Gundtoft  レビュヌ

1,044
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtig levering , alt er i orden , og sÃ¥ bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle vÊre noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÞde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtÞj der fylder, knap sÃ¥ megen plads til sommertÞjet. Dejligt man kan returnere v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. MÃ¥tte desvÊrre returnere den kÞbte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i KÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev hÃ¥ndteret yderst professionelt med korrespondance og gode rÃ¥d og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

Gundtoft に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sÊlger tÞj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, SÞnderborg, Odense, KÞbenhavn og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du kÞber for mere end 300,- og vÊlger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfÞlgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

優良

Venlig og god ekspedition

2026幎2月2日

KÊre Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du oplevede venlig og god ekspedition.

Den rigtige vare

Den rigtige vare, rimelig pris

2026幎2月2日

KÊre Ib,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du fik den rigtige vare til en rimelig pris.

Altid godt kvalitet og hurtig levering

Altid godt kvalitet og hurtig levering

2026幎2月10日

KÊre Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du oplever god kvalitet og hurtig levering.

Esther // Gundtoft

KÞbte et par lÊkre skindhandsker

KÞbte et par lÊkre skindhandsker, fik pakken inden for 3-4 dage. Alt levede op til forventningen. Super kvalitet på handskerne

2026幎1月30日

KÊre Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du er glad for dine skindhandsker, og at både leveringstid og kvalitet levede op til dine forventninger.

Esther // Gundtoft

Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele

KÞbte sko til min hustru, og fik et rigtigt menneske i rÞret, da jeg ringede for at få afklaret noget. Det er jo dejligt. Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele. Det skal man stÞtte op om i disse tider!

2026幎1月20日

KÊre Peter,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at bÃ¥de skoene, prisen og kontakten med vores kundeservice levede op til dine forventninger. For os er det vigtigt, at der altid er rigtige mennesker bag – ogsÃ¥ nÃ¥r man ringer for at fÃ¥ afklaret noget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du stÞtter op om os.

Esther // Gundtoft

Jeg synes i har noget dejligt tÞj og

Jeg synes i har noget dejligt tÞj og jeg vil handle hos jer igen

2026幎2月7日

KÊre Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du synes om vores tÞj, og at du har lyst til at handle hos os igen.

Esther // Gundtoft

Fantastisk flot jakke til en god pris

Fantastisk flot jakke til en god pris. Hurtig levering⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月28日

KÊre Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre, at du er glad for jakken, prisen og den hurtige levering.

Hurtig og god levering

Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne. Returlabel var medsendt, så varerne var nemme at returnere, hvis det havde vÊret nÞdvendigt

2026幎1月21日

KÊre Anne Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre, at leveringen var hurtig, varerne levede op til forventningerne, og at det var nemt at returnere, hvis behovet opstod.

Super

Hurtig ekspedition og levering efter eget Þnske

2026幎1月19日

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at hÞre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering efter dit Þnske.

Esther // Gundtoft

Jeg havde bestilt noget på nettet

Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

2026幎1月26日

KÊre Elizabeth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du fik rigtig god hjÊlp i vores forretning i Vejle, da varen ikke levede op til forventningerne, og at du gik derfra med et par fine bukser. Det glÊder os meget.

100% beklagelse

Jeg er sådan set bare trÊt af at 10 dage efter et kÞb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have kÞbt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmÊrksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.

SÃ¥ jeg er ikke en positiv kunde.

2026幎1月12日

KÊre Lilian,

Tusind tak for din tilbagemelding, og vi beklager naturligvis mange gange, at du er utilfreds med håndteringen af din ordre. Vi Þnsker altid at finde den bedste lÞsning sammen med vores kunder, og vi forstår fuldt ud, at situationen har vÊret frustrerende.

Vores slutspurt-udsalg startede 14 dage efter din ordre – og desvÊrre bliver vi nÞdt til at fÞlge vores retningslinjer, sÃ¥ vi ikke kan give ekstra tilbagebetalinger til alle, der har kÞbt inden udsalget. Det er udelukkende for at sikre en fair behandling af hele vores kundekreds.

Vi vil altid gå langt for vores kunder og står til rådighed for spÞrgsmål, også kritiske. Vi håber, du kan forstå baggrunden for vores retningslinjer, og at du fÞler, at vi har lyttet til dig.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag og takker igen for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

PÊnt vest.Hurtig levering.

2026幎1月12日

KÊre Wanda,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vesten, og at leveringen var hurtig.

Esther // Gundtoft

God service. Hurtig levering.

2026幎1月23日

KÊre Elin,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du oplevede god service og hurtig levering.

Ordentlige varer

Ordentlige varer. Hurtig betjening.

2026幎1月16日

KÊre Jytte,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med varerne og oplevede hurtig betjening.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krÞllede under transport

2026幎1月2日

KÊre Betty,
Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de ekspeditionen og emballeringen levede op til forventningerne – det er vigtigt for os, at varerne ankommer pÊnt og klar til brug.

Esther // Gundtoft

Det hurtige respons og lÞsning

Det hurtige respons og lÞsning.
Virkelig god kundeservice

2025幎12月22日

KÊre Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du oplevede hurtigt respons og en god lÞsning – og at du er glad for vores kundeservice.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2026幎1月2日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du oplevede hurtig levering.

Esther // Gundtoft

Gode priser og kvalitet som opfylder

Gode priser og kvalitet som opfylder omtalte ting om produktet 👍🏌

2025幎12月29日

KÊre Connie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med både priserne og kvaliteten, og at produktet levede op til beskrivelsen.