Nyinköpt vet inte hur bra köpet är visar sig med tiden Kylskåpet är okej men frysen har ”krympt” med ca 35 liter sedan min förra modell köpt för 18 år sedan storleken är detsamma på nya och gamla ef... もっと見る
企業が回答しました
Marknadsför med bilder (frysskåp) som inte stämde överens med tillbehörsbeteckningen. Blev tyvärr en besvikelse när man saknar en del som var på bild och får negativ respons i kontakt med kundservice... もっと見る
企業が回答しました
Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... もっと見る
企業が回答しました
Levde upp till förväntningarna med råge. Kylde ned mitt kontor till sval temperatur på nolltid. Låter lite vid digitala möten, men det är ju bara att pausa då :) Har inte testat nattfunktionen än. Då... もっと見る
企業が回答しました
Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.
Dåntorpsvägen 26, 13650, Jordbro, スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Köpte två kyl/frys med underlägg men fick bara ett underlägg med i leveransen, vilket kan hända den bäste. I övrigt gick köpet väldigt bra. Men när jag skulle ringa kundtjänst kom jag in som 4e i kön och fick ändå vänta mer än 2½ timme för att komma fram.
Ett smidigt och problemfritt köp från start till slut. Snabb leverans som var helt felfri. Rekommenderas varmt.
Ordered a BBQ for a really discounted good price during black friday. Paid for it directly and then they emailed me saying they don't know when it will be delivered and if it's okey that I'm waiting. I thought it was fine to wait but suddenly after 2 weeks something they cancelled my order due to not knowing when the product can be delivered. They never got me my money back and they keep selling the same product for a higher price which feels odd if they can't promise clients that they will get that product?! Weird
So nice treatment and fast ❤️ the tv we ordered was supposed to be in stock on 30th which was a bummer because we wanted it before Christmas but turns out it waw sent just a couple of days after we ordered! Highly recommend :)
Great deal on a new model Bosch dishwasher and customer service was quick and responsive. What impressed me the most was the delivery and installation service. Super efficient and professional services, I got my dishwasher delivered and installed within a week which is unusual in Sweden. I would definitely buy from Hemmy again.
Väldigt dålig info om vad som gäller tv hemleverans. Dom hjälper ej till med installation. Vi blev tvungna att returnera mot en avgift på 499 kr. SURT!!
Supersnabb och punktlig leverans. Allt va toppen från beställning till att det va levererat!
Rekommenderas verkligen!
Enkelt och smidigt att köpa och mycket snabb leverans. Högsta poäng!
Super smidigt att handla här. Snabb leverans och dessutom mycket bra pris på dammsugaren jag köpt!
Rekommenderar alla att undvika Hemmy.
Väntat på min produkt i över tre veckors tid. Först skyller det på tillverkaren, sen skyller dem på transportören då det "skickat" min produkt. Dock saknas det en upphämtningskvittens och således har produkten aldrig lämnat Hemmys lager.
Kundtjänst ger intrycket av oärliga svar och återkommer inte i ärendet samt förskjuter sitt ansvar för att vinna tid. Tvivlar på att min produkt någonsin funnits på deras lager.
Det ända som levererats i tid är fakturan..
Helt klart ett ett oärligt bluff företag som jag rekommenderar alla att undvika, såvida ni inte vill bli fakturerade för produkter som inte skickats.
Makulera min order & faktura och valde ett mer seriöst företag och rekommenderar alla att göra det samma!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。