I am writing to express my extreme frustration with the service I have received from GoBoken. I have been sent packages without any prior notification or consent, which I find completely unacceptabl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har köpt tvÃ¥ av fyra paket hittills men det blir inte fler. Texterna Àr trista, med fÃ¥ och pliktskyldiga rim och dÃ¥lig meter och bilderna lyfter inte det heller. Det blir inte kul att lÀsa, sÃ¥ de b... ãã£ãšèŠã
Jag kÀnner mig lurad av ert erbjudande. Det stod att man bara skulle betala frakten för att fÃ¥ böcker till sitt barn, men det framgick inte tydligt att jag samtidigt blev bunden till ett abonnemang. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra böcker sÃ¥ inget om den delen. DÀremot blev man uppbokad pÃ¥ ett abonnemang pÃ¥ 6 mÃ¥nader automatiskt nÀr man bestÀllde âdet gratis vÀlkomstpaketetâ vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda pÃ¥ det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Goboken Àr en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa lÀsglÀdje från första stund, genom böcker, vÀgledning och inspiration. Vår vision Àr att fler förÀldrar ska lÀsa mer för sina barn. Alla våra böcker Àr anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fult företag som binder upp mig pÃ¥ 6âŠ
Fult företag som binder upp mig på 6 månaders abonnemang dÀr jag måste betala för DYRA boxar, nÀr jag endast bestÀllde vÀlkomstpaket för 69 kr. TyvÀrr gick man i fÀllan, gör INTE samma misstag du som lÀser detta!!!
Det Àr bra Ã¥ldersanpassadeâŠ
Det Àr bra åldersanpassade böcker.Alfred Àlskar nÀr man lÀser med honom.
Roliga böcker för goa barn.
a very bad opinion
a very bad opinion, in the first phase it was good, they said that everything was free and that I only had to pay postage, after that, from month to month, invoices started coming to me and I didn't pay them because they said like everything I send, I call for free and at the moment they had a recovery company send me the bill and I paid it so I wouldn't get to others, speechless people, don't subscribe
Attractive pictures cotton
Hi
I saw a cotton pictorial toy in the hand s of my granddaughter,she likes it.
Attractive pictures with easy folding type,flipcharts type.very nice
Fint abonnemang
Fint abonnemang med roliga saker för min bÀbis. Och dessutom enkelt nÀr man kan betala med swish
Underbara böcker
Underbara böcker! Mitt barnbarnsbarn Àr överförtjust! Så roligt också att få se vad nÀsta paket innehåller! Vi vÀntar alltid med spÀnning! Mvh Harry/ Gammelfarmor
DÃ¥lig info om paket
Okej böcker till bebis men kort och böcker om bebis inte relevant.
Dålig info om nÀsta paket efter vÀlkomstpaketet. Vi fick ingen info om paketet utan helt plötsligt kom det gem till oss och en faktura på mailen.
Roligt och stimulerande
Roligt och stimulerande för vÃ¥r lilla dotter som Àr 6 mÃ¥n nu. Hon har haft mycket nytta redan av goboken och har redan en favoritleksak, lilla katt skallran. ð€
Effektiv och snabb hjÀlpâŠ
Effektiv och snabb hjÀlp nÀr jag blev av med ett paket.
Tydlig information ut till kunder om framtida bikpaket.
Det enda som hade varit smidigare Àr faktura på autogiro så man slipper sitta manuellt
Tycker startpaketet var vÀldigt mycketâŠ
Tycker startpaketet var vÀldigt mycket bÀttre Àn de paket man fick senare. Jag vill inte ha böcker för att lÀsa om barnets utveckling, det gör jag pÃ¥ internet. Ãnskade endast böcker att lÀsa för bebis
Goboken Àr bÀsta web och jagâŠ
Goboken Àr bÀsta web och jag rekommederar alla förÀldrar
Ãr nöjd med alla böcker vi fÃ¥tt hem
Ãr nöjd med alla böcker vi fÃ¥tt hem, men det vi blev missnöjda med hÀr sist var att PostNord inte levererade böckerna hem till postlÃ¥dan fick hÀmta det hos ett ombud 30 min i frÃ¥n. Det var trist för sjÀlva grejen med det hela att vara med i bokklubben Àr att min 2 Ã¥riga son ska fÃ¥ hÀmta in sina böcker i postlÃ¥dan han Àr lika förvÀntans full varje gÃ¥ng och vill alltid lÀsa böckerna direkt och det blev inte den upplevelsen denna gÃ¥ngen.
Superfina böcker som Àr mycket populÀraâŠ
Superfina böcker som Àr mycket populÀra hÀr hemma. Ãn sÃ¥ lÀnge Àr de mer leksaksaktiga böckerna mest uppskattade, men det Àr ett bra utbud pÃ¥ alla möjliga sorter! :)
Trevliga böcker
Trevliga böcker framförallt de som Àr lite speciella som nalleboken etc.
Fuskar åt sig mer pengar
BestÀllde vÀlkomstpaketet (betalade frakten direkt) och avslutade sedan prenumerationen direkt. Fick Àndå paket nr 2 för att det, enligt kundservice, varit för sent för att avsluta prenumerationen. Betalade andra paketet nÀr jag fick fakturan.
Nu, ca 2 månader senare, kom påminnelse på båda betalningarna. Hittills ingen respons från kundtjÀnst, men av rÀdsla för inkasso har jag nu betalat IGEN.
REKOMMENDERAR INTE GOBOKEN
Bra böcker anpassade efter åldern.
För få böcker i paketen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹