Hej Vi har lige vÊret indkvarteret pÃ¥ go hotel Ansgar i KÞbenhavn. Det lÃ¥ fint i forhold til banegÃ¥rden. VÊrelset var ogsÃ¥ rent, selv om det var lidt smÃ¥t. Vi var skuffet over hende der sad i r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Larm inde pÃ¥ hotellet og udenfor af andre gÊster. Svagt internet, kunne ikke engang trÊkke dr p6 beat. Mikroskopisk badevÊrelse og toilettet kunne ikke trÊkke ordentligt ud, samtidig med det l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
GÃ¥r mere op i deres politikker end deres kunder, ingen forstÃ¥else fra personalet. Chefen er krakiler og uddeler bÞder for smÃ¥ fodfejl, uagtet at vi har lagt i omegnen af 10.000 kr. for vÊrelser og fo... ãã£ãšèŠã
Vi havde en enkelt overnatning sÞndag d. 3/7 pÃ¥ Copenhagen go hotel. Receptionisten Steen tog imod os. Sikke et skÞnt menneske med smittende humÞr - han fortjener den stÞrste ros! Hotellet var som fo... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Total manglende service, rengÞring og forståelse
Vi er stamkunder, eller rettere var, for de 2 sidste ophold var katastrofale :
30.09. glemmer vi en stor toilettaske med helsemedicin/naturprodukter på vÊrelset ved afrejse. Personalet nÊgter at have set den
08.10. skal vi lande i Kastrup, og videre til Aalborg, men flyet forsinkes, så kl. ca. 14 booker vi vÊrelse med ankomst ca. 21-22
Flyet forsinkes yderligere og yderligere, så vi forsÞger at afbestille vÊrelset, som de reklamerer med, at man altid kan. Men det kan vi så ikke, for det skal ske minimum et dÞgn fÞr ankomst - hallo det er 5 timer siden vi bookede med afbestilligsgaranti
Lige meget, I bruger jeres vÊrelse eller ej, men pengene er tabt
OK, så forventer vi at komme ca. kl. 05:30
Vi ankommer 06:05, og får et mÞgbeskidt vÊrelse, hvor håndvasken er fyldt med hår, der er affald på gulvet, og der hÊnger beskidte brugte håndklÊder i badevÊrelset
Vi konfronterer receptionen, men vi er dÞdtrÊtte efter 13 timers forsinket fly, så vi Þnsker bare fred og ro og sove ( sengen så heldigvis ren ud )
Vi bliver så indskÊrpet, at vi skal tjekke ud senest 11:00
Kan vi ikke sove lidt lÊngere, da vi er kommet så sent ? - NEJ, I skal tjekker ud senest 11:00
OK, så står vi op 10:45, tager bad og tjekker ud
På trods heraf springer en asiat ind på vores vÊrelse 09:45 og vil gÞre rent :-(
Da vi nu er vÊkket, går jeg i bad. Efter 2 minutter må jeg stoppe badet, fordi aflÞbet er stoppet, og hele vÊrelset ville blive oversvÞmmet, hvis jeg havde fortsat ( det kunne jeg principielt vÊre lige glad med, men sådan er jeg ikke opdraget ) Min kone heller ikke, så hun tager ikke bad
Jeg viser reception video af oversvÞmmet badevÊrelse, og Þnsker pengene for dette miserable ophold retur, men det kan de ikke, da vÊrelser er booket gennem booking.com, så jeg må henvende mig der !
Jeg tÊnker, at hotellet har fået deres penge, vi har i al fald betalt, så må de vel kunne refundere direkte ? ?
Med dyb undren
Jan Caspersen
Vi havde primÊrt valgt Go Hotel af 2âŠ
Vi havde primÊrt valgt Go Hotel af 2 årsager, beliggenhed og pris. VÊrelserne var af en okay stand og det samme gjorde sig gÊldende med badevÊrelset, som vi havde fået opgraderet for en mindre merpris.
Vi havde valgt at tilkÞbe morgenmad og her var skuffelsen stÞrst, sortimentet var egentligt ok, men hygiejnen var forfÊrdelig.
På deres hjemmeside gÞr de ellers et stort nummer ud af at skrive at de fÞlger Covid 19 restriktionerne ved at sÊtte sprit og handsker frem samt krÊve at der max må vÊre 3 personer ved buffeten... men INGEN af disse restriktioner blev overholdt.
GÊsterne, hvoraf stÞrstedelen var tyske, gad hverken bruge sprit eller handsker, der blev hostet frit ud over maden og brÞd og pålÊg blev taget med bare fingre.
Vi forsÞgte at gÞre personalet opmÊrksom på problemet, med de kunne/ville ikke gÞre noget ved det.
Man kan fint bo på hotellet men det kan absolut ikke tilrådes at bruge penge på den bakteriebombe af en morgenmadsbuffet.

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) ããã®åç
mangel på service og konduite
Vi bestilte 2 vÊrelser i marts 2020, men pga. den opståede Corona epidemi blev både rejse og teater forestilling aflyst. Da det åbenbart var ikke refunderbare overnatninger, tilbÞd Copenhagen go Hotel at vi kunne få et tilgodebevis gÊldende for 1 år. Alle ved jo at epidemien jo fÞrst har sluppet sit tag her i august og det er muligt at rejse, så vi valgte at genbestille overnatningen til oktober 2021. Vores tilgodebevis var udlÞbet og slettet, så Copenhagen Go Hotel Þnsker ikke at yde den service at lade os overnatte i oktober. Men pengene vil de gerne have. Det kalder jeg mangel på service og konduite

VedrÞrende Copenhagen Co Hotel i Tårnby
VedrÞrende Copenhagen Co Hotel i Tårnby.
VÊrelser Og betjening er udmÊrket, men parkerings forholdene er stÊrkt kritisable. Parkerigsbåsene er for smalle, specielt mår mange af gÊsterne er håndvÊrkere og montÞrer i store kassevogne og at ganske mange gÊster kÞrer i SUV-er. Samtidig er der for få pladser, så der simpelthen ikke nogle ledige til de sidst ankomne gÊster. Hvis det endelig lykkes at finde en ledig parkeringsbås, kan man ikke komme ud af bildÞren, fordi der holder en kassevogn på den ene side og en SUV-er på den anden. Vi har boet på hotellet 3 gange og har de to af gangene fået en lettere parkerings skade påfÞrt af anre.
Det er ikke godt nok.
Poul Lauritsen, Viborg

Snyd med fakturering...
DÃ¥rlig service og rod i deres bestillinger.
Vi havde booket et vÊrelse på Go Hotel City, men ringede efterfÞlgende og oplyste at vi skulle bruge to vÊrelser i stedet for et.
De har så opkrÊvet os for tre vÊrelser og trukket belÞbet fra kontoen.
Vi har ringet ind og gjort opmÊrksom på fejlen, men de nÊgter arrogant at rette fejlen og refunderer pengene for det vÊrelse, der ikke har hverken vÊret bestilt eller benyttet...
Vi vil aldrig bruge dette hotel igen :-(

Lergravsvej på Amager
Lergravsvej på Amager. Dobbeltseng i lille vÊrelse. Der var ikke plads rundt om sengen. Man skulle kravle ind over for at ligge i den ene halvdel. Ingen skabs og hyldeplads - hverken på badevÊrelse eller vÊrelset. Ingen spejlbelysning i badevÊrelset. Morgenmad skulle pga Corona afhentes i receptionen på 2 bakker. Et lille halvrundt bord med plads til en bakke var den plads der kunne tilbydes Kun en stol til bordet.!!! Men var godt det samme. Vi måtte sidde på sengen og spise maden. Et blÞdkogt Êg magtede man ikke at lave. Det var koldt og hårkogt. Morgenmad - 89 kr. pr person. - Så var det også betalt under disse forhold. - Eneste positive var en god seng at ligge i. - Der er plads til forbedring. - Det var fÞrste og sidste gang på dette Hotel.
Har virkelig oplevet bedre hoteller iâŠ
Har virkelig oplevet bedre hoteller i omrÃ¥det, til samme priser ... forvent ikke megen ro, vÊggene er sÃ¥ tynde som papirð± nogle af toiletter/bad ... skal man bakke ind i ... hvis man vejer over 60 kg... ð€
Dog er personalet noget af det sÞdeste ðð sengene er ogsÃ¥ en fin oplevelse ð
Dejlig vÊrelse
Dejlig vÊrelse , pÊnt og rent , god seng fantastisk bade vÊrelse . Morgenmad kedeligt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ