Hurtig levering, gode priser og der vises prÊcis varebeholdning. Mit eneste lille kritikpunkt er en generel lav varebeholdning, sÃ¥ hvis man skal bruge 2 eller flere af et produkt, skal man oftest v... ãã£ãšèŠã
Super sted at handle. Spurgte pÃ¥ en ting som de ikke havde LagerfÞrt men lÃ¥ inde med en. Den fik jeg uden problemer tilfÞjet min bestilling. Samtidig kunne de uden merregning Lave to forsendelse... ãã£ãšèŠã
Fantastisk webshop. Jeg blev kontaktet om at de desvÊrre ikke havde det ene produkt pÃ¥ lager alligevel, og selvom jeg fÞrst svarede mange timer efter blev pakken sendt af sted samme dag. At den sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Altid en positiv oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet nogen form for dÃ¥rlig oplevelse end til videre. De er meget imÞdekommende og sender pakkerne hurtigt. De har styr pÃ¥ sine ting og ser mig selv o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Good Games er forhandler af Warhammer, Warhammer 40.000, Rollespil, BrÊtspil, Magic the Gathering og mange andre ting. Du kan handle både i webshoppen eller kigge forbi butikken i Kolding.
TÞndervej 54 B, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- goodgames@goodgames.dk
- www.goodgames.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
En af min absolutte yndlingsbutikker.
Hurtig afsendelse.
Goodgames er bomben
Goodgames er bomben. Har benyttet jer et utal af gange og forsÊtter ufortrÞdent. Gode priser fin leverings tid og aldrig haft problemer.
Et godt sted
Hurtig levering, fremragende service. Et sted jeg gerne vil handle fra igen.
Pakken kom inde for 2 dage og godâŠ
Pakken kom inde for 2 dage og god stand. Jeg kan klart anbefalde GoodGames
Dansk virksomhed med hurtig levering
Dansk virksomhed med hurtig levering , jeg er super tilfreds
God service
God service: de havde ikke den maling jeg havde bestilt på lager og skrev til mig med det samme, og hjalp mig glÊdeligt med at vÊlge en ny da jeg var i tvivl,
Modtog allerede varen dagen efter!
Kan klart anbefale Goodgames anytime xDâŠ
Kan klart anbefale Goodgames anytime xD da får tingene hurtigt og god service ;D
hurtig pakning og hurtig sendt godâŠ
hurtig pakning og hurtig sendt god service
Altid god service
Har kendt Jesper i nu mange år. Han er altid venlig og villig til at yde en ekstra service
Fantastisk service.
Der er super god service bÃ¥de pÃ¥ netâŠ
Der er super god service både på net butikken og i den fysiske butik. Hurtig levering.
Super service og hurtig levering somâŠ
Super service og hurtig levering som altid.
Hurtig levering.
God service - også i Covid-19 tiden
Som altid, super god service og lynhurtig levering.
Super hurtig afsendelse
Super hurtig afsendelse - og godt indpakket! Perfekt!