Jag hade lite problem med att PostNord inte kunde spåra min försändelse och att det hade blivit miss med adressen från min sida, men fick väldigt bra hjälp utav Fredrik som gav mig utmärkt service och... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Suveräna! Mycket att välja på. Går att välja till både stort och smått. Bra priser. Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice! Smidig leverans och mycket nöjd mottagare.
企業が回答しました
Super nöjd. Beställt flera boxar och mina vänner har alltid blivit jätte nöjda. Smidigt att beställa och betala :)
企業が回答しました
Första gången var det super, andra beställning var 2 dagar sen fast jag gjorde beställningen i tid. De livar leverans datum men håller inte det. Nu valde jag att ge de en chans till också gjord... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Godisboxen.se är en presenttjänst som sedan 2007 skickat goda presenter i fina presentboxar där du själv väljer designen på boxen. Personligt, unikt och gott helt enkelt. Vi har ett stort urval av boxar med allt från klassiskt godis till lyxigare choklad. Dessutom med massor av tillval att välja bland, såsom Triss, SF Anytime, biobiljetter, Happy Socks, smycken och mycket mer. I våra priser ingår alltid allt; den valda godisboxen, design/bild på boxens lock, hälsning inuti och leverans till mottagaren. Snabb leverans om du vill, men du väljer själv önskat leveransdatum vid beställningen. Våra boxar har glatt 100 000-tals mottagare när man ska gratuleras, önskas krya på dig eller tacka för hjälpen. Anledningar till att godisboxa någon är oändliga. Men har du bara anledningen så har vi boxen. Ha det gott! /Godisboxen.se
スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mycket missnöjd.
Mycket missnöjd.
Ville att boxen skulle leverans den 16/1 och de skickar det den 15/1 ?!? (Alla vet väl att postnord inte levererar på 1 dag?)
Idag, 25/1, nästan 1,5 vecka senare är boxen fortfarande inte levererad...
beställ INTE från godisboxen
Är så besviken på godisboxen. Boxen jag beställde kom fram 5 dagar efter önskat leveransdatum. När jag skickar till deras kundservice så gör dem lätt för sig genom att skylla på postnord. Dem hävdar också att det står i deras villkor att dem inte kan lova önskat leveransdatum. Såhär skrev emelie från deras kundservice: villkor måste man ju som beställare faktiskt bry sig om, då man väljer tjänst.
Som sagt dem borde se över sina rutiner och eventuellt byta ut sin kundservice personal som inte bryr sig ett dugg om kunderna eller försöka få återkommande kunder.

Godisboxen.se からの回答
Trustpilot エクスペリエンス