HolbÊk CaravanCenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De Þnskede ikke at reparere min campingvogn da den var for gammel (Ã¥rgang 2002). Jeg er meget overrasket over de nÊgtede det og mÃ¥ klart anbefale at man kÞber sin vogn hos en forhandler der Þnsker at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er en fornÞjelse hos HolbÊk Caravan hver gang. En meget venlig kundeservice ved kÞbet og efterfÞlgende i butikken og vÊrkstedet ved servicetjeks og nÃ¥r man ellers har spÞrgsmÃ¥l er der altid tid ti... もっず芋る

Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!! Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt At manualen var fel, der tillverkaren skrev At en kran skulle vara o... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HolbÊk CaravanCenter. Vi har alt til camping og fritid.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig service

Vi kÞbte en nyere brugt Adria, med mover, i April 21, og fik eftermonteret byvand. Den blev leveret i Kolding efter aftale. Vi havde spurgt for at sikre os inden kÞbet, om der var mulighed for udbedring af eventuelle mangler, i Jylland, og det var iflg.Preben intet problem.
Der bliver fejlagtigt overfÞrt 2xbetaling for byvand, hvilket jeg gÞr opmÊrksom på, og får af vide det bliver refunderet straks.
4 dage efter levering skal vognen tages i brug, men vi finder ud af at moveren ikke fungerer. Jeg kontakter jer, for at få en afklaring på hvad der kan gÞres, og gennemgår via telefonen, vores mover, sender billeder af fjernbetjeningen og hvad i ellers beder om. Jeg får af vide i nok skal vende tilbage med svar. Jeg ringer til jer, men dem jeg skal snakke med er ikke tilstede, jeg sender mails, men får ingen svar, og returnering af pengene, sker efter adskillige mails og opringninger.
Moveren fungerer stadig ikke, så vi har nu selv måtte koste en ny mover på inden sÊsonstart, og fik ved reparatÞren af vide, at moveren var så gammel og slidt, at det undrede ham hvis den nogensinde havde fungeret.
Jeres kundeservice er en by i Rusland, jeg kan ikke anbefale nogen at handle her!!!

2022幎3月14日

Er du på ferie

Er du på ferie, så er det ikke her du skal kÞrer til, i hvert fald ikke hvis du har hund.
Det er så varmt at hunden ikke kan vÊre i hverken CV eller bil.
Men den må ikke komme med.

Men den må gerne andre steder (alle de steder vi nu har vÊret).
Vildt mÊrkeligt

2021幎7月21日
自発的なレビュヌ

Meget venlig information og service

Meget venlig information og service ved kÞb af campingvogn med fortelt og udstyr. Som ny i campinglivet havde vi mange spÞrgsmål, der alle blev venligt besvaret, og på leveringsdagen fik vi en meget grundig gennemgang af vognen. Her kan vi godt lide at handle.

2021幎7月17日
自発的なレビュヌ

KÞbte en nyere brugt vogn af dem pr tlf

KÞbte en nyere brugt vogn af dem pr tlf og de tog så vognen med over til Kolding da vi bor ved Herning. Vognen var i så flot stand som fortalt over tlf. Fandt senere et par enkelte fejl som nogle propper til at dÊkke skrue huller manglet og ved tagbÞjler var på begyndt at knÊkke, men ingen problem, dagen efter jeg havde skrevet til Preben var der nye dele leveret med gls så rigtig god service og fik også råd og vejledning med salget af vores gamle vogn som gik til eksport om hvad man skulle gÞre og sikre sig. Så tusind for handlen nok ikke sidste gang vi handler der selv om det er en stykke vej fra Herning til HolbÊk

2020幎10月27日
自発的なレビュヌ

Vi har kÞbt campingvogn og fortelt hos HolbÊk Caravan.

Vi har kÞbt campingvogn og fortelt hos Preben.
Det har vÊret et rodet forlÞb, hor vi flere gange mÞdte op og tingene ikke var i orden.
Vi kÞbte vognen med aftale om medfÞlgende gas og fugtestet. Fugttesten manglede, men kom efete vi havde rykket flere gange. Den var tydeligt sjusket igennem og manglede noget så vigtigt som en dato.
Det tog meeeget lang tid fÞr vi fik en "ny", nu med en dato skrevet på.
Heldigvis har det vist sig at campingvognen var sund:)

2020幎10月23日

Super oplevelse

Var forbi HBCC forrige weekend, efter aftale, for at kigge på Adria Adora 613 UT. Vi blev mÞdt af Preben der meget velvilligt fortalte om vognen. Vi slog til hvis vognen kunne vÊre klar torsdagen efter. Det kunne den og endda med ekstra udstyr. Ved afhentning igen en meget opmÊrksom Preben. Tak for en super oplevelse. Sidst men ikke mindst. Havde lige et par spÞrgsmål efter vi trillede på ferie i den forgangne weekend. Ved opringning, hurtig og prÊcise svar. Ikke sidste gang vi kÞrer til HBCC. God sommer!

2020幎7月13日

Meget dårlig service

Meget dÃ¥rlig service, i HolbÊk carvancenter 😡vi kan ikke bytte et nyt luft fortelt Ventura Air cito w 350, Alt er indpakket, og i kasse ikke brugt. Vi har bÃ¥de kÞbt ny campingvogn og fortelt. D. 19/6 2020 Men da vi Ã¥bner det, er det ikke den str. vi Þnsker. Derfor vil vi gerne bytte til et stÞrre telt.
I telefonen sagde De , at vi bare skulle tage kvittering med.
SÃ¥ jeg kÞrer fra Falster til HolbÊk. Men her vil Rasmus ikke tage fortelt retur , Men siger han gerne sÊlge et nyt til god pris. Men han vil ikke tage det retur. Det skal jeg sÊtte til salg pÃ¥ DBA. 😡😢 SÃ¥ pas pÃ¥ med at handle i HolbÊk. Mega dÃ¥rlig service. I Slagelse kan man godt fÃ¥ byttet sit fortelt, hvis det ikke passer. 👍Vi hÃ¥ber meget at hÞre fra HolbÊk caravancenter, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning. 🙏

2020幎7月3日

Super god service

Har kÞbt vores nye campingvogn her og der var super god service og vi fÞlte os godt taget imod og behandlet. Vi kommer ofte i butikken og det bliver vi ved med..

2020幎7月2日
自発的なレビュヌ

bytte fra gammel til nyt

fik en ok pris for den gamle vogn.
vi kÞbte en ny Adria og har fået 1 klasse behandling hele vejen igennem
samt 1 klasse fremvisning af vognen
altid modtaget med smil og godt humÞr som smittede af på os
1 gang vi har handlet med HolbÊk Caravan, ikke sidste gang

2020幎4月8日
自発的なレビュヌ

Fik en god pris for min gamle action.

Fik en god pris for min gamle action.
SÃ¥ er der ikke meget mere positivt om den handel.
Forkerte papirer var lavet, ingen registreringsattest, forkert vogn, det opdagede han ikke, fÞr jeg skrev det til ham, det betyder jeg skal til syn med den, det er en helt ny vogn. Kontrolskema, hvor det var kontrolleret lader og batteri, som var ok!! Der er ingen af delene på min action. Sidste gang jeg handler det.

2019幎7月4日

anbefaler ikke....

Rigtig fin service når man kommer som ny kunde og vil kÞbe campingvogn.
Man laver en aftale om ting der skal eftermonteres som derefter ikke overholdes.
Ved salget bliver man livet en god rabat på camping tilbehÞre. Denne rabat viser sig at vÊre 4%.

Når handlen er afsluttet så slutter servicen også.
Man får ikke de ting man betaler for og forhandlerne bliver rigtig arrogante og vil ikke finde en fornuftig lÞsning på problemerne.
Vi har blev lovet en original adria microovn.
Fik en billig discount fra Elgiganten.
Det manglede en spot i vognen da den blev afleveret. Efter 3 uger havde forhandler sÞrme ikke bestilt den hjem da han havde glemt os og sedlen “nok” lÃ¥ et eller andet sted. Her ydeligere 14 dage efter kan de ikke svare pÃ¥ om den er bestilt hjem.

Sidste gang vores ben er sat i den butik.

2019幎4月16日

Fantastisk service

Kan kun anbefale HolbÊk CaravanCenter, både vÊrksted og butik. Mega flinke og hjÊlpsomme, og forsÞger altid at guide og hjÊlpe.
Klart det bedste sted at handle og få lavet campingvogn af alle de steder jeg efterhånden har vÊret hos på SjÊlland.

2017幎11月9日
自発的なレビュヌ

Kan overhovedet ikke genkende noget af

Kan overhovedet ikke genkende noget af den negative omtale, vi kÞbte ny cv i 2013 hos hbcc og fik en fantastisk service, solgte den i 2016 til hbcc og fik en rigtig god pris, vi kÞbte en ny og stÞrre cv og har igen fået en hel fantastisk service og behandling, både af Preben og Rasmus og det Þvrige personale, hyggeligt sted at komme. Kunne aldrig finde på at handle i Slagelse.

2017幎11月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。