Greenen.dk - Online golfshop レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

“Har du brug for at komme i kontakt med os uden for tidsrummet, så skriv en mail, send en SMS eller en brevdue – whatever it takes – så vender vi hurtigst muligt retur til dig” Sådan skriver Peter.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sikke en oplevelse!! 👍 Jeg bestilte en golfbag, hvori der desværre var en fejl og golfbag’en gik i stykker, efter første gang på banen. Jeg kontaktede shoppen via mail og vedhæftede et par billed... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt et Garmin golf ur, fik forhandlet prisen til det billigste jeg havde set på nettet. Der blev svaret på min forespørgsel i løbet at meget kort tid, og efterfølgende mails blev besvaret om... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skrev til Peter en sen onsdag aften da jeg skulle bruge min bestilling inden weekenden. Fik svar lynhurtigt efter, og endda at han ville køre bestillingen såfremt han fik den inden kl 22 samme aften... もっと見る

企業情報

1. ゴルフショップ
  2. 販促製品提供業者

Greenen.dk - Online golfshop について

当該企業による記述

Hos Greenen.dk producerer vi golfbolde med logotryk til både private og erhverv – for vi ved at det giver ekstrem god eksponering af dig, dit brand eller dit varemærke.

Sharpieprint

Vi har Danmarks laveste minimumsbestilling af golfbolde med tryk, og leverer altid lynhurtigt - se blandt andet vores unikke sharpieprint, hvor vi kan printe, lige hvad du ønsker.

Vi designer og printer golfbolde med tekst og tegninger hver eneste dag. Vi elsker at se jeres kreative tanker og idéer bliver overført til golfboldene – og golf skal ikke være kedeligt.

Sharpirprint er et smart valg til dig der ønsker billige golfbolde med et personligt touch, men ikke ønsker at betale overpris.

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt.

Vi anbefaler, at du ikke gnubber på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet.
Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. Så vurderer vi, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fik leveret varerne direkte i min garage dagen efter bestilling.

Super service og bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.

2012年1月15日

Hej Lotte,

Tak for din gode anmeldelse :-) vi afleverer med glæde pakker hos dig en anden gang.

Super med afhentningsmulighed

God service hos greenen. Ville gerne spare fragten, da jeg bor i Billund, så ringede og bestilte over telefonen og det hele lå klar til afhentningen dagen efter.

2012年1月13日

Hej Søren,

Tak for det - du er altid velkommen til at ringe næste gang du står og mangler noget.

5つ星のうち5の評価

Bedste udvalg og bedste pris.

Tjekkede nettet for de varer jeg skulle bruge og i var billigst.. Leveret på jobbet inden for et par dage. /Søren

2011年12月26日

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse - Vi ses forhåbentlig igen.

Nemt og hurtigt

Fandt julegaven til den bedste pris – levering inden for kort tid, så det var super.

2011年12月22日

Hej Tom,

Dejligt at høre - vi ses en anden gang :-)

5つ星のうち5の評価

Super service , hurtig levering og god kommunikation om levering

2011年9月23日

Hej Hans,

Mange tak for den fine anmeldelse :)

100% ok

Intet at udsætte, - alt ferfekt fra forespørgelse i weekenden på vare, til levering af varen et par dage senere.

2011年9月23日

Hej Kurt,

Dejligt at du er tilfreds :-) Vi ses forhåbentlig igen.

5つ星のうち4の評価

Service

I topklasse.
Jeg bestilte 4 forskellige ting, bla. et fuldt sæt, og alt lever op til forventningerne. Jeg bestilte en tirsdag aften kl 22 og fik min bekræftning. Så skulle jeg modtage en T&T på det, men den kom ikke ( 1-3 dage lev. ) så jeg skrev til greenen.dk, der var svar meget hurtigt, problemet blev løst og jeg fik min T&T og Torsdag kl 14 var min pakke fremme.
Det er nok ikke sidste gang jeg handler her...

2011年9月19日

Hej John,

Og vi tager gerne imod dig igen på Greenen.dk - Næste gange presser vi dig forhåbentlig op på 5 stjerner i din anmeldelse :)

Jørgen R Larsen

Kun positive ting hurtig levering. Benytter Dem gerne igen.

2011年9月17日

Hej Jørgen,

Perfekt - tak for din anmeldelse.

Nemt og hurtigt

...overskriften siger det hele.

2011年8月13日

Hej Lisbeth,

Sådan skal det være - Tak for din anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Det fungere bare - god og hurtig betjening

Jeg har handlet hos greenen.dk er par gang og finder altid de rigtige varer til en fornuftig pris.
Leveres der hvor det passer mig / ex på arbejdet e.lign.
Fragtomk. er konstante, så små køb kan være "dyre" ex ved køb af bolde. Måske kunne det løses med mulighed for afhentning ab lager?!

2011年8月9日

Hej Mads,

Tak for den fine bedømmelse.

Afhentning på lager er en mulighed der allerede eksisterer - men da vi udelukkende er en webshop, er vi ikke til stede på faste tidspunkter.
Men ring endelig på 30116100 eller send en mail til kundeservice - så finder vi ud af noget.

hurtigere end lynet

Bestilte søndag aften kl 22. Leveret tirsdag kl 13.
Kun positive ting her fra.
Benytter dem gerne igen.

2011年8月9日

Hej Tony,

Perfekt - håber du bliver glad for varen.

Super kundefokus

Jeg kan kun give de varmeste og bedste anbefalinger til denne Webshop.

Jeg startede med at sende en forespørgelse på nogle vare via mail og nåede både at få nogle saglige svar, senere gode råd, alt sammen noger der førte til nu 2 gode handler på mindre end 10 dage.

Varerne lever alle op til forventningerne, priserne har været gode og yderst konkurencedygtige og kundeservicen har været i top.

Jeg handler der garanteret igen, med glæde og forventning

2011年7月26日

Hej Ulrik,

Tak for det - Og vi glæder os til at se dig igen :)

Hurtigt og uden problemer

Jeg har købt to golffiskestænger. Pakken kom hurtigt, varerne var pakket fint ind og den løbende information vat i top. Jeg handler gerne her igen og anbefaler gerne andre at gøre det samme.

2011年7月4日

Tak Charlotte :-)

Vi elsker gode anmeldelser..

God og hurtig service

Jeg bestilte en golfvogn til levering på min arbejdsplads. Afgav bestillingen onsdag morgen, og varen var leveret her fredag middag. Jeg havde måske ventet at den var her allerede torsdag når nu jeg afgav ordren inden kl 10 om onsdagen, men jeg skulle først bruge vognen fredag, så det havde ikke den store betydning.

Flot informationsniveau - både ordrebekræftelse, bekræftelse på forsendelse samt track and trace nummer fremsendt - meget tilfredsstillende!

VH
Mikkel Dresler

2011年7月4日

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse. Altid dejligt at have tilfredse kunder.

God handel

Jeg bestilte 3 varenumre og dagen efter var de der på posten.
Perfekt handel.

2011年6月24日

Hej Morten,

"perfekt" er et dejligt ord - det er vi glade for..

Fuld tilfredshed

Jeg havde spørgsmål, derfor sendte jeg en mail. Der kom hurtigt svar. Jeg bestilte varen og den blev leveret dagen efter. Det kan ikke gøres bedre

2011年5月9日

Hej Bjarne,

Tak for roserne - vi håber at se dig igen en anden gang..

Servicen er i top

Jeg kan kun give greenen.dk mine bedste anbefalinger.
Det er nemt
Det er hurtig
Det er en god service
Det er billigt

Morten

2011年5月6日

Hej Morten,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen en anden gang på Greenen.dk

Nemt og hurtig

Fra bestilling til varen var i hus gik der 36 timer og kunne
følge varen, via trackenummer, hele vejen.
alt i alt en god oplevelse og kan kun anbefale Greenen.dk.
Hilsen Keld.

2011年5月5日

Hej Keld,

Perfekt - vi håber dit nye redskab giver succes :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。