Gundtoft  レビュー

1,041
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店

Gundtoft について

当該企業による記述

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

優良

(1,041)

過去12か月のレビュー数: 264

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Virkelig fin og hurtig service.

Virkelig fin og hurtig service.
Desværre ligner jeg et stort telt i kjolen, som er en oe size-model, og jeg er derfor nødt til at returnere den, da jeg ved, at jeg ikke vil få den brugt. Men jeg vil finde en anden blandt jeres mange smukke kjoler og købe den i stedet. Dette var et fejlkøb, men jo ikke jeres skyld.

2026年4月15日

Kære Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede fin og hurtig service – og vi forstår selvfølgelig godt, at pasformen ikke var den rette denne gang.

Dejligt at høre, at du vil kigge videre blandt vores kjoler – vi håber, du finder den helt rigtige næste gang.

Hurtig og korrekt betjening

Hurtig og korrekt betjening. Der kunne ikke sættes en finger på betjeningen

2026年4月13日

Kære Birthe
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede både hurtig og korrekt betjening – og at alt levede op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, gode varer. I er bare fantastiske

2026年4月9日

Kære Lilli

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og er glad for varerne – og tusind tak for de pæne ord.

Hurtig leveranse.

2026年3月16日

Kære Gunhild

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

5つ星のうち5の評価

Dejlig jakke og en meget god oplevelse…

Dejlig jakke og en meget god oplevelse at handle hos Gundtoft. Jakken jeg bestilte var for stor, og jeg havde været for hurtig til at smide retur label og posen mm.ud. Jeg skrev til Gundtoft og forklarede situationen og samtidig bestilte jeg en str mindre.
Gundtoft var flinke og sendte ny retur label og faktura, så der var ingen problemer med at sende retur! Tak for det

2026年3月31日

Kære Elsabeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er glad for jakken, og at du har haft en god oplevelse hos os. Dejligt også, at vi kunne hjælpe med en ny returlabel og få ombytningen til at forløbe uden problemer.

Altid tilfredsstillende service

Altid tilfredsstillende service. Og selvfølgelig godt mærkevare tøj 😊
Ved min sidste ordre var der en fejl på billedet, som jeg havde bestilt efter, dette blev jeg gjort opmærksom på ,så jeg kunne annullere. Fin service

Kære Birgitte

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplever tilfredsstillende service og er glad for vores mærkevarer. Dejligt også at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da der var en fejl på billedet, så du fik mulighed for at annullere ordren.

Hurtig og nemt..

Hurtig og nemt..

Varen levede op til mine forventninger

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede det som hurtigt og nemt, og at varen levede op til dine forventninger.

Hurtig ombytning

Købte en kjole på nettet. Den var for stor. Jeg afleverede den i Esbjerg afdelingen og de skaffede hurtigt kjolen hjem i den rette størrelse.

Kære Birthe

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at ombytningen gik hurtigt, og at vores butik i Esbjerg kunne hjælpe med at skaffe kjolen i den rette størrelse.

Ret godt udvalg

Ret godt udvalg, tøjet passer perfekt og hurtig levering👍

Kære Jonna,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med udvalget, at tøjet passer perfekt, og at leveringen var hurtig.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og afhentning med et…

Hurtig levering og afhentning med et smil med ønske om en god dag

2026年3月16日

Hurtig levering og afhentning med et smil med ønske om en god dag

Kære Jytte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og en venlig afhentning med et smil.

God tilbagemelding

God tilbagemelding , og venlig betjening også pr. Telefon ved køb af frakke, sidst en bluse 👍 købt i Marts dato!!

2026年3月15日

Kære Ingelise,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede god tilbagemelding og venlig betjening – både pr. telefon og ved dine køb i webshoppen.

Altid meget fin

Altid meget fin, professionel ekspedition.
Birgit S

2026年3月19日

Kære Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever en fin og professionel ekspedition.

God kvalitet

God kvalitet, mine køb hos Gundtoft har jeg været super tilfreds med, god kvalitet, fine mærker og hurtig levering, helt perfekt. Jeg kan kun anbefale det.

2026年3月17日

Kære Hanne,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med dine køb – både kvaliteten, mærkerne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Tøj af god kvalitet og til fornuftige…

Tøj af god kvalitet og til fornuftige priser, afgjort et sted, der bliver handlet igen og igen ….. Så mine bedste anbefalinger herfra :•)

2026年3月28日

Kære Liselotte,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og priserne – og ikke mindst at du har lyst til at handle hos os igen. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hurtig levering og vare

Hurtig levering og vare, som vist i annoncen

2026年3月6日

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til det, der blev vist i annoncen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。