Vi fik ordnet hele vores baghave, hvor rigtig meget skulle graves op, sÃ¥ der kunne anlÊgges ny grÊsplÊne. De har vÊret super professionelle hele vejen igennem. Kommunikation, planlÊgning, oprydning m... ãã£ãšèŠã
Jeg havde besÞg af GrÞn Enteprise den 11.09,2026 for at beskÃ¥re et meget gammelt og meget hÞjt ÊbletrÊ, der formodentlig var over 60 Ã¥r gammelt, og som desvÊrre var gÃ¥et ud. 4 meget behagelige m... ãã£ãšèŠã
Det har helt igennem vÊret en tryg og god proces at fÃ¥ GrÞn Entreprise til at renovere vores have. God og kompetent rÃ¥dgivning ved tilbud med fokus pÃ¥ at genbruge alt som stadig virkede i stedet for n... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fÊldet trÊer, plantet LaurbÊrkirsebÊr-hÊk, omplantet rosenbed og senest plantet tre hÞje trÊer pÃ¥ vores skrÃ¥ning. Vi er meget tilfredse med hele... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ImÞdekommende ved kontakt
ImÞdekommende ved kontakt. Viser Êrlig interesse for vore Þnsker. Firmaet sender 2 rare mennesker, som udfÞrer deres arbejde med omhu. Deres job bestod i at beskÊre vores efterhånden tÊt begroede have. Egen beplantning (trÊer, buske m.v.) Gennem 28 år.
Til slut blev der ryddet op og afskårne grene bortkÞrt.
Kan stÊrkt anbefale GrÞn entreprise Hvidovre. Bredholtvej 44, Hvidovre
Holdt aftaler, behagelige mennesker.
Bestilte beskÊring af frugttrÊer og bevoksning mod vej. Fjernelse af gamle hÞjbede, anlÊgning af grÊsplÊne m.m. alt blev udfÞrt til stor tilfredshed af Dennis og co. De sluttede af med en fin hÊkklipning. Ros til Uno og gartnerholdet. Kan anbefales.
Kom til tiden. Fint arbejde.
BeskÊring af planter.
Vi er tilfreds med arbejdet og har brugt dem flere gange.
De giver tilbagemelding med forklaring, hvis aftalen Êndres.
Vi kender prisen inden arbejdet påbegyndes.
Vi giver dem den bedste anbefalinger.
Det var bare perfect !
De kom til tiden, var effektive og oprydningen var upåklÊgeligt. Vi vil helt sikre bruge dem fremover igen.
Super godt og hurtigt arbejde
Virkelig god anlÊgsgartner, arbejdede Sà hurtigt og fik endda mulighed for at klemme opgaven ind flere uger fÞr tid. Vi fik rettet herregårdssten op og anlagt ny havesti og indgang med gamle herregårdssten plus udplanet et noget rodet område i haven - arbejdet var helt perfekt og gnidningsfrit.
Flot arbejde
Efter aftale med naboens administration stynede Uno og hans team et kastanjetrÊ som står i skellet. Inden opgaven var der en meget fin kommunikation. Arbejdet blev udfÞrt til den aftalte tid, og oprydningen i forbindelse med opgaven var perfekt; ikke en eneste kastanje var efterladt på trods af den store mÊngde grene som blev taget ned. Mine varmeste anbefalinger til Uno og hans team.
FÊldning af to trÊer samt stubfrÊsning
Vi har fået fÊlde to trÊer samt stubfrÊsning af dem. Vi ringede til Uno. Han kom ud til os - hvorefter vi hurtigt fik et tilbud fra ham. Vi sagde ja og meget hurtigt blev arbejdet udfÞrt. Det er blevet super godt og vi er meget glade, fordi det hele gik så hurtige. SÞde og meget dygtige personale. Jeg kan varmt anbefale GrÞn Entreprise.
En god oplevelse
Vi skulle have lavet en stenbelagt passage passage.
Meget imÞdekommende og sympatisk indledende mÞde, hvor hovedtrÊkkene blev aftalt. Da arbejdet skulle i gang lavede vi de endelige aftaler om udfÞrelsen. UdefÞrelsen er foretaget til perfektion.
En god oplevelse.
Godt og hurtigt arbejde
Vi fik ordnet vores indkÞrsel prÊcis som vi Þnskede det til en meget rimelig pris og det gik overraskende hurtigt
Arbejdet udfÞrt til aftalt tid og pris
Arbejdet udfÞrt til aftalt tid og pris, af flinke og venlige medarbejdere.
Super tilfreds og flot oprydning
Fik fast tilbud pÃ¥ trÊfÊldning +âŠ
Fik fast tilbud på trÊfÊldning + stubfrÊsning. Arbejdet blev udfÞrt så fint og effektivt og med fuldstÊndig oprydning bagefter. Vi er meget tilfredse, og bruger gerne Uno og hans team igen :-)
Used GrÞn Entreprise for rain gutterâŠ
Used GrÞn Entreprise for rain gutter cleaning and topping trees. Excellent service, on time and left the job clean and tidy. Thank you to Uno and his team.
God dialog og udfÞrelse
Vi kontaktede GrÞn Entreprise da vi skulle have lagt nogle ekstra fliser på vores terrasse.
Der var god dialog frem og tilbage da projektet undervejs Êndrede/udviklede sig.
Der var nogle sÞde og venlige folk på opgaven.
De kom også efterfÞlgende og skiftede én af de eksisterende fliser som revnede undervejs.
Vil helt sikkert spÞrge dem igen hvis der kommer et nyt projekt.
Snerydning / Saltning den 15/16-âŠ
Snerydning / Saltning den 15/16- februar 2025
Dejligt nogen sÞrger for det nu når vi ikke selv magter det :-)
Professionalitet
To venlige, kompetente og engagerede gartnere har beskåret mine trÊer ( thuja, taks, Êble og et meget specielt formet birketrÊs mange vildskud ) professionelt og med meget omtanke, noget så flot og tilfredsstillende - og har ryddet pÊnt op efter sig.
Det gÞr mig meget glad at se på resultatet, og jeg kan anbefale GrÞn Entreprise på det varmeste.
Haveejer i Hvidovre Syd
Tak for behagelig og hjÊlpsom samtaleâŠ
Tak for behagelig og hjÊlpsom samtale med Anders, vil varmt anbefale dette GRÃN ELFORSYNING
Hilsen Nancyð§âð
Ny bÞgehÊk etableret
Gl plankevÊrk fjernet og ny bÞgehÊk etableret på en dag til en fornuftig pris. SkÞnt!
Anbefaling herfra
Vi havde GrÞn Entrprise ude og give tilbud på et stÞrre projekt i vores have. Vi modtog, kort efter besÞget, et detaljeret tilbud, og valgte med god mavefornemmelse at hyre GrÞn Entreprise til opgaven.
GrÞn Entreprise etablerede bl.a. mere have, plantede hÊk og etablerede ny indkÞrsel. Vi oplevede utrolig rare, venlige og kompetente medarbejdere.
Der var en misforståelse omkring hÊkkens placering, men GrÞn Entreprise valgte at flytte den til hvor vi Þnskede, hvilket gÞr at vi er 100 % tilfredse kunder, og sagtens kan forestille os at bruge dem igen.
Stor anbefaling herfra
Der kom to unge gartnere og beskarâŠ
Der kom to unge gartnere og beskar trÊer / Êble og nÞdder. Jeg er lidt â Ik for meget dit og datâ - og de leverede det flotteste stykke arbejde, virkelig dygtige. Og total flot oprydning efter. Jeg ringer igen ;))))
Susanne Breuning