Henne Strand Resort レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har camperet i +20 Ã¥r og har besÞgt masser af campingpladser i bÃ¥de Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med pÃ¥ en forlÊnget campingweekend, og vi havde akt... もっず芋る

LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... もっず芋る

LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... もっず芋る

KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... もっず芋る

䌁業情報

1. リゟヌト
  2. オヌトキャンプ堎

圓該䌁業による蚘述

Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.

ほが満足

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk aflukket spa i en lÊrkerede !

Det er fantastisk i “ LÊrkereden “ var denne gang i nr.17 og ville helst vÊre som sidste gang vi var hos jer i nr.18 , da den er noget nyere og lidt mere luksus ! Men det er simpelthen fantastisk at ligge i den udendÞrs spa , man har helt privat ( mest ugenert i nr.18) og kigge op pÃ¥ stjerne natten 😉
Plus er det mega godt for min gigt krop at ligge i det varme vand , med blot stille brus pÃ¥ og nyde , hvordan det Ã¥bner for knoglerne , bagefter ind i egen varm sauna , og sidde der med egen temperatur pÃ¥ , sÃ¥ man bare kan sidde og nyde varmen ! Og sÃ¥ have tÊndt 🔥 op i brÊndeovnen med et par stykker birketrÊ , sÃ¥ nyde en kop kaffe ! Og sÃ¥ starte forfra et par gange i lÞbet af det lille dÞgn vi var hos jer !
Og stÃ¥ op kl. 05.45 og lige tage 2-3 timer i spa badet inden en lÊkker morgenmad 🥣 , oppe i caféen , med kaffe/the/kakao/juice og lidt lÊkker brÞd , sÃ¥ er det lÊkre ophold fuldendt!
Vi kommer igen , nÃ¥r I igen har et lÊkkert tilbud i LÊrkerede 18 👍😉🇩🇰

2024幎12月13日

SkÞnneste ophold 😊

Lejede en LÊrkerede for 3 overnatninger.
SkÞn hytte med lÊkkert badevÊrelse, skÞn dobbelt seng, tv, tekÞkken, sidde område, sauna. Udenfor lÊkker 38 grader varm spa og varm udendÞrs bruser.
Ligger meget privat med hÞje vÊgge rundt om "vores" område og en "snegle formet" indgang med lys i gulvet.
LÊkker morgenmad som var forskellig hver dag og alt den kaffe vi kunne drikke. Vi nÞd den i restaurant Hav. SkÞn betjening.
Kun en anke. B&O hÞjtaleren ville ikke virke. Fik hjÊlp fra reception. Det virkede desvÊrre kun i kort tid 🥲
Vi kommer helt sikkert igen ❀

2024幎11月2日

Skuffende spa med afternoon tea

Skuffende spa med afternoon tea
Mig og min mand havde kÞbt en deal til spa og afternoon tea (plus en goodiebag )
Spa området viste sig at vÊre et badeland med en stor vandruchebane i midten , en enkel spa med lidt for koldt vand , lidt forskellige saunaer og et sansebad der ikke fungerede , og så var der fyldt med larm fra glade bÞrn og deres forÊldre,,, det hele var i et ikke sÊrligt stort rum , ikke noget spa afdeling . BÞrn er dejlige og de larmer , men når jeg kÞber en afslappende dag med adgang til spaområde og afternoon tea , så tÊnker jeg ikke badeland og bÞrn .Det var sååå skuffende , og vi var desvÊrre ikke de eneste med den opfattelse den sÞndag .
Goddie bag, en lille pose med 3 meget små prÞver ,, ,
Afternoon tea , det var lÊkkert . the , cava, sanwich ,scones , og kage serveret i de flotteste omgivelser .
Men desvÊrre alt i alt en skuffende oplevelse ,der på ingen måde holdt stik med forventningerne . Prisen og besparelsen på 40% holder heller ikke. Vi gav 275 pr deal , ,,,

2024幎10月27日
自発的なレビュヌ

En dag som skulle have vÊret ren afslapning blev til en totalt skuffelse...

Jeg havde fået af min mor i gave, at vi skulle i spa og efterfÞlgende få afternoon tea (+ en goodiebag), som vi havde glÊdet os enormt meget til. Vi ankommer og får den lille goodiebag som er tre prÞver på 10 ml (Matas prÞver), men det betyder ikke så meget. Så kommer vi ind i omklÊdningen hvor der er fyldt med sand og bÞrn. Vi forhÞrer os så ved nogle inde i omklÊdningen om dette kan vÊre til spaområdet og de svarer så med enorm skuffelse at det er det desvÊrre og at vi skal sÊtte vores forhåbninger totalt ned (de havde bestilt samme deal). Da vi kommer ind til det såkaldte spaområde bliver vi mÞdt af en kÊmpe vandrutchebane som fylder hele området og en masse bÞrn som larmer hvilket er super hyggeligt hvis det var fordi vi skulle i badeland men det var ikke helt det vores intention var om vores "afslapningsdag"... Så går vi rundt om poolen, og ser at der er et sansebad men det er gået i stykker så det kan vi ikke bruge. Så er der 3 saunaer, hvor 1 af dem ikke virker. Og så er der et boblebad som ikke engang var varmt.... Herinde mÞdte vi også mange andre som havde bestilt dealen, som var utrolig skuffet. Vi havde sat en hel dag af til at hygge os og var kÞrt helt fra Fredericia men endte kun med at vÊre inde i badelandet halvanden time.
Så skulle vi have afternoon tea, og det var rigtig lÊkkert. Der var nogle sandwich, scones og kager med frugt, så det var vi meget tilfredse med.
Noget andet vi også fÞlte os utrolig snydt af var at inde på dealen stod der at man sparede 36%, hvilket slet ikke kan passe. Min mor havde givet 550 kr for os begge to, og badelandet kostede 85 pr person og afternoon tea kostede 175 pr person hvilket giver 520 kr i det hele. Vi er simpelthen så skuffet og fÞler os så snydt. En dag som skulle have vÊret ren afslapning blev til en totalt skuffelse....

2024幎10月27日

Flot campingplads

Flot campingplads. PÊne og renholdte toilet bygninger. Har nu vÊret i efterårsferien i mange år og vÊret glade for det. Eneste minus er prisen. Synes den er blevet For hÞj, i forhold til hvad tilsvarende ophold på andre campingpladser koster.

2024幎10月14日

Spa og afternoon tea-

Havde kÞbt en deal til min mand I julegave, weelness og afternoon Tea.
Jeg ringer ind og booker, får en bekrÊftelse med at det i tidsrummet 13-16. Vi ankommer kl 13 får afvide vi der skal beslutte om vi vil ha afternoon tea med det samme, eller bade lidt og så komme ud og få det inden kl 15. Vi tager det Med det samme giver bedst mening. Det tog 40 min fra vi satte os til det ankom, men udemÊrket var det da. Vi går så ind til weelness/ Spa, eller det vil vi nu ikke kalde det. Til vores store overraskelse var det et kombineret vandland med lidt spa oplevelser, i form af 3 saunaer hvoraf den ene ikke var tÊndt, dampbad, sanse bruser og infrarÞd varme sten,hvor kun 2 ud af 5 virkede. Dertil skal nÊvnes et iskoldt vand i den store pool, boblebad med halv lunken vand, og ja så masser af legende bÞrn.
Vi har intet i mod bÞrn, vi har selv 3, dealen var kÞbt som en voksen tur, spa og hygge.
Ville ØNSKE i havde informeret om at der kun var voksen spa fra 8-10 i dealen inden jeg kÞbte, eller at I havde informeret om det da jeg ringer og bestiller tid. Vi var der 35min sÃ¥ gik vi op, dette var ikke den SpA oplevelse vi havde set frem til med voksen tid, Ro og hygge- som dealen havde lagt op til.

2024幎10月5日

Vi havde planlagt en 4 dags tur hos jer

Vi havde planlagt en 4 dags tur hos jer og ringer og får booket 2 pladser til 2 campingvogne, vi får oplyst plads nr og pris, og aftaler at der bliver sendt en ordre bekrÊftelse den kommer så fÞrst efter jeg har rykket efter den. Vi ser så at på ordrebekrÊftelsen at pladserne er blevet ca 200kr dyrere pr plads end det aftalte i telefonen. Jeg kontakter dem og de bekrÊfter at det er blevet dyrere end det aftalte da det koster ekstra hvis man vil vÊre sikker på at man vil få den lovede plads, jeg spÞrger så om ikke de skulle have oplyst det da jeg ringende og bestilte dertil svarer de at de godt kan slette den ekstra udgift men at vi så ikke kunne vÊre sikre på at få de pladser som vi var blevet lovet. Jeg spÞrger til om det er muligt at komme til at tale med ejeren da jeg fÞlte mig meget uretfÊrdigt behandlet og havde fået at vide at det var ejeren der flyttede rundt på plads reserveringen som nok var bedst for ham. Fik så at vide at det var ikke muligt at komme i kontakt med ham da han var en meget travl mand. Jeg beder så om at få min booking anulluret og får det men kommer der aldrig igen,Þv for mig for det er ellers et dejligt sted.

2024幎10月2日
Henne Strand Resort ロゎ

Henne Strand Resort からの回答

Hej Kim
Tak for din anmeldelse, omend jeg synes du er hård ved os. Der er jo ikke nogen der har lidt skade, i er ikke blevet snydt. I er i jeres gode ret til at takke nej til at komme hvis i synes prisen ikke er i orden. Det har i så benyttet jer af, alt er godt? Min kollega har i god tro givet jer prisen i har spurgt på, hun har så glemt at sende en bekrÊftelse. Det minder du hende så om, og hun sender som aftalt en bekrÊftelse til dig. Men da du har spurgt på en bestemt plads, kommer der et tillÊg på prisen. Det koster ikke ekstra at bestille en plads hos os, Þnsker man derimod en bestemt plads, koster det. Vi mister vores flexibilitet til at flytte bookinger hvor ankomst og afrejse dagene passer sammen. Denne weekend hvor i ville komme har pladsen vÊret helt fyldt grundet helligdag i Tyskland. Det er derfor ikke ligegyldigt for os, om vi har flexibiliteten til at få ledig kapacitet frigjort ved at rykke på bookinger der ikke er låst.
Normalt er jeg til at trÊffe det var jeg så desvÊrre ikke pågÊldende dag du ringede. Det havde dog ikke gjort nogen forskel, jeg kan dårligt bede mine kollegaer administrere en politik jeg ikke selv overholder. Men jeg kunne have fortalt dig hvordan og hvorfor vi gÞr som vi gÞr:-)
Det er hermed gjort.
Jeg håber du kunne finde på at besÞge os igen en anden god gang.
Peder

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Her var dejlig rent. Både spa og sauna var dejlig varme. Vi fik en fin tapas, og morgenmaden var virkelig skÞn og endda forskellig de to dage, vi nÞd den på pladsens hyggelige cafe.
Personalet gav god og venlig service og pladsen er beliggende i gåafstand til den lille by og stranden.

2024幎9月17日
自発的なレビュヌ

Saunaen og spaen lige ved hytten.

det fungerede fint og var en god oplevelse for os, vi nÞd spaen og saunaen meget. Det var en meget fin tapas vi fik den fÞrste aften. Dejligt at morgenmaden ikke var buffet hvor der er en masse madspil
Et lille minus, at det kunne vÊre svÊrt at komme ud af den inderste seng, når den anden var optaget.

2024幎9月16日
自発的なレビュヌ

Lejede en af deres naturhytter.

Lejede en af deres naturhytter.

+++. Spa var varm da vi kom.
Hyggelig lille roulade.

--- ingen privatliv
Virker nedslidt
DÃ¥rlig placering af hytterne.
Morgenmaden er i bedste fald middelmådig, - vi syntes den var meget skuffende og ville hellere vÊre gået til den lokale bager.
Saunaen virkede ikke, og da jeg sagde det til receptionen, så sagde han bare "nå da".
Havde måske forventet at han beklagede det eller kompenserede for det, men nej.
Vi er lettere skuffet over stedet og kommer nok ikke umiddelbart igen.

2024幎8月30日