Hairing Begravelse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nÊrmeste pÃ¥rÞrende skulle hjÊlpe med min kÊre onkels bisÊttelse. Det var et forlÞb med mange svÊre overvejelser, og Heidi guidede os trygt... もっず芋る

Kevin var mega sÞd og meget nede pÃ¥ jorden🌞 nem at snakke med og rolig - hqvde foretÃ¥else for hvir svÊrt det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spÞrgsmÃ¥l- mega dejligt🙏ᅵ... もっず芋る

Kevin Hairing har forestÃ¥et bisÊttelsen af vores voksne datter pÃ¥ den fineste mÃ¥de. De mange detaljer der indgÃ¥r i en bisÊttelse, er blevet hÃ¥ndteret hurtigt og i henhold til vores Þnsker og aftale... もっず芋る

I forbindelse med nÊr familie bisÊttelse af ham er vi yderst tilfreds med besÞg af hvordan det skulle foregÃ¥. Rigtige gode forslag til bÃ¥de fÞr og efter alt er til UG. ᅩ Meget imÞdekommende og g... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisÊttelse til en god og fair pris

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

97件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Yderst kompetent og meget imÞdekommende

Yderst kompetent og meget imÞdekommende besÞg samme dag, som vi mistede vores mor

Vi fÞlte os bÃ¥de hÞrt mht til Þnsker og alt blev lÞst pÃ¥ en stille og vÊrdig mÃ¥de, sÃ¥ vi derved kunne fÞle os trygge - og koncentrere os om at vÊre sammen i vores sorg
Tak
Jeg kan kun varmt anbefale Kevin Hairing, hvis du på et tidpunkt står i samme situation

2025幎12月15日

Ro og tillid

Kevin hjalp os igennem en meget svÊr periode. Han var rolig og utroligt tillidsvÊkkende, og ingen spÞrgsmål var for store eller små. Det var en kÊmpe hjÊlp i en tid, hvor alt fÞltes uoverskueligt.

2025幎10月20日

Vi blev mÞdt af meget dygtig bedemand

Vi blev mÞdt af meget dygtig bedemand, vi kunne bare ringe hvis der var det mindste vi var i tvivl om. De bedste anbefalinger herfra

2025幎6月3日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tak for din anmeldelse af mig, den er jeg rigtig glad for, det varmer

Han var yderst respektfuld og

Han var yderst respektfuld og kompetent, han var også meget dygtig til at give de nÞdvendige oplysninger og meget fair i pris. En klar anbefaling herfra.

2025幎5月5日

Hej Ulrik
Og tusind tak for at du har taget dig tid til og skrive en flot anmeldelse, den er jeg rigtig glad for

Den sidste rejse.

Kevin stod for min mors sidste rejse. Han kom med alt hans medfÞlelse, hans varme og viden. Han stÞttede familien, og isÊr min far. Det gjorde han professionelt og igen, med en udprÊget varme. ALT hvad vi Þnskede os for min mors sidste rejse, fik vi. Vi var med til at putte min mor for sidste gang, hun fik eget tÞj og tÊpper, og ja en pude med i kisten, intet var for meget for Kevin. Jeg kan ikke beskrive hvor meget det har betydet for os. Vi glemmer ikke.

2025幎5月23日
自発的なレビュヌ

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tusind tak fordi jeg måtte vÊre med til og give jeres mor en smuk og vÊrdig og personlig sidste rejse, tak for de sÞde ord, det betyder så meget

Jeg har kun modtaget forståelse for

Jeg har kun modtaget forståelse for hvordan jeg gerne ville have min datters bisÊttelse. Altid svar på alt hvad jeg vÊret i tvivl om og en fÞelse af at jeg er blevet taget seriÞst imod med forståelse og respekt. Det er jeg meget taknemlig for, da det er fÞrste gang i mit liv jeg har skullet tage stilling omkring en begravelse. VÊrst af alt at det var mit eget barn jeg skulle sende afsted alt for tidligt.

2025幎3月24日

Hej Lissen
Tusind tak fordi du har skrevet sådan en flot anmeldelse af mig og mit arbejde, jeg er rigtig glad for at kunne hjÊlpe med at din datter fin en rigtig smuk afsked, selvom det var alt alt for tidligt
Mange tanker til jer

Meget professionel og hjÊlpsom

Meget professionel og hjÊlpsom.
Som greb os efterladte med stor omsorg, i det kaos vi med et var havnet i.
Som tog hånd om os fra start til slut.
Altid klar, uanset hvornår vi havde brug derfor.
Stor ros til dig og tak.

2025幎3月18日

Hairing Begravelse からの回答

Hej Ea og tusind tak for den fine anmeldelse af mig og mit arbejde, jeg er rigtig glad for at kunne hjÊlpe jer i den svÊre tid

Et ordentligt menneske!

Fantastisk stÞtte, styr på sine ting og bare en god fyr!

2025幎3月18日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse af mig, det betyder rigtig meget

Det rareste menneske, i en svÊr tid

Kevin var helt fantastisk fra fÞrste opkald.
Det var fÞrste gang at vi som familie stod i situationen at skulle stå for begravelse, så vi vidste ingenting.
Han forklarede os alt det vi skulle vÊre opmÊrksomme på og hvad vi selv skulle sÞrge for.
Det var så dejligt nemt at han har en fast pris, og ikke alle mulige tillÊg - det gÞr det markant nemmere at stå i sådan en situation.
Det vi aller bedst kunne lide, var hans personlighed. Han var helt nede på jorden, snakkede med os og ikke til os.
Når vi får brug for en bedemand igen, er der ingen tvivl om at vi tager fat i Kevin igen - samt anbefaler vi ham til alle vi kender.

2025幎3月11日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og de sÞde ord, det betyder alt for mig at i har haft en god oplevelse, jeg er glad for i er tilfredse med mit arbejde