Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nÊrmeste pÃ¥rÞrende skulle hjÊlpe med min kÊre onkels bisÊttelse. Det var et forlÞb med mange svÊre overvejelser, og Heidi guidede os trygt... ãã£ãšèŠã
Kevin var mega sÞd og meget nede pÃ¥ jordenðž nem at snakke med og rolig - hqvde foretÃ¥else for hvir svÊrt det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spÞrgsmÃ¥l- mega dejligtðᅵ... ãã£ãšèŠã
Kevin Hairing har forestÃ¥et bisÊttelsen af vores voksne datter pÃ¥ den fineste mÃ¥de. De mange detaljer der indgÃ¥r i en bisÊttelse, er blevet hÃ¥ndteret hurtigt og i henhold til vores Þnsker og aftale... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med nÊr familie bisÊttelse af ham er vi yderst tilfreds med besÞg af hvordan det skulle foregÃ¥. Rigtige gode forslag til bÃ¥de fÞr og efter alt er til UG. ᅩ Meget imÞdekommende og g... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisÊttelse til en god og fair pris
Gammel Hammelvej 39, 8450, Hammel, ãã³ããŒã¯
- 91913131
- Begravelse@hairing.dk
- www.hairing.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Kevin er enormt professionel ogâŠ
Kevin er enormt professionel og samtidigt fantastiskt omsorgsfuld og respektfuld i en sårbar og svÊr situation. Dybt taknemmelig for at det var netop ham som hjalp os mer at tage afsked med min far.

Meget empatisk
Kevin bidrager med ro, empati og med prÊcise svar og gennemsigtighed hele vejen igennem. Vi er glade for at vi valgte Kevin som vores bedemand!

Den bedste bedemand
Fra start til slut, blev vi mÞdt af varm og professionel behandling. Ingen opgave var for stor og så er prisen mere end rimelig. Her de varmeste anbefalinger

Kan varmt anbefale Hairing Bedemand
Kan varmt anbefale Hairing Bedemand. Han er yderst sympatisk og hjÊlpsom og sÞrgede så flot for det hele, prÊcis som vi Þnskede det.

Behagelig ung mand
Behagelig ung mand, der var god til at vÊre der midt i sorgen. Hans priser på sine pakker er heller ikke så dyre.

Meget behagelig ung mand
Meget behagelig ung mand, der tog sig godt af en midt i sorgen. Så hans pakker heller ikke så dyre.

meget tilfreds
Vi har vÊret virkelig meget tilfreds med alt den omsorg og hjÊlp vi har fået i denne svÊre tid. Den afdÞde Þnskede at vÊre med til at bestemme meget af bisÊttelsen og der kom Kevin Hairing og samtalte nogle gange. Og ved at I også talte nogle gange i tlf- var der hele tiden og var meget opmÊrksom på os alle. Tusind tak for det hele

Hairing Begravelse ããã®åç
Kunne ikke ha foregået bedre
Kunne ikke ha foregået bedre , meget behagelig service

Hairing Begravelse ããã®åç
Vi har vÊret rigtig glad for den hjÊlp
Vi har vÊret rigtig glad for den hjÊlp, vejledning og stÞtte vi fik fra Hairing Begravelse. Vi kan varmt anbefale Hairing Begravelse.

Professionelle tilgang âŠ
Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Bedemand Kevin Hairing i forbindelse med min hustrus sidste rejse. Han udviste stor omsorg og tog sig tid til at sikre, at vi kunne sige ordentligt farvel. Hans professionelle tilgang gjorde hele processen meget lettere for os. Jeg vil varmt anbefale Bedemand Kevin Hairing til alle, der har brug for hjÊlp og stÞtte i en svÊr tid. Med venlig hilsen, Kim SÞrensen.

Hairing Begravelse ããã®åç
Kevin har vist hele vejen sinâŠ
Kevin har vist hele vejen sin professionalisme og menneskeligheden. Hans hjÊlp i den svÊre tid har vÊret fantastisk. Han er Tålmodig, empatisk, hjÊlpsom, venlig, god til at guide igennem, god til at vÊre. God til at forklare hvad det skal ske og hvordan vi kan holde os til. Når han siger: Ring når du har brug for det, så er det fordi man kan med sikkerhed regne med, han er der klar til at hjÊlpe. Han giver ro i processen og jeg personlig vil takke ham for den stÞtte min sÞn, jeg og isÊr min dejlige far har fået fra ham. Det bedste Þnsker til jer.

Hairing Begravelse ããã®åç
Meget behagelig at snakke med
Meget behagelig at snakke med. Yderst hjÊlpsom og vidende. Passede bare perfekt til den måde jeg Þnskede det skulle vÊre. Kan kun anbefale ham til andre.

Hairing Begravelse ããã®åç
Super service og alt foregik megetâŠ
Super service og alt foregik meget professionelt.meget stÞtte og hjÊlp. Rigtig godt at det er lavet som pakker.

Bedre end forventet
Det var en rigtig god behandling vi fik og det levede mere end op til vores forventning

Hairing Begravelse ããã®åç
Kevin var meget professionel ogâŠ
Kevin var meget professionel og hjÊlpsom kan kun sige godt om ham vi fik en god behandling og meget behagelig snak