Gundtoft  レビュヌ

1,048
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Varen, jeg bestilte hos Gundtoft, vil jeg vÊre glad for fremover. Pasform, farve, stil er altsammen meget godt. God kvalitet. Forsendelsen ankom få dage efter bestillingen. Alt fint. mvh.

Altid hurtig levering , alt er i orden , og sÃ¥ bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle vÊre noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÞde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtÞj der fylder, knap sÃ¥ megen plads til sommertÞjet. Dejligt man kan returnere v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. MÃ¥tte desvÊrre returnere den kÞbte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i KÞb... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

Gundtoft に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sÊlger tÞj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, SÞnderborg, Odense, KÞbenhavn og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du kÞber for mere end 300,- og vÊlger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfÞlgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

優良

すべおのレビュヌ

(1,048)

過去12か月のレビュヌ数: 271ä»¶

レビュヌを曞く

Godt nok men anden gang de aflyser

Jeg har et par gange kÞbt hos Gundtoft. Varerne og priserne er fine, men to gange har Gundtoft annulleret kÞbet. Der er altså ikke overensstemmelse med varer på Internettet og det lager, de faktisk ar.

KÊre Helle 🌞

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at du har oplevet, at dine ordrer er blevet annulleret. Vi deler lager med vores butikker, og desvÊrre kan der indimellem opstÃ¥ fejl, sÃ¥ det ikke altid stemmer helt overens med webshoppen – det er bestemt ikke den standard, vi strÊber efter.

Vi tager din feedback til os og håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse ved en kommende ordre 💕

Esther // Gundtoft

Altid god og venlig kundeservice og

Altid god og venlig kundeservice og hurtig levering

KÊre Mie,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget, at du oplever altid god og venlig kundeservice samt hurtig levering 💕

Esther // Gundtoft

Havde de varer som jeg Þnskede og

Havde de varer som jeg Þnskede og hurtig levering.

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre, at du fik de varer, du Þnskede, og at levering var hurtig 💕

Esther // Gundtoft

Webshop med et stort udvalg

Webshop med et stort udvalg. Kunne dog godt Þnske at der blev sat mål på de enkelte styles (både bredde og lÊngde) - det ville reducere antallet af "fejlbestillinger".

KÊre Ann 🌞

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os, at du synes om vores store udvalg. Vi tager din feedback om mål på de enkelte styles til os, da det helt sikkert kan hjÊlpe med at reducere fejlbestillinger fremover.

Esther // Gundtoft

Super god betjening og hjÊlp.

2025幎10月10日

KÊre Lilli 🌞

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os, at du oplevede super god betjening og hjÊlp – det betyder rigtig meget 💕

Esther // Gundtoft

Stort og godt varesortiment og kunne

Stort og godt varesortiment og kunne bruge rabatkoder, så der rÞg lidt ekstra i kurven

2025幎9月30日

KÊre Lene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os, at du synes om vores store varesortiment – og dejligt at hÞre, at rabatkoderne ogsÃ¥ kunne gÞre indkÞbet ekstra sjovt 💕

Har man fået en vare

Har man fået en vare, der skal byttes, sker det uden komplikationer.

Når Gundtoft skal sende en vare, kunne det gÞres meget hurtigere.

2025幎10月2日

Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Vi er glade for at hÞre, at bytteprocessen fungerer problemfrit. Vi tager samtidig din feedback om leveringstiden til os og arbejder lÞbende på at gÞre afsendelser hurtigere fremover.

God kommunikation

Jeg oplevede god og effektiv kommunikation og levering .
Meget hurtig svar på spÞrgsmål.

2025幎10月8日

KÊre Henny 🌞

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god og effektiv kommunikation samt hurtig levering – det betyder meget for os 💕

Esther // Gundtoft

Let og hurtig ekspedition.

Let og hurtig ekspedition.
Fremme på få dage.

KÊre Anita,

Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Dejligt at hÞre, at du oplevede let og hurtig ekspedition – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Esther // Gundtoft

Gundtoft er min favorit leverandÞr.

Gundtoft er min favorit butik.
Uanset om det er fysisk butik eller via nettet.
Jeg bli’r husket for mine int. sÃ¥ jeg fÃ¥r virkelig gode tilbud, nÃ¥r der er rabat pÃ¥ det mÊrke, som jeg er glad for.
Jeg har netop modtaget en kjole og to trÞjer, som er smukke i farve og model, lige som jeg forventede. Det betyder jo meget at få en skÞn kjole nÊsten til halv pris. Nu er det jo heldigvis sådan, at skulle jeg synes det ikke lige er mig i stÞrrelsen eller farve mm, så er det bare at sende det retur i samme pakke med retur sedlen på, som Gundtoft sender med automatisk. Nogle gange ringer jeg og spÞrger om en bestemt ting og så gÞr de venlige medarbejdere alt for, at de kan skaffe det til mig. Jeg har vÊret kunne i mere end 25 år og kÞber stort set alt hos dem, dog ikke trusser og strÞmper. Jeg er vild med deres service og kvalitets varer. Tak til Gundtoft.

2025幎10月10日

KÊre Ulla,
Hej Ulla 🌞

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at du har vÊret kunde i over 25 år, og at du sÊtter pris på både vores butik, webshop, service og kvalitetsvarer.

Vi er glade for, at du oplever nem retur, gode tilbud og personlig hjÊlp, nÃ¥r du har brug for det – det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder 💕

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter, men leveringstiden er til tider lidt lang i forhold til andre webshops. MÃ¥ske fordi varen skal hentes i forskellige butikker.

KÊre Christine,
Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Vi er glade for at hÞre, at du synes om vores kvalitetsprodukter. Du har ret i, at leveringstiden nogle gange kan vÊre lidt lÊngere, hvis varen skal hentes fra forskellige butikker eller fjernlager. Vi arbejder lÞbende på at optimere både lagerstyring og levering, så vi kan gÞre det hurtigere fremover.

Esther // Gundtoft

DÃ¥rlig info og service ved onlinehandel

Havde bestilt to veste online

Der kom en vest med tyverisikring på, som de havde glemt at tage af.

De havde hÊvet penge for begge veste.

Jeg skrev retur og fik svaret, at de fÞrte belÞbet retur for den ene vest, for den var udsolgt. Hvis jeg ikke havde skrevet, hvornår man de så havde skrevet til mig, at den var udsolgt.

Jeg kunne sende den anden vest med tyverialarmen retur eller tag til den nÊrmeste butik 35 vÊk fra egen bopÊl.

Sidste gang jeg handler online hos dem. Ikke sÊrlig prof.

2025幎10月14日

KÊre Marianne,
Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af, at det ikke levede op til dine forventninger 💔

Det lyder som et forlÞb, hvor der desvÊrre er sket flere fejl fra vores side, og det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere. Tyverisikringen burde naturligvis vÊre fjernet, inden varen blev sendt, og vi beklager forvirringen med hÊvning af belÞbet og information omkring udsolgt vare.

Vi plejer at gÞre alt for, at vores kunder får en enkel og fair lÞsning, og det er tydeligt, at vi ikke levede op til det her. Vil du skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
med dit ordrenummer, så vi kan tjekke sagen og finde en lÞsning?

Esther // Gundtoft

Gundtoft er en skÞn butik med smukke og

Gundtoft er en skÞn butik med smukke og klassiske vare. Jeg har kÞbt online hos Gundtoft i mange år og er yderst tilfreds med servicen.

2025幎10月3日

KÊre Henriette,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌞
Det glÊder os meget at hÞre, at du har vÊret tilfreds med bÃ¥de vores butik og onlinehandel gennem Ã¥rene. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din loyalitet og hÃ¥ber at byde dig velkommen mange gange mere 💕

Esther // Gundtoft

DesvÊrre ikke ret god oplevelse

DesvÊrre ikke ret god oplevelse. KÞbte 3 ting det kom efter 6 dage ok. Nederdel passede ikke, for at få den hurtigt bestilte jeg den straks igen en str. stÞrre. Samtidig en bluse.( det andet sendte jeg blot retur) I ordrebekrÊftelsen stod 2-5 dage. Efter 5 skrev jeg fik svar at blusen ikke var hjemme den ventede I på. Men andre steder står der at I sender det forskellige steder fra hvis i ikke har det. Jeg modtog efter 10 dage. Jeg havde fÞrst bestemt ikke at brokke men da I igen bad om anmeldelse får I så kun mening. Andre steder har en service der siger denne vare tager lÊngere tid pga ikke på lager. Eller lad vÊr med at skrive 2-5 dage. Jeg skulle have brugt nederdelen til en bestemt dag.

2025幎9月29日

KÊre Ann-Kristin,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet ventetid og forvirring omkring din ordre – det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere 💔

NÃ¥r vi har varen pÃ¥ vores lager, pakker vi normalt dag til dag, og levering tager typisk 1–3 dage, som ogsÃ¥ stÃ¥r angivet pÃ¥ webshoppen. Hvis varen sendes fra fjernlager eller en anden butik, kan levering desvÊrre tage lidt lÊngere tid. Vi beklager, at det ikke fremgik tydeligt i dit tilfÊlde, og vi tager din feedback til os for at gÞre informationen mere klar fremover.

Vi forstår, hvor frustrerende det kan vÊre, når en vare ikke når frem til en bestemt dato, og vi beklager, at det skete i dit tilfÊlde. Vi arbejder hele tiden på at optimere både lagerstyring og information på webshoppen, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering

2025幎9月29日

Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Dejligt at hÞre, at du har oplevet hurtig og fin levering – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Esther // Gundtoft

Jeg fik leveret en forkert vare

Jeg fik leveret en forkert vare, og fik ikke min returbetaling refunderet.

2025幎9月30日

KÊre Dorte,
Tak for din anmeldelse – og hvor lyder det dog mÊrkeligt! Det er naturligvis slet ikke den standard, vi strÊber efter hos Gundtoft.

Hvis man returnerer en vare inden for returfristen, refunderer vi altid belÞbet – Vi gÃ¥r altid langt for vores kunder, sÃ¥ jeg er bange for, at der her mÃ¥ vÊre sket en fejl fra vores side.

Vil du ikke vÊre sÞd at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
med dit ordrenummer? Så kan vi hurtigt tjekke op på sagen og finde en lÞsning sammen.

Hurtig og kvik levering.’

2025幎10月11日

KÊre Georg,
Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Dejligt at hÞre, at du har oplevet hurtig og kvik levering – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

God hjemmeside

God hjemmeside. Kvalitets bukser, der sidder godt.Hurtig levering.

2025幎9月25日

KÊre Benedicte,
Tusind tak for din feedback.
Det er dejligt at hÞre, alt alt fungerer som det skal!

Rigtig dejlig dag til dig.

Esther // Gundtoft

Hurtig levering. Varen levede helt op til mine forventninger👏

2025幎9月27日

KÊre Inga,
Tusind tak for din feedback. Det er vi meget glade for!