Gundtoft  レビュヌ

1,034
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÞde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtÞj der fylder, knap sÃ¥ megen plads til sommertÞjet. Dejligt man kan returnere v... もっず芋る

䌁業が回答したした

BesÞgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjÊlp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde. Medarbejderen kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. MÃ¥tte desvÊrre returnere den kÞbte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i KÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig bekrÊftelse på ordren. Hurtig levering. Perfekte hÞr produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min fÞrste levering så jeg bestilte 2 nye produkter. Birgitte

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

Gundtoft に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sÊlger tÞj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, SÞnderborg, Odense, KÞbenhavn og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du kÞber for mere end 300,- og vÊlger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfÞlgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

優良

すべおのレビュヌ

(1,034)

過去12か月のレビュヌ数: 257ä»¶

レビュヌを曞く

Undre mig over at jeg skal skrive en

Undre mig over at jeg skal skrive en bedÞmmelse på en ordre. Jeg bestilte et par bukser til min mor... efter et par dage fik jeg en mail om at nu havde I dem ikke var nok blevet solgt i butikken. Så fandt jeg dem andet steds. Fik så en mail med minus 20 % på en ordre. Senere en mail om at nu havde I bukserne.

2026幎6月19日

Altid god service

Altid god service. Også tlf. Hvis der er noget du er i tvivl om. Super sÞde piger

2026幎6月24日

KÊre Birthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du altid oplever god service – bÃ¥de i butikken og over telefonen. Vi bliver isÊr glade for dine sÞde ord om vores medarbejdere. Tusind tak.

Esther // Gundtoft

Super lÊkre varer og levering

2026幎6月10日

KÊre Lise-Lotte

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med både varerne og leveringen. Vi håber, du får stor glÊde af dit kÞb, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Hurtig levering. 👍

2026幎6月3日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit kÞb.

Korrekt levering af vare

Korrekt levering af vare. Stort udvalg, gode udsalgs tilbud.

2026幎6月28日

KÊre Connie,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med leveringen, vores udvalg og de gode udsalgstilbud. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Enkelt at handle

Enkelt at handle - god webshop. Hurtig levering

2026幎6月5日

KÊre Cecilie,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores webshop, og at din ordre blev leveret hurtigt. Vi håber at se dig igen snart.

Esther // Gundtoft

SÞde opmÊrksomme medarbejdere, godt udvalg

SÞde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtÞj der fylder, knap så megen plads til sommertÞjet. Dejligt man kan returnere varer på Vesterbrogade.

2026幎6月2日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pÊne ord om vores medarbejdere – det betyder rigtig meget for os. Tak ogsÃ¥ for din feedback omkring fordelingen af overtÞj og sommervarer. Den tager vi med os. Vi er glade for, at du ogsÃ¥ sÊtter pris pÃ¥ muligheden for at returnere varer i butikken pÃ¥ Vesterbrogade.

Esther // Gundtoft

Det rigtige tÞj, str og kvalitet som lovet

2026幎6月21日

KÊre Lone,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at tÞjet levede op til dine forventninger, både når det gÊlder stÞrrelse og kvalitet. Vi håber, du får stor glÊde af dit kÞb.

God service.

Efter at have returneret en ordre kom pengene hurtigt retur, Ogden vare jeg havde bestilt i stedet kom hurtigt.

2026幎6月15日

KÊre Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede en hurtig returnering og tilbagebetaling, og at din nye vare kom hurtigt frem. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nemt at bestille varen

2026幎6月20日

KÊre Pia,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede det som nemt at bestille hos os. Vi gÞr os umage for at gÞre hele kÞbsoplevelsen så enkel og overskuelig som muligt, så det betyder meget at hÞre.

Esther // Gundtoft

Hurtig bekrÊftelse på ordren.

Hurtig bekrÊftelse på ordren.
Hurtig levering.
Birgitte

2026幎5月29日

KÊre Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede en hurtig ordre- og leveringsproces, og isÊr at du er så glad for vores hÞrprodukter. Det betyder ekstra meget for os, at din fÞrste oplevelse var så god, at du valgte at bestille hos os igen. Vi håber, du bliver lige så glad for dine nye produkter.

God kundeservice

kÞbte 2 kjoler, fik hjÊlp af kundeservice endda på Grundlovsdag, slap mig ikke fÞr jeg var fuldt tilfreds.. kommer helt sikkert igen

2026幎6月3日

KÊre Roland,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du fandt de helt rigtige kjoler, og at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig godt pÃ¥ vej – ogsÃ¥ pÃ¥ Grundlovsdag. Vi gÞr altid vores bedste for at finde den rette lÞsning og sikre, at vores kunder fÞler sig godt hjulpet hele vejen.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Esther // Gundtoft

Synes det tager alt for lang tid at få

Synes det tager alt for lang tid at få mine penge retur, når jeg har leveret en vare retur.
Bh. Siv

2026幎6月13日

KÊre Siv

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at du oplever, at tilbagebetalingen har taget for lang tid.

Vi har skrevet til dig og bedt om lidt flere oplysninger, da vi frygter, at det kan hÊnge sammen med den periode, hvor Nets havde driftsproblemer. Vi behandler returneringer alle hverdage, og alle returpakker, som vi modtager via GLS, bliver naturligvis håndteret. Derfor er en lÊngere ventetid ikke den standard, vi går efter.

Derudover kan tilbagebetalingstiden variere lidt afhÊngigt af, hvilken bank og betalingskort man har, da nogle banker bruger et par ekstra dage på at registrere belÞbet.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig og sikre, at alt er, som det skal vÊre. Du er derfor meget velkommen til at vende tilbage til os, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og forbedre din oplevelse fremadrettet.

Super lÊkre bluser.

Super lÊkre bluser.
Altid en god oplevelse at handle hos Gundtoft.
Hurtig levering.

2026幎6月8日

KÊre Kenn

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for dine bluser, og at du altid har en god oplevelse, når du handler hos Gundtoft. Dejligt også at hÞre, at leveringen levede op til forventningerne.

Esther // Gundtoft

Altid fine varer til en god

Altid fine varer til en god pris..hurtig levering

2026幎6月5日

KÊre Tove

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du altid finder fine varer til en god pris, og at leveringen er hurtig.

Hurtig og prÊcis levering

Hurtig og prÊcis levering
Altid

2026幎6月4日

KÊre Jane

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du altid oplever hurtig og prÊcis levering.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。