Jag har haft hjÀlp av Team Botvid i tre mÃ¥nader och Àr verkligen supernöjd med bÃ¥de upplÀgget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start pÃ¥ min resa mot min drömkropp. Jag har lÀrt mig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Körde 6 mÃ¥nader med Mattias och har bara positiva saker att sÀga. Fick schema efter mina önskemÃ¥l, alltid snabba svar och hjÀlp nÀr det behövdes. Detta gav mig en hÀlsosam bild av kost och trÀning ige... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. FrÃ¥n dag ett har jag kÀnt mig vÀl omhÀndertagen och fÃ¥tt ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna Àr engagerade, kunniga och genuint mÃ¥na om... ãã£ãšèŠã
Jag körde 6 mÃ¥nader och fick bra feedback frÃ¥n incheckningar, tips & rÃ¥d hur jag skulle tÀnka nÀr man skulle ivÀg /ute pÃ¥ resande fot. Appen var smidig och lÀtt att anvÀnda och gillade att man kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har varit hos Team Botvid i drygt 1 Ã¥râŠ
Har varit hos Team Botvid i drygt 1 Ã¥r och har bara positivt att sÀga. Jag hade Mattias som coach. Jag gick ner 25kg, tappade 28cm runt midjan och det bara genom trÀning hemma. BÃ¥de kost och trÀningsschema Àr enkla att förstÃ¥. Kosten dÀr Àr allting utrÀknat, vad och hur du ska Àta och det Àr helt vanlig och god mat med stor variation. TrÀningsschemat Àr det bara att följa precis som det stÃ¥r. Har lÀrt mig massor om bÃ¥de mig sjÀlv, trÀning och kost. Har jag undrat nÃ¥got sÃ¥ har det bara varit att frÃ¥ga Mattias inga konstigheter. Ãr super nöjd med allt.
Otroligt oseriöst.
Otroligt oseriöst.. jag betalade 1795kr för en tjÀnst som aldrig fungerade och framförde detta vid flera tillfÀllen!!
Då jag aldrig anvÀnt appen så bad jag efter ca 3 veckor om återbetalning vilket hade utlovats som en nöjd-hets-garanti, men jag fick aldrig mina pengar tillbaka!!
Sammanfattat så Àr det oseriöst att bara vara ute efter pengar men marknadsföra sig sjÀlv som någon form av trÀningsguru..
Rekommenderas EJ!!

LÃ¥ngsiktighet som fungerar
Jag har lÀrt mig att med små enkla förÀndringar så kan man göra stor skillnad, tex vad gÀller kosten så kan fortfarande Àta mycket mat och gott men med smartare val av råvaror och ingredienser för ett lÀgre kaloriintag. Nu har jag verktygen för att kunna bibehålla detta och ta kommandot över min kropp.
Jag vill gå ner vikt
TillgÀngligheten och kunskapen hos TeamâŠ
TillgÀngligheten och kunskapen hos Team Botvid, det Àr dem som har hjÀlpt mig dit jag Àr idag â€ïž Kan bara varmt rekommendera er att kontakta dem om ni vill göra en transformation ð¯âºïžâ€ïž
Coachning som ger resultat
Grymt trÀning. Deras planer hjÀlpte mig Àntligen att bygga muskler som har börjat synas. Maten uppdaterades som alltid och hade jÀttemycket goda måltider att vÀlja ifrån. Jag gillade också att jag alltid fick peppning och feedback vid check-in och vid frågor.
AnvÀnde Team Botvid i ca 6 mÃ¥nader ochâŠ
AnvÀnde Team Botvid i ca 6 månader och det var en riktigt bra investeringen. Appen med trÀning och kost fungerade utmÀrkt för mig. Jag har lyckats få dem resultaten jag ville ha. Chatten va lÀtt att anvÀnda och man fick snabb återkoppling.
BÀsta beslutet jag tagit
AnvÀnde Team Botvid I 6 månader och det var den bÀsta investeringen jag gjort i mitt liv. Jag tappade 14 kg och vÀldigt många cm runt kroppen.
Jag har gått så extremt mycket kunskap om hur jag ska tÀnka kring maten och trÀning och jag Àr så extremt tacksam för deras hjÀlp och stöttning!
Står du i valet och kvalet om du ska satsa eller ej, så sÀger jag bara SATSA! Du kommer inte ångra dig!
grymt team pÃ¥ alla hÃ¥ll Ã¥ kanter sÃ¥ somâŠ
grymt team på alla håll å kanter så som trÀning kost å de vardagliga rutinerna man har grymma upplÀgg på ett proffsigt och gediget sÀtt. rekommenderas starkt.
Jag hade aldrig klarat detta utanTeam Botvid
Jag hade aldrig klarat detta utanTeam Botvid, jag hade försökt med nÀstan allt innan, men nÀr jag hittade Botvid sÃ¥ ramlade allt pÃ¥ plats. Allt frÃ¥n kosten till trÀning Àr av högsta kvalitet. Alla recept Àr super goda. Jag kan inte tacka er nog för all hjÀlp ni gett mig. ðªðª
Han redigerar före och efter bilder medâŠ
Han redigerar före och efter bilder med ai som lurar konsumenterna totalt

hampusbotvid.se ããã®åç
Mycket bra hjÀlp och fick mitt resultat med råge
Jag hade mitt önskemål med min vikt. Och det blev tom bÀttre.
Bra app, bra kost, hade önskat mer pepp iom att jag körde 1år.
Chatten funkade utmÀrkt.
Dock var det flera övningar som stod på eng. Vilket jag påtalade. Men fick ingen lösning på det. Och man skriver hur man upplevt efter varje gjort pass. Men pt'n ser tydligen inte detta om man inte går in på respektive person fick jag förklarat. Så det hade varit vÀrt att veta tidigare Àn vad jag fick.
Summa av detta. Många nya bra övningar och bra urval av kost.
Och smidig app.

Ãr otroligt nöjd med Team Botvid
Ãr otroligt nöjd med Team Botvid! Appen, recepten, trÀningen, chatten med teamet - allt Àr vÀldigt lÀtt och bra. Jag Àr supernöjd med mina resultat och har fÃ¥tt ny motivation till trÀning och ett lÀttare vardag men bra kost. Oavsett trÀningsnivÃ¥ skulle jag rekommendera Team Botvid.
Jag har testat olika PT online tjÀnsterâŠ
Jag har testat olika PT online tjÀnster och kan sÀga att Teambotvid Àr absolut det bÀsta jag har provat.
Jag hade âfastnatâ och gick inte ner i vikt trots bra mat och trÀning. Jag tog dÃ¥ hjÀlp av Teambotvid och Mattias. Jag fick fantastisk hjÀlp. Mattias Àr sÃ¥ duktig och anpassade mat och trÀning utifrÃ¥n mina behov. Supergoda och enkla recept och rolig och varierande trÀning. Dem gör det lÀtt att fortsÀtta kÀmpa.
Jag Àr nöjd med mitt resultat jag fick pÃ¥ 6 mÃ¥nader. Nu kör jag vidare sjÀlv ett tag sen kommer jag definitivt ta hjÀlp av Teambotvid igen nÀr det Àr dags att forma kroppen. âºïžðªðŒ

BÃSTA TEAMET Pà RIKTIGT! Det bÀsta beslutet jag har gjort i mittâŠ
Det bÀsta beslutet jag har gjort i mitt liv 2024 Àr att ta kontakt med Hampusbotvid, speciellt Mattias; vÀldigt proffsig & trevlig & lyhörd, gav mig kunskapen för livet om hur jag planerar min kost & trÀningen! SÃ¥ tacksam för det â€ïž
Jag har nÃ¥tt mitt mÃ¥l, gÃ¥tt ner i vikt 10 kilo/ 4 mÃ¥nader samt byggt upp mina muskler ðªðªðªðª
BÀsta teamet & bÀsta Mattias på RIKTIGT!
Tog hjÀlp av Team Botvid för 9 mÃ¥naderâŠ
Tog hjÀlp av Team Botvid för 9 månader sedan.
KÀnde att jag hade fastnat i min utveckling och behövde hjÀlp. Har följt Hampus en lÀngre tid på Instagram och ser han som en förebild så dÀrför var det inte svårt att vÀlja team Botvid.
Mitt mål nÀr jag ansökte var att förlora fett och sen gå upp i vikt/massa.
Kost upplÀggen skrÀddarsyr de helt efter dig, dina behov och progression, lika så trÀningsschema.
Måste sÀga att kosten har varit en riktig game changer för mig.
Team Botvid rÀknar bara inte ut kalorier åt dig, dom ger dig mÀngder med goda kostscheman som du kan vÀlja mellan så det inte blir tjatigt och tråkigt.
Men det bÀsta Àr att dom ger dig insikten/verktygen om varför man lÀgger kosten på ett visst sÀtt eller hur man bygger upp ett trÀningsschema genom deras video lektioner, men också att man kan fråga vad som helst nÀrsomhelst.
Dom pushar och ger dig feedback vid varje incheck av veckan som också ger dig Ànnu mer motivation!
Som sagt började min resa för 9 månader sen och resultaten som jag har fått under den hÀr tiden Àr helt fantastiska.
Tack Team Botvidðð»
Det hÀr var riktigt bra!
Det hÀr var riktigt bra! Riktigt trevliga recept och bra coaching! Har fått många insikter som kommer hjÀlpa mig att behålla en sund instÀllning till kost och trÀning. Det hÀr Àr hållbart!
Tack för denna resaâ€ïž
En otrolig resa tack för bÀsta stöttning push och fÃ¥tt alla hjÀlpmedel för att nÃ¥ mitt mÃ¥lâ€ïž
Riktig bra, grym coaching!
Ett av mina toppval 2024! Team Botvid, speciellt Mattias, gav mig kunskapen att planera min trÀning och kost på ett sÀtt som jag aldrig gjort tidigare. Nu har det gått 3 månader sedan min tid med Team Botvid och jag kan sÀga att jag Àr vÀldigt glad och nöjd att kunna planera min dagliga trÀning och kost med det jag har lÀrt mig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹