Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nÊrmeste pÃ¥rÞrende skulle hjÊlpe med min kÊre onkels bisÊttelse. Det var et forlÞb med mange svÊre overvejelser, og Heidi guidede os trygt... ãã£ãšèŠã
Kevin var mega sÞd og meget nede pÃ¥ jordenðž nem at snakke med og rolig - hqvde foretÃ¥else for hvir svÊrt det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spÞrgsmÃ¥l- mega dejligtðᅵ... ãã£ãšèŠã
Kevin Hairing har forestÃ¥et bisÊttelsen af vores voksne datter pÃ¥ den fineste mÃ¥de. De mange detaljer der indgÃ¥r i en bisÊttelse, er blevet hÃ¥ndteret hurtigt og i henhold til vores Þnsker og aftale... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med nÊr familie bisÊttelse af ham er vi yderst tilfreds med besÞg af hvordan det skulle foregÃ¥. Rigtige gode forslag til bÃ¥de fÞr og efter alt er til UG. ᅩ Meget imÞdekommende og g... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisÊttelse til en god og fair pris
Gammel Hammelvej 39, 8450, Hammel, ãã³ããŒã¯
- 91913131
- Begravelse@hairing.dk
- www.hairing.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Fint arbejde.
Hej Kevin
Vores brors bisÊttelse klarede du kreativt og effektivt. Tak og fem stjerner.
Venlig hilsen

Meget taknemmelig
Jeg er meget taknemmelig for at der findes bedemÊnd som Kevin.
En helt utrolig sympatisk, hjÊlpsom, respektfuld og venlig mand med styr på tingene.
Han kom uden at det kostede ekstra sent om aftenen en sÞndag og tog sig tid til at hjÊlpe os gennem alle de praktiske ting i den krise og sorg vi stod i.
Min mormor fik den sidste rejse hun fortjente.
Vil til enhver tid anbefale Hairing begravelse, tak for dig Kevin

Hairing Begravelse ããã®åç
Der var en Forståelse for situation.
Der var en Forståelse for situation.
Kevin havde en find indfÞling med ens sindsstemning
han prÞvede aldrig på at sÊlge mig mere end
jeg Þnskede.
han kunne mÊrke at jeg rimelig fattet, og
lod derfor vÊre med pyldre om, men forholdt sig
professionel og kompetent bedemand og gav altid den rette stÞtte .
Mange tak Kevin
Mvh Keld

Hairing Begravelse ããã®åç
En rigtig god hjÊlp i en svÊr tid
Kevin er en meget empatisk, positiv og respektfuld bedemand, der havde tid til at fÞlge vores tempo. Alt fungerede godt og meget professionelt. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.

Anbefales af hjertet.
Hairing kom med kort varsel og hele situationen blev behandlet med medfÞlelse og diskretion. Behagelig oplevelse oveni vores sorg, som også blev rummet. Slap for selv at skulle lave en masse praktisk ifm. nÊrtståendes dÞdsfald. Og prisen var rimelig. Mange tusinde tak.

Meget professionelt og behageligâŠ
Meget professionelt og behagelig håndtering af vores fars begravelse

Hairing Begravelse ããã®åç
Jeg er vÊldig tilfreds med den gode ogâŠ
Jeg er vÊldig tilfreds med den gode og respektfulde behandling vi har fået i forbindelse med min mands bortgang og bisÊttelse. Jeg synes Kevin er en meget behagelig og empatisk ung mand, som jeg meget gerne vil anbefale andre at benytte.
Mange venlige hilsner Conny Rasmussen

Hairing Begravelse ããã®åç
Super god behandling og meget behageligâŠ
Super god behandling og meget behagelig tone, ingen pres, det var helt igennem en rigtig god oplevelse hele vejen igennem en svÊr tid. Altid var der tid til en snak, uanset tidspunkt. Kan varmt anbefales.

Hairing Begravelse ããã®åç
Super venlig og imÞdekommende bedemand
Super venlig og imÞdekommende bedemand. Klar og tydelig med hvad der skulle gÞres.
Hurtig fremsendelse af dokumenter.
Mange tak for venligheden.

Fantastisk empatisk bedemand
Fantastisk empatisk bedemand, der giver sig tid til hver enkelt. Man fÞler sig hÞrt og ens Þnsker opfyldes til fuld tilfredshed. Intet hastvÊrk og ikke noget med at man skal kÞbe en masse ekstra.
Kan varmt anbefales â£ïž

Hairing Begravelse ããã®åç
Kevin gav os en rigtig fin service
Kevin gav os en rigtig fin service, (kom en fredag aften), god afsked og informationer om alt hvad vi havde brug for.
Prisen er i den beskedne ende.
Vi kan stÊrkt anbefale Hairing.

Hairing Begravelse ããã®åç
Helt igennem professionel hÃ¥ndtering ogâŠ
Helt igennem professionel håndtering og hjÊlp i den svÊre tid .
Meget hjÊlpsom -kan kun anbefale .
10 stjerner herfra !

Virkelig sÞd
Virkelig sÞd, venlig, professionel ung behandling. Dejligt at der ikke er skjulte gebyr. Virkelig fantastisk behandling i en svÊr tid.

Fantastisk rar bedemand
Fantastisk bedemand som tog hånd om os da vi mistede. Rigtig god til at forklare tingene en af gangen og gav os tid til at sige et godt farvel.