Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... もっと見る
Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!!... もっと見る
Super duper hurtig levering, rigtigt gode priser og virkelig en rar kundeservice. Jeg har fået høflig og hurtig betjening hver gang jeg har ringet ind eller skrevet en mail. :) Fik hurtigt hjælp... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
THEY SELL PRODUCTS THEY DON'T HAVE AND CAN'T GET. AVOID.
SCAMMERS AVOID.
Ordered in early Feb, estimated delivery on 17th Feb. 17th Feb comes and I get a message saying new estimated delivery 18th March, now it just went to 23rd April. They 'sell' products they don't have and can't get.

Happii からの回答
Super fint og hurtig levering.
Super fint og hurtig levering.
Køber gerne herfra en anden gang 😊
Pakken blev leveret dagen efter…
Pakken blev leveret dagen efter bestilling.
Det er en usædvanlig oplevelse, når man er vant til at købe på Nettet.
Fin og hurtig levering.
Alt var som det skulle være
Var lidt skeptisk i starten
Var lidt skeptisk i starten, da jeg jeg fandt forskellige Trustpilot score. Valgte og tage chancen.
Der var absolut ingen problemer, og er fuldt ud tilfreds, med hele forløbet :)
Patrik
Happii leverer igen super service
Happii leverer igen super service, og det gør de hver gang, når jeg har brugt dem til at købe barbergrej.
Jeg er en super tilfreds kunde og kan kun give dem min varmeste anbefaling.
Den bestilte vare var som forventet og…
Den bestilte vare var som forventet og blev leveret hurtigt
Perfekt handel
Skulle bruge Boom arm til mikrofon til gave og var så heldig at finde en demo model hos jer til en super god pris.
Og levering dagen efter. Fantastisk.
Helt som forventet og modtager glad.
De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️
Kommer aldrig til at handle her igen
Reklamation. Langsom sagsbehandlingstid, uforståelig og tvetydig kommunikation. Og det at oprette en retursag er utrolig besværligt. Kommer aldrig til at handle her igen. Er spændt på om jeg får mine penge tilbage.

Super grafikkort og hurtig levering 🚚 😎
min order kom hurtigt og fungere som…
min order kom hurtigt og fungere som den skal.
deres hjemmeside er nem at finde ud af og der er forskellige betalings muligheder, hvilket jeg er glad for.
Absolut det dårligste køb jeg har gjort
Absolut det dårligste køb jeg har gjort
Kenwood Xl baker , kan ikke ælte 550 gram mel ,så den er ubrugelig
Happii er ikke til nogen hjælp ,så nej produktet lever ikke op til mine forventninger.

Alt er perfekt
Alt er perfekt. Prisen på farvepatroner - og levering er altid i orden. Jeg er yderst tilfreds med at bestille ting hos Happii.9
det gik rigtig nemt med at bestille
det gik rigtig nemt med at bestille, jeg kunne dog godt tænke mig, at når man først et grafikkort, at hjemmesiden kan spørge om man er sikker på at ens strømforsyning er stor nok til at trække en ny gpu. det kunne min gamle psu ikke og jeg købte derfor en ny psu. men prisen var god og varen kom som aftalt
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。