Hairing Begravelse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nÊrmeste pÃ¥rÞrende skulle hjÊlpe med min kÊre onkels bisÊttelse. Det var et forlÞb med mange svÊre overvejelser, og Heidi guidede os trygt... もっず芋る

Kevin var mega sÞd og meget nede pÃ¥ jorden🌞 nem at snakke med og rolig - hqvde foretÃ¥else for hvir svÊrt det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spÞrgsmÃ¥l- mega dejligt🙏ᅵ... もっず芋る

Kevin Hairing har forestÃ¥et bisÊttelsen af vores voksne datter pÃ¥ den fineste mÃ¥de. De mange detaljer der indgÃ¥r i en bisÊttelse, er blevet hÃ¥ndteret hurtigt og i henhold til vores Þnsker og aftale... もっず芋る

I forbindelse med nÊr familie bisÊttelse af ham er vi yderst tilfreds med besÞg af hvordan det skulle foregÃ¥. Rigtige gode forslag til bÃ¥de fÞr og efter alt er til UG. ᅩ Meget imÞdekommende og g... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisÊttelse til en god og fair pris

優良

2025幎3月13日

Hej Lene
Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse, det er virkelig sÞdt af dig

Professionel og empatisk service

Kevin var utroligt hjÊlpsom og professionel hele vejen igennem. Vi er meget glade for, at vi valgte Hairing Begravelse, for midt i en tid med sorg og mange praktiske gÞremål fÞlte vi virkelig, at der blev taget godt hånd om situationen.
Kevin tager telefonen lynhurtigt, når man ringer, og han kom ud til en samtale inden for ganske kort tid. Der var ikke en fornemmelse af pres, upselling eller andet, bare empati og ro. Kan kun give vores varmeste anbefalinger, hvis man står og har brug for en bedemand.

2025幎2月28日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder virkelig rigtig meget for mig

Professionel og betÊnksom

Ud af det blå, stående i en situation, jeg ikke havde forstillet mig og med nogle omstÊndigheder, som var meget specielle, havde jeg pludselig brug for en bedemand og hvor er jeg taknemmelig for at det var Kevin, jeg fik fat i.
Så hjÊlpsom, sympatis, respektfuld og med et smil på alle de rigtige tidspunkter, både i telefonen, ved afhentning af afdÞde, på mail og i kirken.
Jeg er hele vejen igennem blevet hjulpet og mÞdt af en betÊnksomhed, som jeg ikke havde forestillet mig.
Kevin er enormt professionel og der er ingen tvivl om, at han bliver den jeg kontakter, nÊste gang jeg får brug for en bedemand.
Jeg kan kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til Hairing og dermed Kevin.
Tak - bare tak!

2025幎1月21日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind Tusind Tak for den mega flotte anmeldelse, den betyder så meget for mig, og det er helt overvÊldene, tusind tak Anja
og tusind tak fordi du har taget dig tid til og skrive en anmeldelse

Top service

Top service
Kevin er fantastisk. Manden der har overblikket, i en meget svÊr tid. Styr på
Alt og prisen er alt inkluderet ingen skjulte gebyer. Han er bare super behagelig. Og da svigermor skulle kÞre var han tilstede uden at fylde. Hvis man kan siger perfekt bisÊttelse så var alt i
top.

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder så meget for mig, og jeg er rigtig glad for at i fik lige den hjÊlp i havde brug for
Tusind tak

God service og dejligt der ikke er

God service og dejligt der ikke er skjulte belÞb pÃ¥ betaling
. En pris med alt inkluderet
. Kiste, urne, kÞrsel
 Det er nemt at overskue i en hÃ¥rd tid
. Kevin er den sÞdeste og mest rolige og lydhÞr bedemand jeg lÊnge har mÞdt🥰

2025幎1月9日

Hairing Begravelse からの回答

Tusind tusind tak for den mega sÞde anmeldelse af mig, det varmer virkelig meget skal du vide

Dejlig oplevelse/hjÊlp

Hurtigt fremmÞde og yderst behagelig oplevelse
Fik hjÊlp til det hele i forbindelse med bisÊttelsen, kremering mm.
Dejlig oplevelse i en svÊr tid

2025幎1月25日

Hej Kirsten
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig rigtig meget for mig at vi havde et behageligt forlÞb

Meget venlig og fos

Meget venlig og forstående bedemand vi mangle ham bare i kapellet

2025幎1月21日

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse, og de sÞde ord, jeg er rigtig rigtig ked af at i manglede mig i kapellet, det beklager jeg rigtig meget

En bedemand udover det sÊdvanelige

Der er folk, der er gode til sit job. Og så er der personer som Kevin, som er sit job. Kevin besidder en helt ekstra ordinÊr forståelse og empati i mÞdet med mennesker i sorg. Respektfuldt og lyttende guider han dig trygt og sikkert igennem alle processer, så sidste farvel med afdÞde bliver nÞjagtig som man Þnsker. Kevin har en ro og tilgang til sit fag, man kun kan beundre. Ingen skjulte gebyrer, 100 % gennemsigtighed på Þkonomi og aldrig et forsÞg på at oversÊlge dig noget du ikke Þnsker. Med Kevin ved roret, blev afskeden med vores elsket bonus farfar en smuk dag, hvor alt var planlagt og udfÞrt til de bedste karakterer. Og da farmor kom hjem til et smukt arrangeret blomsterhav med kranse fra kirken og et fint "Hairing" lys, var der endnu engang tårer. Man håber sjÊldent at få brug for en bedemand. Men jeg ved hvor jeg skal henvende mig når det bliver aktuelt i fremtiden.

2025幎1月29日
自発的なレビュヌ

Hej Maria
Wow en flot anmeldelse, det betyder så mega meget for mig med sådan en flot anmeldelse, det varmer!! tusind tusind tak

Bedste bedemand

Utrolig go service han har hjulpet mig med begge mine forÊldre og kÞre den sidste tur for dem og jeg har de bedste anbefalinger her fra mvh Gert Jensen

2024幎12月3日

Hej Gert
Tusind tak for din anmeldelse, og tusind tak fordi du valgte mig til at hjÊlpe med både din far og mors bisÊttelse, det betyder meget og få lov til

Fem stjernet behandling og håndtering

Fem stjernet behandling og håndtering hos Hairing! Han var klar til, at lÞse alle opgaver, og havde styr på alt, der kunne opstå.

2024幎11月4日

Hej Tim
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord du skriver, det betyder så meget for mig

Vi brugte Hairing ifb med vores

Vi brugte Hairing ifb med vores mor/svigermors dÞdsfald. Kevin var yderst professionel og hjalp med mange praktiske ting. Samtidig udviste han stor situationsfornemmelse og empati og han favnede hele vores familie i de forskellige faser af sorg vi var i. Stor tak til ham

2024幎11月24日

Hej Hans Ole
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så flot anmeldelse af mig, det betyder rigtig rigtig meget for mig