Rigtig fin vare-et islÊnder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blÃ¥ farve. Fik rigtig god hjÊlp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kundeservice og ok leveringstidð Bestilte et par ridebukser om lÞrdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hÃ¥nden om fredagen ð De er hurtige til at besvare henvendelser p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.
Det har vÊret sÃ¥dan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er sÃ¥ sÞde, imÞdekommende og fleksible med hjÊlp, spÞrgsmÃ¥l og diverse behov man har. NÃ¥r jeg mangler noget rideudstyr, vil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.
SkÊrbÊk Havnegade 30, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fantastisk kundeservice og hurtig levering.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Lynlåsen i min datters ridestÞvler gik i stykker indenfor garantien, derudover sprÊkkede begge stÞvler i siden og en knap faldt at men Happy Horse nÊgtede at anerkende reklamationen, som de sagde blot var slid. En lynlås skal kunne holde mere end 2 år og sprÊkker burde ikke forekomme..! Vi har behandlet stÞvlen med midler til dens slags stÞvle..! Og knappen på stÞvlen faldt af kort efter kÞb men min datter valgte at leve med det. Jeg anbefaler IKKE Happy Horse til nogen.!

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Hurtig afsendt og altid til fred med varen kom man modtager hurtig kundeservice hvis man har brug for hjÊlp 10 plus stjerner âïž

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
God service, hurtig levering. Fem stjerner herfra ð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Nemt, hurtigt og billigt - det kan jeg kun anbefale ð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Hurtig tilbagemelding ved kÞb på nettet, varen står klar.
Altid smilende personale i butikken og klar med gode råd. En stor anbefaling fra mig både til kÞb på nettet og i butikken

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Mega fin service fra Happy Horse teamet.
Vi havde en reklamation på ridestÞvler - LÞrdag svarede de, at de ville få fat i producenten, mandag skrev de, at et par nye var på vej og tirsdag blev de leveret med GLS. Det er noget af det hurtigste bytte service jeg har oplevet på netbutikkerne. Virkelig god service.
Kan varmt anbefale dem.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Det var en god oplevelse at det hele blev klaret sÃ¥ hurtigtððŽð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Altid en fantastisk service og hurtig levering ðð»ðð»

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Er altid tilfreds når jeg handler hos dem
Fine priser, og god kvalitet samt det går hurtigt med at det kommer

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Opdager en fejl på min datters ridehjelm, men tror ikke, der er noget at gÞre, da den har overskredet garantien. Heidi svarer indenfor 24 timer, med en yderst tilfredsstillende aftale. Fantastisk service. Tak

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Super service og mega hurtig levering, alt i alt en god oplevelse ð€©

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
God hjÊlp, gode produkter, hurtig levering og sÞdt personale. Det er virkelig blevet min ynglings rideudstyrsbutik

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside. Min pakke blev afsendt hurtigt og problemfrit

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
God personlig betjening ... og super hurtig levering. Tak.

Rigtig fin service.
Varen kom dagen efter.

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Der car mega hurtig levering tid selvom det er mellem jul og nytÃ¥r. De ting jeg bestilte passede perfektð

Happy-Horse Rideudstyr ããã®åç
Dejlige ting hurtig levering super service