Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej Vi har lige vÊret indkvarteret pÃ¥ go hotel Ansgar i KÞbenhavn. Det lÃ¥ fint i forhold til banegÃ¥rden. VÊrelset var ogsÃ¥ rent, selv om det var lidt smÃ¥t. Vi var skuffet over hende der sad i r... もっず芋る

Larm inde pÃ¥ hotellet og udenfor af andre gÊster. Svagt internet, kunne ikke engang trÊkke dr p6 beat. Mikroskopisk badevÊrelse og toilettet kunne ikke trÊkke ordentligt ud, samtidig med det l... もっず芋る

䌁業が回答したした

GÃ¥r mere op i deres politikker end deres kunder, ingen forstÃ¥else fra personalet. Chefen er krakiler og uddeler bÞder for smÃ¥ fodfejl, uagtet at vi har lagt i omegnen af 10.000 kr. for vÊrelser og fo... もっず芋る

Vi havde en enkelt overnatning sÞndag d. 3/7 pÃ¥ Copenhagen go hotel. Receptionisten Steen tog imod os. Sikke et skÞnt menneske med smittende humÞr - han fortjener den stÞrste ros! Hotellet var som fo... もっず芋る

䌁業情報

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Larm inde på hotellet og udenfor af

Larm inde på hotellet og udenfor af andre gÊster.
Svagt internet, kunne ikke engang trÊkke dr p6 beat.
Mikroskopisk badevÊrelse og toilettet kunne ikke trÊkke ordentligt ud, samtidig med det lÞb konstant. Låg til SÊbebeholder faldt ned konstant.
SvÊrt at finde frem til ( ikke hotellets skyld som sådan, men Google Maps og rejseplanen var ingen hjÊlp).
Skrabet vÊrelse, ikke engang en kogekedel og kaffe/te.
Og hvis city go Gemmasvej svarer: mit bureau har bestilt - jeg havde aldrig selv booket et vÊrelse hos jer!
Personalet er meget venligt, derfor en stjerne.

2023幎8月17日

KÊre Lene,
tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af, at du ikke var tilfreds med dit ophold og har selvfÞlgelig med det samme tjekket op på de punkter du nÊvner.
BadevÊrelset er småt - det kan vi ikke lÞbe fra. Sådan ser de fleste af vores standardvÊrelser ud og det er det, dit firma har booket til dig. Vi har dog andre vÊrelsestyper i vores nye afdeling, som har stÞrre badevÊrelser.
Toilettet på dit vÊrelse (135) lÞber ikke - vores handyman har tjekket det for fem minutter siden. Lyden du har hÞrt, er når cisternen fyldes op efter et skyl.
Låget til sÊbedispenseren var ikke ordentlig klikket på, så det har vi ordnet nu. Vi beklager at det var en gene under dit ophold.
Ift. wifi-forbindelse, så er routeren placeret lige udenfor det vÊrelse du boede på (lige ved siden af dÞren) og vi har fuld forbindelse, når vi tester her til morgen. Vi testede også dr's radiostreamer og den virkede upåklageligt med forbindelsen. Vi er rigtig kede af forbindelsen ikke virkede for dig, men kan ikke finde noget at rette på, da alt virker upåklageligt her til morgen.

Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med vores personale.

Venligst
Mette Langer
Hotelchef
Go Hotel Copenhagen

Overraskende godt til overraskende lav pris

Jeg havde helt Êrligt ikke forventet ret meget til en pris på under 600 for en overnatning.
Men Go Hotel Saga leverede et dejligt og luftigt vÊrelse med pÊnt stort og velfungerende badevÊrelse ud til den rolige baggård - vel at mÊrke et vÊrelse med lidt finurlige detaljer og bygget af materialer i ordentlig kvalitet sammenlignet med de snÊvre "plastik-kasser", du bliver indlogeret i på andre billig-hoteller.
SÃ¥ fint!!!!
Lidt uro på gangen (bÞrnefamilie som nabo), men en god seng og en beliggenhed en armslÊngde fra Hovedbanegården, hvor hele KÞbenhavn er inden for rÊkkevidde.
Jeg tjekker helt sikkert deres tilbud en anden gang og kommer gerne igen.
Og - helt Êrligt - hvis man brokker sig over lidt nabo-larm, mens man bor i KÞbenhavns smÞrhul for no money, skulle man nok have betalt 500 kroner mere for et vÊrelse et andet sted, så jeg forstår slet ikke andres kritik ... du får jo for pokker, hvad du betaler for, og på Go Hotel Saga synes jeg faktisk, at jeg fik lidt mere, end jeg tidligere har fået på Wake-up, Zleep og andre billig-hoteller.
I like <3

2023幎7月23日

No-Go Hotel - 5 timers sÞvn til overpris

Hotel? Snarere et vandrehjem.
Bookede via Hotels.com og forventede at få et vÊrelse lig vist på billederne ved bookningen - et vÊrelse med skråvÊgge dvs. på loftsetagen, hvilket er nÞdvendigt for at undgå stÞj. Men jeg fik i stedet et vÊrelse i stueetagen tÊt på receptionen og det er lig med stÞj til sent og fra tidlig morgen. Det nÊvnte vÊrelse var åbenbart givet til andre.
Jeg blev vÊkket kl. 04.50 af den fÞrste smÊkkende dÞr og trampende stÞvler på gangen til trods for brug af Þrepropper. Morgenmaden begynder klokken 05, så man skal regne med at blive vÊkket tidligt. Det er surt hvis man forventer at kunne sove et par timer mere.
Og vÊr så lige opmÊrksom på at badevÊrelset er mikroskopisk - ca. 0,8 x 1,5 m.

2023幎6月27日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

KÊre Allan, tak for din anmeldelse.

Jeg skrev til dig i går aftes (under en halv time efter din booking var foretaget) at det vÊrelse du havde booket ikke var ledigt. Grundet en fejl i kommunikationen mellem hotels.com og vores bookingsystem var vÊrelset du havde booket allerede beboet af en anden gÊst.

Jeg skrev til dig, at vi beklagede dette meget og at din booking selvfÞlgelig kunne annulleres gratis. Alternativt havde vi et standard familievÊrelse ledigt, som jeg også specificerede ikke havde kitchenette og at det var et lille badevÊrelse. Jeg kan se du har lÊst denne besked.

Det vÊrelse du fik, var det allersidste ledige vÊrelse på hotellet, så vi havde ingen mulighed for at rykke dig til en anden etage eller lignende.

Jeg beklager selvfÞlgelig fejlen med systemet - nogle gange sker disse ting udenfor vores kontrol og det er super uheldigt. Vi gjorde dig dog opmÊrksom på det inden din ankomst og du havde muligheden for at annullere din reservation uden nogle gebyrer grundet denne fejl.

Venligst,
Mette

COPENHAGEN GO HOTEL- KASTRUP

COPENHAGEN GO HOTEL- KASTRUP
Det er meget uhÞflige og uansvarlige receptionister:(
Selvom vi havde bekrÊftelse på ophold vi skulle ringe til hotels.com 2 gang for at bede om hjÊlp og vente for mere end 1 time. ! Heldigvis HOTELS.COM kundeservice var meget venlig og behjÊlpelig til at ringe til hotel og lÞse problem:)

2023幎5月15日

KÊre Selina/Ahmad

Jeg var selv på arbejde og hÞrte hele samtalen receptionisten havde med din medarbejder samt dig selv over telefonen, og har en lidt anden version af hvad der skete her til eftermiddag. :)

Du har booket ophold via en agent (hotels.com) i et andet navn end gÊsten der rent faktisk skulle bo på hotellet. Din medarbejder vidste ikke selv hvilket navn der var booket i, så det fÞrste problem var at finde frem til dette. Vores receptionist bad om at se bookingbekrÊftelsen, da reservationen var forudbetalt, og vi derfor tjekker bekrÊftelsen inden navnet Êndres til den gÊst der rent faktisk skal bo hos os - dette gÞr vi kun hvis der er booket i en andens navn end gÊsten der skal overnatte hos os.

Din medarbejder ventede langt fra en time, men det er rigtigt at han ventede på at du skulle videresende bekrÊftelsen fra hotels.com til ham, så vi kunne få alt opdateret i vores system.

Du endte med at ringe og råbe af vores receptionist der roligt forklarede situationen - dette var dog meget svÊrt da du aggressivt afbrÞd hende hele tiden.

Jeg var utroligt rystet over hvordan du snakkede til receptionisten, som vitterligt gjorde sit arbejde, og jeg var klar til at annullere din booking fuldstÊndig pga denne opfÞrsel. Det ville dog ikke vÊre retfÊrdigt overfor din medarbejder - der i Þvrigt var super hÞflig og flink - som fik sit vÊrelse efter vi fandt at den var booket i dit navn.

Hotels.com lÞste ikke noget, de ringede efter at din medarbejder allerede var blevet tjekket ind.

Jeg håber du snakker pÊnere til dine egne medarbejdere end du gjorde til mine.

Tak for besÞget,
Mette
Hotelchef - Go Hotel Copenhagen

3 dage i Studio vÊrelse, Go Hotel City Lergravsvej

Ok hotel. TÊt pÃ¥ Metro station og indkÞb. Dejligt stille omrÃ¥de 😊.

Men intet skab, kun en knagerÊkke med 4 bÞjler. Jeg havde booket Studio vÊrelse som er ekstra stort. Der stod med dobbeltseng
 Det var sÃ¥ to enkeltsenge skubbet sammen og med en dobbelt topmadras pÃ¥ 😖.

Vi manglede, nu hvor vores vÊrelse var med te-kÞkken, mulighed for at vi begge kunne sidde ved et bord og spise. Der var kun en mini udgave af et bord og én stol. (Om der så havde vÊret 2 stole, havde vi ikke begge kunne sidde ved bordet).

Da vi gik i bad 1. dag var der vand over alt på badevÊrelsesgulvet.
Det tog en evighed fÞr det rendte ud af aflÞbet. Vi sagde det i receptionen lige efter og de lovede det ville blive ordnet. Det blev det IKKE. Der havde ikke en gang vÊret nogen at se pÃ¥ det
 (Manden min er vvs’er og han kunne se, at risten ikke en gang havde vÊret lÞftet af. Bevares det var en lÞrdag, men en almindelig handyman havde nok kunnet fikse det ved at rense aflÞbet

Morgenmaden er IKKE noget at råbe hurra for!
(Lidt spÞjst: Æg skal man selv koge - og husk sÃ¥ lige hvilket Êg der er dit, nÃ¥r der ligger fx. 12 ens Êg i “baljen” 🀊‍♀🀷‍♀.)

Men der var bestemt rent og pÊnt og personalet var utroligt sÞde og hjÊlpsomme.

2023幎4月7日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

Hej Karen, tak for din feedback.

Vi er kede af at du ikke har nydt dit ophold, vi gÞr vores bedste for at give en detaljeret beskrivelse af vÊrelset, samt realistiske billeder.
Angående bord/siddepladser og opbevaring, fÞlger vi kravene til et to stjerners hotel. Det står også i vÊrelses beskrivelsen samt kan ses på billederne.

Det er korrekt at der ikke er en teknikker på i weekenden, men det skulle selvfÞlgelig stadig vÊret kigget på - det beklager jeg. DesvÊrre så sÊtter de fast i ny og nÊ.

I forhold til morgenmaden, så er det rigtigt at man selv kan koge sine Êg - eftersom folk har forskellige prÊferencer i form af kogetid. Det er smag og behag - de fleste af vores gÊster er glad for det :)

Vi sÊtter pris på din ros vedrÞrende personalet og rengÞringen og håber du vil give os en chance til i fremtiden.

Hav en dejlig dag,
Bedste hilsner
Go Hotel City

Gratis parkering :-(

Til info; Forventer man fri parkering, skal man vÊre OBS på, at det er et håndvÊrkerhotel med mange arbejdsbiler. Kommer man sent hjem efter arrangement i KÞbenhavn omegn er der ingen ledige gratis pladser :-(
HotelvÊrelset var fint, rent og god til en overnatning, men ingen parkering efter en dejlig aften i Royal Arena Þdelagde opholdet. Jeg måtte meget, meget tidligt op og flytte bil, så derfor kÞrte vi meget fÞr planlagt. Glad for at vi ikke havde bestilt morgenmad. En anden gang vÊlger jeg at kÞre hjem uden overnatning.

2023幎3月28日

KÊre Gitte,
tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at I var tilfredse med selve opholdet på hotellet, men det er selvfÞlgelig trist at modtage en 1-stjernes anmeldelse over at at der ikke var en ledig parkeringsplads til jer, da I kom sent tilbage til hotellet efter jeres koncert. Vi anbefaler normalt koncertgÊster at parkere hos os når de ankommer, og herefter tage toget et enkelt stop til Royal Arena fra hotellet.

Vi har over 100 gratis p-pladser til vores gÊster. Hvis vi er fuldt bookede, kan vores parkeringsplads godt vÊre fuld sent på aftenen (ligesom det kan opleves hos alle andre forretninger der tilbyder gratis parkering). Vi er rigtig kede af at det Þdelagde jeres besÞg hos os.

Tak for feedback'en,
Go Hotel Copenhagen

Fint hotel til en enkelt overnatning

Fint hotel til en enkelt overnatning, man får hvad man betaler for. Dejlig tÊt på lufthavnen. SÞde receptionister.

2023幎3月14日

KÊre Jill,
mange tak for din anmeldelse - vi er super glade for at du havde et fint ophold hos os!

Vi håber at se dig igen,

Jeg bookede et ophold

Jeg bookede et ophold, og kom til at vÊlge forkerte datoer, min fejl. Jeg skriver til hotellet, og forhÞre om jeg kan ombooke, ikke afbestille. Det var bestemt ikke muligt, da jeg havde lavet en ikke refunderbar bestilling.

Aner ikke hvordan hotellet er, men kundeservice er til at lukke op og !@#€& i.

Så inden i booker noget, husk lige og dobbelttjek alting, fordi kommer man til og lave en Êrlig fejl, er der intet hjÊlp og hente.

2022幎12月16日

KÊre Mathias,
Vi er kede af at hÞre at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din reservation. Det er som du skriver korrekt, at man ikke kan Êndre eller aflyse en ikke refunderbar reservation. På booking.com hvor du har reserveret, ses dette gennem alle trin af booking processen, se fÞlgende kopieret fra booking.com:
"Ikke-refunderbar: BemÊrk venligst at hvis bookingen afbestilles eller Êndres, eller i tilfÊlde af udeblivelse, opkrÊves den samlede pris for bookingen."
Vi oplever på daglig basis gÊster der Þnsker at Êndre eller aflyse deres ikke refunderbare reservationer og hvis vi lavede en undtagelse for alle, ville der desvÊrre ingen grund vÊre til at have reglen. Ved at vÊlge at booke med en 10% rabat, vÊlger man i samme ombÊring at opgive fleksibiliteten der er ved den dyrere fleksible pris.
Vi er kede af at dette resulterer i en et stjernet anmeldelse, da vi blot fÞlger reglerne for den booking du har fortaget.
Du Þnskes en dejlig jul og godt nytår

Venlig hilsen Go Hotel City

Vildt koldt og lidt trist atmosfÊre

Vildt koldt og lidt trist atmosfÊre, nÊste gang betaler vi lidt mere og tager pÃ¥ tivoli igen 😉
Go hotel copenhagen kastrup

2022幎12月2日

KÊre Maria,
tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du synes hotellet havde en trist atmosfÊre - det er bestemt ikke det vi sigter efter.

Vi er et 2-stjernet budgethotel tÊt på lufthavnen, hvor Tivoli-hotel er et 4-stjernet superior hotel midt i centrum af KÞbenhavn. Det er to meget forskellige oplevelser der sammenlignes her, og vi forstår godt, at I får en mere luksuriÞs oplevelse på Tivoli hotel (hvilket prisen selvfÞlgelig også afspejler).

Vi takker for at I gav os en chance alligevel :)

Tak for besÞget,

Elendig kundepleje

Elendig kundepleje
Jeg bookede en overnatning på hotellet med de forkerte datoer ved et uheld.. Hotellet vil ikke hjÊlpe mig med at rette til de korrekte datoer på trods af at jeg straks kontaktede dem. HOLD JER LANGT FRA DETTE BONDEFANGERI

Nu kommer svaret fra Copenhagen Go Hotel, at jeg har booket uden Refusion osv... Jeg beder ikke om Refusion.. Jeg beder om at i retter datoen..

2022幎10月10日

Hej Thomas,
Jeg ved ikke hvilket af vores hoteller du har booket på, men vi hjÊlper gerne med at Êndre datoer på bookinger foretaget direkte med hotellet.

Hvis du har valgt en ikke-refunderbar booking (non-refundable) eller foretaget reservationen igennem en tredje-parts agent har vi desvÊrre ikke mulighed for at Êndre din reservation.

Dette er ikke fordi vi ikke Þnsker at hjÊlpe dig, men fordi Êndringer må gå igennem den agent du har booket og betalt med, da vi ellers kan risikere slet ikke at modtage betalingen fra dit ophold.

Så lÊnge du vÊlger den fleksible booking-mulighed når du reserverer et vÊrelse, vil du altid kunne Êndre dit ophold igennem agenten inden den tidsfrist der står på din bookingbekrÊftelse.

Fantastisk receptionist!!

Vi havde en enkelt overnatning sÞndag d. 3/7 på Copenhagen go hotel.
Receptionisten Steen tog imod os. Sikke et skÞnt menneske med smittende humÞr - han fortjener den stÞrste ros! Hotellet var som forventet. Eneste minus ved opholdet var, at vi tidligt morgen tilkÞbte sen udtjekning, da vi havde siddet evakueret i VanlÞse grundet skyderiet. Trods sen udtjekning og skilt på dÞren, så blev vi vÊkket af et rengÞringspersonale, som gik ind på vores vÊrelse. Hun gik dog hurtigt ud igen og undskyldte.

2022幎8月8日

Aldrig oplevet noget lignende

Aldrig oplevet noget lignende. den 6/8 havde vi booket Go Hotel på Lergravsvej dobbelt vÊrelse kr. 1800,- lige i underkanten af Tivoli Hotels priser så de ved da nok på Go Hotel hvad prisen skal vÊre.
Så mÞder man ind til booking. Hvor pokker er receptionen. Nå man skal op på 4 sal. Stammer den lÞsning usbekistan eller der i nÊrheden.
Kommer op på 4 sal og mÞder nok den mest snerpede mogge til receptionist. Hun var godt nok ikke nem og i den grad nedsÊttende. FÞj for en frontfigur.
Stod i kÞ 1 time for at blive indskrevet. Helt vanvittigt, men langt om lÊnge fik vi kortet til vÊrelset. Så kom fjerde chock. VÊrelset var på str. med et pulterkammer, der var 40 grader i rummet og dårlig lugt.
Det var godt slemt, men vi fik sovet lidt, stod op kl. 6 og gjorde os klar til morgenmad, som var ok, men der var så mange gÊster at flere må stå op og spise.
Mage til dårlig hotel og personale tror jeg ikke findes andre steder i DK. FÞj for den siger jeg bar. Kommer ALDRIG mere der og vil nok lige sprede rygtet lidt om denne oplevelse.

2022幎8月7日

KÊre Mikael,
Vi er kede af at hÞre at du ikke har nydt dit ophold hos os. Da vi har elevator har vi ikke oplevet klager over at receptionen er på 4. sal, de fleste gÊster sÊtter pris på at komme op i en smuk reception med masser af lys og havudsigt.
Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med vores personale, det er ikke det indtryk vi Þnsker at efterlade, da vi bestrÊber os meget på at gÞre alle vores gÊsters ophold så behageligt som muligt. Angående priserne på vores vÊrelser, går de ligesom alle andre hoteller i KÞbenhavn op og ned afhÊngigt af udbud og efterspÞrgsel. Vi tilbyder forskellige vÊrelsestyper, alt efter hvad man Þnsker. VÊrelser er beskrevet med stÞrrelse i m2 samt billeder. Vores lejligheder har A/C hvis man Þnsker et stÞrre vÊrelse med kÞling. Når det er sagt bÞr ingen af vores vÊrelser have en dårligt lugt og vi sÊtter meget stor pris på at man henvender sig i receptionen med det samme hvis der skulle vÊre et problem, så vi kan ordne det med det samme.

Vi håber på trods af alt dette at du giver os mulighed for at gÞre det bedre en anden gang. Du skal vÊre velkommen til at ringe og spÞrge efter mig direkte i fremtiden, så finder vi en god lÞsning.
Venlig hilsen Mille Asbjerg, Hotel Chef

Jeg har boet på hotellet (Tårnby) 2

Jeg har boet på hotellet (Tårnby) 2 gange nu. Den ene som kÊreste tur og anden gang med mine dÞtre i forbindelse med Ed Sheeran. Begge gange har jeg vÊret yderst tilfreds. Vores vÊrelse er super fint.
Da vi tog afsted til koncert havde vi ikke fået lukket vores ene skrå vindue helt, og vi kom derfor tilbage til en plask våd seng. Vi henvendte os i receptionen og fik tildelt et ekstra vÊrelse natten over, på deres regning. Så fin service. Kommer til enhver tid gerne igen. Og i Þvrigt elsker jeg deres mulighed for både toast, sandwich og ik mindst gratis is vand.

2022幎8月5日
自発的なレビュヌ

Det var ulideligt varmt på hotellet

Det var ulideligt varmt på hotellet. Så varmt, at min sÞn kastede op.
Jeg fik lov at få en blÊser/fane, og måtte selv skifte sengetÞj.
Det beskidte fik jeg af vide jeg kunne lade ligge ude foran dÞren, da de ikke ville tage sig af det på det tidspunkt.
MÞrklÊgningsgardinet var i stykker og det var til ingen nytte.
Sidste gang vi har boet der.
Helle, samt 3 bÞrn

2022幎7月24日

ForfÊrdelig oplevelse

ForfÊrdelig oplevelse.
Jeg vil kalde det for et vandrehjem.
Jeg har boet på et lille vÊrelse i Paris og i en skurvogn på MÞn som er bedre end det her Go Hotel
Det her Go hotel er virkelig ikke noget at prale af. Ingen service overhovedet, dårlig personale og flabet var de også.
Ubehageligt sted med mange mÊrkelige mennesker.
Jeg vil ikke anbefale dette sted.
1 stjerne er også lige i overkanten at give.

2022幎7月23日

Hej Peter,

Jeg har sendt denne besked til dig via e-mail også. Vi er selvfÞlgelig rigtig kede af at hÞre du har haft en dårlig oplevelse på vores hotel.

Jeg kan ikke finde noget ophold booket med dine oplysninger, så du må meget gerne kontakte os med info om hvornår du har boet hos os, og hvis du vil uddybe hvad problemet med vÊrelse og personale var, vil dette også vÊre meget hjÊlpsomt.

Du nÊvner ingen specifikke ting i din anmeldelse andet end at der var ’mange mÊrkelige mennesker’ og lige den del, er vi jo ikke rigtig herre over. 😊

Jeg ser frem til at hÞre fra dig, så vi kan finde ud af hvad der er sket under dit ophold.

Mvh.
Go Hotel Copenhagen

Kald det et vandrehjem, så ved man hvad man skal overnatte i.

Det er og bliver aldrig andet end et skravet vandrehjem, rent, men billederne lever slet ikke op til virkeligheden. Når du booker et alm. dobbeltvÊrelse er der så lidt plads at du nÊsten skal stå i toiletttet når du skal i bad, vÊrelset er så lille at selv skrÊllespanden må stå under vÊrelsets eneste stol, ellers er der ikke plads til den. En stjerne for rengÞring og en stjerne for sengen. Jeg kommer der aldrig mere.

2022幎5月15日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig perfekt til prisen men den

FuldstÊndig perfekt til prisen men den sÞde unge mand og korthåret pige der var på arbejde fredag d. 25/3/22 tog så godt i mod mig efter en hård dag med stress for en dårlig oplevelse med et andet hotel
God vin , hyggelig bar
DÃ¥rlig sandwich men ellers var det rigtig dejligt
Tak

2022幎3月26日
自発的なレビュヌ

Refunderet selv om garantien var udlÞbet.

Jeg bookede et vÊrelse på Go Hotel City. Dagen fÞr vores ankomst blev arrangementet, som vi skulle vÊre med til, aflyst på grund af Corona. Så jeg ringede om formiddagen for at aflyse min booking. Jeg fik at vide, som jeg bagefter tjekkede var korrekt, at garantien var udlÞbet ved midnat, og at jeg faktisk ikke havde krav på noget. Jeg spurgte, om jeg kunne få noget tilbage.... Det ville de se på. Det endte med, at jeg fik hele belÞbet tilbage. Det synes jeg er fornemt!

2021幎11月25日
自発的なレビュヌ

GoHotel i Kastrup var rigtig godt til prisen

Hotellet på Gemmas allé i Kastrup var pÊnt og rent. Fine nye vÊrelser.
Morgenmaden var ikke en stor oplevelse, men den var der.
VÊrelset var pÊnt rent og en rar fornemmelse at vÊre i.
Sengene ligeledes komfortable og alt i alt er hotellet et godt fund til prisen.
Parkeringsbåsene er lidt små, men der er rigtig meget parkering også bag ved hotellet.
Klart en anbefaling, hvis man har bil med.

2021幎11月20日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

Mange tak for besÞget! :)

Bad tilstoppet

Bad tilstoppet, vÊkket midt i sÞvn og beskidt

2021幎10月10日

Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City) からの回答

KÊre Kent - tak for din anmeldelse. Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse på et af vores hoteller. Vi kan desvÊrre ikke finde nogen booking i dit navn, men du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersÞge din klage nÊrmere.

Et tilstoppet bad kan vores handyman hurtigt fikse, hvis blot vi bliver informeret om problemet. Vi går meget op i rengÞring, men hvis rengÞringen under dit ophold, ikke var tilfredsstillende, vil vi meget gerne vide hvor og hvornår, så vi kan tage hånd om det, og sÞrge for at dette bliver rettet op for fremtiden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。