrelset havde en fin stÞrrelse, var rent, pÊnt og enkelt.
Da vi kom hjem til hotellet efter vores arrangement, blev vi igen modtaget af en meget venlig natportier og får en god snak med ham.
Morgenmaden var virkelig fin, meget at vÊlge imellem. Frisk og nylavet. Der blev fyldt og og ryddet op hele tiden.
Kan se, der er mange, der brokker sig,
Men her skal man jo lige huske, at booker man sig ind på et 2-stjernet hotel, så kan man jo ikke forvente det samme som på et 5-stjerner hotel. Ligesom, hvis man bestiller et vÊrelse uden bad og toilet, så kan man heller ikke forvente, at fÊllesfacilteterne er stort og flot.
Vi syntes faktisk, at man for mere end man kan forvente på Go Hotel Saga i ColbjÞrnsensgade.
Vi kommer gerne igen en anden gang.
12-stjerner herfra os.

2025幎11月9日
自発的なレビュヌ

Varning. Boka inte ditt rum hÀr

Jag påtalade att jag tyckte de två rum vi betalar 1500kr/natt var uppriktigt dåliga och att de inte var vÀrda priset. Mannen i receptionen hånskrattade åt mig och sa att vi bokat ekonomi-rum och att de var billigast. Vi stannade över från torsdag till fredag och redan ett par dagar senare kostade rummen 750kr vilket de knappt Àr vÀrt. Det luktar gammalt och inrökt på rummen, det Àr genomgående stora flÀckar på golven i korridorerna dÀr det som ut som om folk stått och spytt. Hotellet Àr slitet och undermåligt underhållet. Personalen (den man som vi checkar ut hos på fredag morgon 24/10) var riktigt otrevlig och hånflinade åt mig nÀr jag talade om att jag inte var nöjd.

2025幎10月24日

KÊre Mikael

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fÞrst og fremmest beklager jeg den oplevelse, du beskriver. Det er bestemt ikke den standard eller tone, vi Þnsker at mÞde vores gÊster med, og jeg er oprigtigt ked af, at du ikke fÞlte dig taget alvorligt. Det fÞlger jeg naturligvis op på internt.

Vi er kede af, at vÊrelserne ikke levede op til dine forventninger. Selvom I boede på vores ÞkonomivÊrelser, skal oplevelsen stadig vÊre både fair og behagelig. Vi er et ikke-ryger hotel, og hvis der har vÊret rÞglugt, som vores housekeeping ikke har opdaget, så skal receptionen selvfÞlgelig håndtere det seriÞst og professionelt.

De pletter, du nÊvner, er heldigvis ikke opkast, men vi er helt enige i, at de ikke giver det rette indtryk. Vi er derfor i gang med at fjerne tÊpperne og opgradere området, så helhedsoplevelsen bliver markant bedre fremover.

Prisforskellen, du omtaler, skyldes vores dynamiske prissystem, som kan variere fra dag til dag, men det Êndrer naturligvis ikke på, at du skal fÞle, at du får vÊrdi for pengene.

Vi vil meget gerne have mulighed for at give dig en bedre oplevelse. Hvis du har mod på at besÞge os igen, vil jeg invitere dig til at booke direkte hos os, så sÞrger vi for en ekstra god lÞsning og et vÊrelse, der lever op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på manager@go-hotel.com, så finder vi en god måde at rette op på det hele.

GO Hotel CPH

Ubehagelig oplevelse, kommer ikke tilbage

Jeg har vÊret pÃ¥ studietur med min uddannelse og har overnattet pÃ¥ Go Saga hotel. Egentligt meget fint til at starte med. Dog kom den fÞrste dÃ¥rlige ting allerede, da jeg trÃ¥dte ind pÃ¥ toilettet. Hold da helt op, et smÃ¥t toilet. Man kunne nÊsten ikke engang sidde normalt ned, uden at det var ubehageligt. Man rejser sig fra toilettet, vender ryggen uden at tage et skridt, og sÃ¥ er hÃ¥ndvasken der. VÊrelset ser fint ud, en smule smÃ¥t, men meget hyggeligt. Dog kommer anden dÃ¥rlige oplevelse allerede, da mig og 2 andre piger gÃ¥r op pÃ¥ vores veninders vÊrelse, for hurtigt at sige godnat. (Det skal lige siges, at aftenen inden var der nogle vÊrelser, som larmede en del, dog ikke var det ikke noget med os at gÞre) Klokken var 21:40, sÃ¥ der var ikke stille pÃ¥ hotellet endnu. Vi er meget stille, mens vÊrelset ved siden af os larmer. Der bliver sÃ¥ banket meget hÃ¥rdt pÃ¥ vores dÞr, og det viser sig at vÊre en medarbejder, og vi bliver sÃ¥ rÃ¥bt ekstremt meget af. Han nÊvner at “i er sikkert nogle af dem, som larmede i gÃ¥r”. Vi bliver hÃ¥rdt fulgt ud af vÊrelset, hvorefter han banker pÃ¥ vores lÊreres dÞr, og overfalder ham med aggressive udtalelser. Virkeligt ubehagelig oplevelse og en situation jeg ikke Þnsker for nogle. Kommer ikke tilbage til dette hotel. (Ps: morgenmaden var super god, sÃ¥ skud ud. Dog ikke noget som trÊkker dem mega meget op)

2025幎9月24日

Aggressiv medarbejder på vÊrelse

Vi overnattede på hotellet en stÞrre gruppe fra min uddannelse. Vi havde oplevet klager, da nogle fra gruppen havde larmet aftenen forinden. Dermed sagt ikke vores vÊrelse, som havde skabt uroen!
Aftenen efter, ca. 21 tiden, oplever vi en utrolig ubehagelig oplevelse, hvor en ophidset og aggressiv medarbejder indtager vores vÊrelse, og smider de resterende fra vÊrelset ud. Han råber hvordan han har modtaget flere klager, og vi helt sikkert tilhÞrte den gruppe, der i forrige dag havde skabt uro. Derefter smÊkkede medarbejderen dÞren i med et brag, hvor han efterfÞlgende overfaldende vores lÊrer med nedladende og aggressive udtalelser i dÞren.
Oplevelsen gjorde os opmÊrksom på at vi bestemt ikke skal tilbage dertil, og ikke Þnsker for andre at risikere dette ubehagelige scenarie.
Vi blev gjort opmÊrksom på at hotellets regler siger man skal opholde sig på eget vÊrelset, og ikke må tale med sine venner. Det var ikke tydeliggjort, og vi skulle derfor straffes med en aggressiv og meget ubehagelig oplevelse.

2025幎9月24日
自発的なレビュヌ

Surhed, bortforklaringer og dårlig service

Da jeg forleden dag var i gang med at sÞge efter et vÊrelse til d.16.september på Go Hotel City via Hotels.com, blev prisen pludselig sat ned, og jeg skyndte mig at booke vÊrelset. DesvÊrre uden fortrydelsesret.
Da jeg modtog reservationen så jeg til min overraskelse, at datoen var 16. december, og da jeg ikke havde Êndret datoen, går jeg ud fra, at der er sket en fejl samtidig med prisÊndringen.
Jeg ringede straks til hotellet for at få hjÊlp til mod ekstrabetaling at få lov til at Êndre til det Þnskede tidspunkt, men mÞdte kun afvisende surhed hos receptionisten, som var meget kategorisk og påstod, at kun Hotels.com kunne Êndre datoen.
Hos Hotels.com påstår de derimod, at det er Go Hotel City, der er afvisende, og at det er dem, der krÊver betaling for det, der nu ender med intet.
Hvis de havde vÊret forstående og imÞdekommende, havde de, for en hÞjere pris, sandsynligvis haft en tilfreds og taknemmelig gÊst. Nu har de en, de aldrig mÞder, og som kun giver en enkelt stjerne, da nul ikke findes.

2025幎9月15日

Dårlig behandling / ingen forståelse

Går mere op i deres politikker end deres kunder, ingen forståelse fra personalet. Chefen er krakiler og uddeler bÞder for små fodfejl, uagtet at vi har lagt i omegnen af 10.000 kr. for vÊrelser og forplejning på bare ét dÞgn. Umulige at kommunikere med. Booker aldrig dette sted igen. Hold jer langt vÊk.

2025幎8月3日

Fin hotel

Fin hotel, okay stÞrrelse af vÊrelserne ved familievÊrelse og super med 2 badevÊrelser.
Okay morgenmad, ikke prangende men det fungerer.

2025幎8月29日

KÊre Natasja

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen.

Hilsner
Hotelchef

UmÊrket hotel (Go Hotel City)

UmÊrket hotel (Go Hotel City)
Vi har vÊret 3 nÊtter på Go City. Bortset fra vi vi fik et mindre chok over vÊrelsets stÞrrelse, (og her harmonerer prisen ikke med vÊrelset), og ryggen fik problemer grundet meget ringe senge, så havde vi en god oplevelse. VÊrelset var pÊnt og rent, og hotellet har en fantastik beliggenhed i det skÞnneste kvarter. Vi kommer gerne igen - hvis der kommer et godt tilbud med et stÞrre vÊrelse.

2025幎8月8日

Dyrt og dårlig service

Betalt 1525 for et enkeltvÊrelse, bestilt ca 14 dage fÞr.
Kunne finde det samme vÊrelse til vÊrelse til ca 800 kr. 4 dage fÞr(efter afbestillingsfristen var overskredet)
Ankom lidt over midnat. Fandt ud af at hovedpuden var ubrugelig, helt klumpet og knoldet.
Klagede i receptionen, der var ikke flere hovedpuder i linnedrummet.
Afleverede hovedpuden i receptionen nÊste morgen, fik besked på at sende en mail.
Det gjorde jeg så, og foreslog at få refunderet 500 kr.
Det svarede hotellet ikke var muligt pga. at vÊrelset var bestilt via booking.com.
Konklusion: dyrt for et meget spartansk udstyret vÊrelse ( ingen sÊbedispenser ved brusenichen)
Og dårlig service

2025幎7月28日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at give vores gÊster en god oplevelse – ogsÃ¥ inden for rammerne af et 2-stjernet hotel.

Som nÊvnt i vores tidligere korrespondance tilbÞd jeg et nedslag i prisen ved dit nÊste besÞg som en gestus, hvilket du desvÊrre valgte ikke at tage imod.

Vi håber, du vil overveje at give os en ny chance en anden gang.

Et super rart sted...

Et super rart sted, vi ankom sent om aftenen og blev taget godt imod af et smilende personale, vores vÊrelse rigtig var fint og vi sov godt, vi havde tilkÞbt morgenmad som også var helt fantastisk, så alt i alt en rigtig god oplevelse.

2025幎7月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。