hampusbotvid.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft hjÀlp av Team Botvid i tre mÃ¥nader och Àr verkligen supernöjd med bÃ¥de upplÀgget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start pÃ¥ min resa mot min drömkropp. Jag har lÀrt mig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Körde 6 mÃ¥nader med Mattias och har bara positiva saker att sÀga. Fick schema efter mina önskemÃ¥l, alltid snabba svar och hjÀlp nÀr det behövdes. Detta gav mig en hÀlsosam bild av kost och trÀning ige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. FrÃ¥n dag ett har jag kÀnt mig vÀl omhÀndertagen och fÃ¥tt ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna Àr engagerade, kunniga och genuint mÃ¥na om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag körde 6 mÃ¥nader och fick bra feedback frÃ¥n incheckningar, tips & rÃ¥d hur jag skulle tÀnka nÀr man skulle ivÀg /ute pÃ¥ resande fot. Appen var smidig och lÀtt att anvÀnda och gillade att man kan... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

TÀnk att du Àr totalt otrÀnad

TÀnk att du Àr totalt otrÀnad, att du aldrig trÀnat på gym, att du inte har en aning om vart du ska börja eller vad du ska göra.
Team Botvid har skapat bra trÀningsschema med video för hur man ska utföra övningarna. TrÀningsschemat har gjorts utefter mina förutsÀttningar och vad jag har haft tillgång till för vikter och maskiner. De har inte bara hjÀlp mig att komma i form. De har hjÀlpt mig skapa rutin kring trÀning och kost. Tack vare dom har jag fått grymma resultat och insett att gå till gymmet Àr kul!
Skulle jag behöva hjÀlp i min utveckling vid senare tillfÀlle Àr det ingen tvekan om att jag skulle vÀlja Tema Botvid igen!

2025幎11月1日

Kört hos Team Botvid nu i 9 mån

Kört hos Team Botvid nu i 9 mån , gått ner 12 pannor men Àndå orkat trÀna hårt och fått tillbaka muskler som man hade nÀr
Man va 20 bast , jag viste inte att det fanns så mycket man kan Àta och Àndå rasa i vikt, och få muskler ,samt kunna laborera med nya recep hela tiden
Gillade att ingen jagade mig efter första kontakten med TB som nÀstan alla andra
Innan man har bestÀmt sig .
Riktigt bra kunskap på dessa mÀnniskor som arbetar hÀr , alltid ett genomgående svar vid frågor som man har om fys, styrka , mat , mm ,
Sen har dom en tÀvling, Àr åxå en sporre .nu kommer jag avsluta coachingen med en tår i ögat men fortsÀtter med deras app som jag gillaroch Àr lÀttanvÀnd
Tusen tack alla på Team Botvid
TÀnk pÃ¥ att det Àr friskvÃ¥rd 😎

2025幎10月31日
5぀星のうち5の評䟡

Mitt mål var att gå upp i vikt och

Mitt mål var att gå upp i vikt och bygga muskler. Efter hjÀlp från Team Botvid har jag nu gått upp 8kg och mår bÀttre Àn någonsin. Jag har ett resande jobb och krÀvde en PT som kunde vara flexibel med kost och trÀningen - och Team Botvid levererade till 100%!! LÀtta och goda recept och roliga trÀningsupplÀgg. Rekommenderar starkt!

2025幎9月6日

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid! MÃ¥nga goda recept att vÀlja mellan och grymma trÀningsupplÀgg 👌🏻 AnvÀndarvÀnlig app dÀr allting fanns lÀttillgÀngligt. En bra balans mellan att följa kostschemat men ocksÃ¥ att det ibland var ok att frÃ¥ngÃ¥ det lite vid ”speciella tillfÀllen” och hur jag dÃ¥ skulle tÀnka. Fick alltid bra pepp och stöd nÀr det behövdes.

VÀl investerade pengar i mig sjÀlv!

2025幎7月30日

BÀsta!!

Att ta hjÀlp av Team Botvid Àr något av det bÀsta jag gjort! Från att ha noll koll på allt som har med kost å göra och noll koll på vad som Àr ett rimligt upplÀgg på gymmet så har jag nu efter 6 månader fått så mycket kunskap och verktyg jag kommer bÀra med mig. -11,5kg och -17cm i midjan på 6månader!! Fantastiska Coacher som pushat och stöttat till max och verkligen hjÀlpt mig både fysiskt men också mycket mentalt! Rekommenderar starkt!!

2025幎8月2日

Nybörjare i gymvÀrlden

Som nybörjare i gymvÀrlden fick jag via coachningen, appen och alla förelÀsningsvideor en bra kickstart som gav motivation, kunskap och resultat. Priset var relativt högt för två månader men billigare Àn en IRL coach och i slutÀnden var det vÀl vÀrt det med tanke på det jobb de lagt ner och den kunskap de besitter inom området.

2025幎7月28日
5぀星のうち5の評䟡

“BÀsta beslutet jag tagit för min hÀlsa – 100% nöjd!”

En livsförÀndrande upplevelse – det bÀsta jag nÃ¥gonsin gjort för min hÀlsa!
Jag har testat många metoder tidigare, men ingenting kommer i nÀrheten av den hÀr appen och det stöd jag fått från Hampus Botvid-teamet. Från första dagen har jag kÀnt mig sedd, motiverad och trygg i varje steg av min resa.

Appen Àr otroligt lÀtt att anvÀnda och innehÃ¥ller allt man behöver – personligt anpassade trÀningspass, enkla och goda recept, kostscheman och framför allt snabb och professionell feedback. Teamet svarar alltid direkt, följer upp, och finns dÀr nÀr man behöver stöd. Det mÀrks att de verkligen bryr sig.

Jag har fÃ¥tt fantastiska resultat – bÃ¥de kroppsligt och mentalt. MÃ¥nga i min nÀrhet frÃ¥gar vad jag gjort, och jag berÀttar stolt att det Àr tack vare det hÀr programmet. Jag har byggt muskler, tappat fett och fÃ¥tt bÀttre rutiner Àn nÃ¥gonsin.

Jag rekommenderar detta till alla som vill göra en verklig förÀndring – oavsett om mÃ¥let Àr viktminskning, styrka eller bÀttre hÀlsa. Det hÀr Àr inte bara en app – det Àr ett komplett system som fungerar. VÀrldsklass rakt igenom!

2025幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

Kan rekommendera för att detta Àr så nybörjatvÀnligt så alla kan starta

Som helhet tycker jag det funkat jÀttebra! SjÀlva systemet och appen har funkat jÀttebra, varit såå skönt med sånt smidigt system att kunna uppdatera på, att följa trÀningen pass till pass samt kunna ha sina måltider med exakta mått och smidiga recept!
Jag som har enligt mig sjÀlv relativt bra koll i gymmet har gjort detta mest för kosten och en extra spark i röven för att hjÀlpa med motivationen. Varit skönt med regelbunda uppdateringar och kan sammanfattat sÀga ath jag aldrig kÀnt mig såhÀr hÀlsosam i kroppen och huvudet plus aldrig kÀnt mig bÀttre i slutresultatet som för mig var -10,6kg på ca. 5 månader och få har jag samtidigt ökan muskelmassan massor och blivit betydligt mycket starkare!

2025幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

Jag kan rekommendera andra till Botvid

Jag kan rekommendera andra till Botvid, jag var lite tveksam till det sjÀlv först till att jag skulle fixa det riktigt.
Kosten som jag fick var helt kanoners med massa gott. BÃ¥de frukost lunch och middagar var bra och gott.
NÀr det gÀller trÀningen så Àr upplÀgget hur bra som helst. Vissa övningar var vÀl lite "hur tÀnkte Hampus nu då?" Men man fixade Àndå.
Min resa började på 104 kg 6 månader senare så låg jag på 83,5 mitt mål var 85kg.
Evigt tacksam över den kicken team Botvid gav mig.
Rickard

2025幎6月27日

Jag tycker Team Botvind har varit till

Jag tycker Team Botvind har varit till stor hjÀlp vare sig man Àr helt ny med trÀning och kost och ska starta sin hÀlsoresa eller om man Àr lite mer rutinerad och vill utmana sig sjÀlv mer och lÀra sig mer om vad trÀningen och kost pÃ¥verkar sin hÀlsa. Dom har stor kunskap inom hÀlsobranchen som dom delar med sig av sÃ¥ man verkligen förstÃ¥r vad de menar 👍
Jag Àr sÃ¥ nöjd med mina 6 mÃ¥naders resa och kÀnner att jag skulle vilja göra nÃ¥got liknade igen 😊

2025幎6月26日

LivsstilsförÀndring

Trodde jag hade koll på kost och trÀning efter ett helt liv på gymmet, men var Àndå konstant trött, tappade motivationen och såg inga resultat.

Att börja med Team Botvid Àr lÀtt det bÀsta beslutet jag tagit under 2025! 🙌
Jag har lÀrt mig lyssna på kroppen, Àta god mat utan skuldkÀnslor och förstå att en kostplan inte behöver vara tråkig.

IstÀllet för att slita pÃ¥ gymmet 6 dagar i veckan, trÀnar jag 3 pass i veckan och fÃ¥r resultat! 💥

✅ Minus 8 kg
✅ Minus 2 klÀdstorlekar
✅ BÀsta sömnen pÃ¥ lÀnge
✅ Full av energi och motivation

SÃ¥ tacksam för den hÀr resan. Det hÀr Àr bara början! 💪🔥
#TeamBotvid #LivsstilsförÀndring #KostOchTrÀning #VÀlmående

2025幎6月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ångrar inte en sekund att jag signade upp mig för detta!

Ångrar inte en sekund att jag signade upp mig för detta program och Botvids team! TvÃ¥ Ã¥r efter min första graviditet sÃ¥ kÀnde jag att jag stod still i min utveckling och behövde en extra push för att mÃ¥ bÀttre generellt. Har lÀrt mig massor de senaste mÃ¥naderna och idag mÃ¥r jag bÀttre, kÀnner mig starkare och mycket mer medveten om hur jag ska bygga muskler och vad för mat jag bör fokusera pÃ¥! Allt detta tillsammans gör sÃ¥ mycket med vÀlmÃ¥endet. TACK!

2025幎6月18日

SÃ¥ grymma 💪🏌

Jag kan bara varmt rekommendera detta gÀng! Feedback, pepp & kunskap om hur du går ner i vikt eller bygger muskler på rÀtt sÀtt har detta gÀnget!
Enkla & effektiva trÀnings- & kostprogram som Àr lÀtta att följa. Jag körde i 4 månader & Àr jÀtte nöjd! Ett gÀng som Àr seriösa & mycket trevliga!

2025幎6月15日

Grym coaching

Jag blev coachad under dem under fem månader. Jag upplevde dem vÀldigt seriösa, kunniga och coachande. Jag har fått mycket vÀrdefulla verktyg för framtiden. Kan inget annat Àn varmt rekommendera Teambotvid!

2025幎6月3日

Fantastiska

Mycket duktiga och lyhörda. LÀrt mig otroligt mycket om trÀning och kost. Vill man ha en nystart i livet med trÀning och kost kan jag varmt rekommendera Team Botvind. Nu ska jag fortsÀtta min resa på egen hand och kÀnner att dom gett mig alla verktyg att lyckas. Sen handlar allt om du sjÀlv Àr villig att göra den förÀndringen, dom ger dig bara verktygen för att kunna lyckas, men det Àr du som måste göra jobbet.

2025幎5月26日

Sååå tacksam 🥰🀗

Jag har har nu kört med Team Botvid i 8 mÃ¥nader. Jag har gÃ¥tt frÃ¥n en trött, överviktig 2 barns mamma till 18 kg lÀttare, kÀnner mig starkare och sÃ¥ mycket piggare 🀩 Har verkligen uppskattat det hÀr upplÀgget med bÃ¥da kost och trÀning inga förbud utan levt normalt vissa stunder och ÀndÃ¥ fÃ¥tt fantastiska resultat. Snabb och bra feedback och stöttning under hela tiden Àr sååå tacksam. Jag mÃ¥r mitt bÀsta jag just nu och kommer kÀmpa vidare med alla bra verktyg jag har fÃ¥tt med mig under min resa🥰🀗 BÀsta investeringen!

2024幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

Opersonliga och utan empati

Ser inte mÀnniskan bakom. Efter en vÃ¥r med betydligt mer jobb Àn vad tÀnkt + en ettÃ¥ring som vart sjuk i mÃ¥nga och lÃ¥nga perioder sÃ¥ kunde dom gÃ¥ med pÃ¥ en mÃ¥nads paus men inget avbrott till hösten/avbrott i planen. Visar verkligen att dom har 0 kÀnsla för mÀnniskan bakom kostschemat. NÀr jag vÀl sagt att jag bara betalar utan att anvÀnda mig av tjÀnsten (men dom skulle skicka uppdaterade matscheman) dÃ¥ jag verkligen inte fÃ¥r ihop det privatplans-mÀssigt, sÃ¥ glömmer dom plötsligt att skicka ut ett nytt matschema
. Ni mÃ¥ste vara vÀldigt sÀkra pÃ¥ att era barn inte blir sjuka eller att ert liv inte förÀndras pÃ¥ ett sÀtt dÀr ett 7 dagars trÀningsschema inte hinns med, för dÃ¥ kan ni glömma att fÃ¥ avbryta eller pausa ett par mÃ¥nader.

2025幎4月1日
hampusbotvid.se ロゎ

hampusbotvid.se からの回答

Hej Sofia!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi Àr uppriktigt ledsna att det blivit så hÀr.

Vi förstår verkligen att livet kan förÀndras snabbt, sÀrskilt nÀr man har småbarn och ovÀntade omstÀndigheter dyker upp. Vår ambition Àr alltid att möta våra klienter med flexibilitet och förståelse, och vi beklagar att du inte upplevt det så i ditt fall.

NÀr det gÀller avbrott och betalningar Àr vi tyvÀrr begrÀnsade av den externa betallösning vi anvÀnder, vilket innebÀr att vi inte har full kontroll över pågående prenumerationer nÀr de vÀl har startat. DÀremot försöker vi alltid lösa det så smidigt som möjligt inom de ramar vi har, till exempel genom att erbjuda pauser i programmet eller skjuta upp betalningar till man kommit i fatt livet lite, något vi också försökte göra hÀr.

Det hade dessutom varit vÀldigt orÀttvist mot våra klienter som kör en kortare period och betalar ett högre pris om någon hade kunnat signa upp 12 månader och sedan kunna avsluta efter 4 t.ex.

Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback och Àr tacksamma för din Àrlighet. Vår kundsupport finns alltid hÀr om du vill fortsÀtta dialogen eller om vi kan göra något för att rÀtta till upplevelsen.

Allt gott och ta hand om dig,

Mvh
Teambotvid