Vi har camperet i +20 Ã¥r og har besÞgt masser af campingpladser i bÃ¥de Danmark og i udlandet. Vi havde inviteret vores to voksne piger med pÃ¥ en forlÊnget campingweekend, og vi havde akt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre. SkÞnne hytter og lÊkker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt pÃ¥ finish. HÃ¥ndcreme og sÊbe dispenser... ãã£ãšèŠã
LÊkkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte bÃ¥de eftermiddag aften og morgen, super lÊkkert arrangeret med tapas rÞdvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kÊmpe bommert â vi havde husket ALT... undtagen telt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞnne omgivelser og dejlige suiter
SkÞnne omgivelser og dejlige suiter - alt var perfekt ððððð
Natur suite 3.0 med sauna og spa
Har haft 2 overnatninger i Suite 3.0 med spa og sauna.
Vi har vÊret yderst tilfredse med vores ophold.
Det gÊlder alt, både: den skÞnne hytte incl spa og sauna, "boblerne" med snack, tapas med vin, morgenmad.
Ekstremt hjÊlpsomt, smilende og venligt personale.
Klart vÊrd at anbefale. Super godt ophold.
PS. Selv solnedgangen på stranden var meget, meget smuk.
Vi synes det var skÞn ophold og hyttenâŠ
Vi synes det var skÞn ophold og hytten var super men lidt Êrgerlig over at da vi ankommer kan vi ikke få dÞren op til vores hytte og må vente en 30 min på at så få en anden. I den hytte viser det sig at vi ingen lys har i halvdelen af den og da vi nÊvner det nÊste morgen ved morgenmaden mÞdes vi bare med et Nà OKAY. Derfor kan vi ikke give 5 stjerner desvÊrre da vi ik er helt tilfreds med vores oplevelse af service den morgen.
Natursuite
Natursuite:
LÊkker forplejning
Hyggelige hytter og udenoms areal
Dejligt med afskÊrmet spaområde
ForkÊlende og fornemmelse af privatliv
En rigtig dejlig spa med gode dyser og god plads
LÊkkert sted med dejlig ro og megetâŠ
LÊkkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfÊre.
SkÞnne hytter og lÊkker spa.
Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish.
Håndcreme og sÊbe dispenser på badevÊrelse var tomme.
Bagfald i bruser, så man står med fÞdderne i eget badevand.
IngefÊr-shot ifb med morgenmad
â udsolgt â ikke nok til alle.
Koldt ved vinduerne i terasse-resturant.
MEN Klar anbefaling herfra - kommer gerne igenð
En virkelig stor fornÞjelseâŠ
En virkelig stor fornÞjelse at besÞge henne strand resort! Alt lige fra faciliteter til mad og service, levede i sÊrdeleshed op til vores Þnsker og forventninger. Det er ikke sidste gang vi besÞger stedet. NÊste gang vil vi prÞve en af rederne.
Tak for en hyggelig oplevelse i skÞnne omgivelser ðž
Fantastisk natursuite med spa
Fantastisk natursuite med spa - og generelt et sted hvor alt er i top!
Super dejligt sted selv i start januarâŠ
Super dejligt sted selv i start januar med blÊst. Dejlige natur suites rene og pÊne, og der er lagt vÊgt på at man får en super oplevelse.
Gode senge/dyner endelig et sted der sÊtter en Êre i at deres gÊster sover godt
Et fantastisk dejligt ophold
Et anderledes og fantastisk dejligt ophold. LÊkker hytte med egen spa og sauna. Al mad inkl. snacks, bobler, tapas, rÞdvin og morgenmad var super godt. Intet at tÊnke på....bare nyde. Klar anbefaling herfra.
Vi var meget spÊndte på spa ophold
Vi var meget spÊndte på spa ophold, men hold da op for en fantastisk oplevelse rigtig lÊkker nature-suite med spa og sauna opholdet var med morgenmad og alt var bare i tip top stand og alle var flinke og rare.
Helt igennem fantastisk
Vi har vÊret på det fineste ophold i en natur suit hvor vi havde egen sauna og udendÞrs jacuzzi! Da vi kom blevet vi taget godt imod af personalet.
Vi kom til vores natur suit, hvor der var snacks, vin, bobler og tapas. Vi var meget fascineret over indretningen og de fine faciliteter der var.
Dagen efter kom vi hen og fik det lÊkreste morgenmad af lokale rÃ¥varer i det fineste og hyggeligste lokale! Vi kan kun anbefale at tage afsted og kommer meget gerne igenâ€ïž
Iskoldt vand i badeland og brusere
Vi besÞgte badelandet, 175 kroner for en voksen og et barn på to. Bruserne i omklÊdningen var HELT kolde, altså iskolde og man kunne slet ikke bruge dem. FÞrst da vi gik ud fik vi at vide at der var en tekniker på sagen - rimelig ubrugeligt for os. Vi fik ikke refunderet noget. Derunder var vandet i bassinerne koldt, så alle bÞrnefamilier (inklusiv os selv) stimlede sammen i spabadet. Dette er tredje besÞg og hver gang har der vÊret problemer med temperaturen på vandet.
Godt ophold med enkelte kritikpunkter
Det var et dejligt SPA-ophold i en hytte af hÞj kvalitet, hvor både SPA og sauna var nemt og enkelt at betjene.
Prisen for opholdet synes vi ligger lige i overkanten og netop derfor var det en Êrgerlig oplevelse at vi selv skulle hente badekåber og oven i kÞbet betale 145 kr. pr. stk. Vi havde forventet at det var en naturlig del af et SPA-ophold.
Vi havde bestilt en lÊkker tapas til hytten og den smagte rigtig godt, men havde gjort sig bedre, hvis den fx var anrettet på et trÊskÊrebrÊt og ikke i en plastikbakke.
Den medfÞlgende morgenmad var lÊkker, men der var ikke ret meget.
Hav ikke for hÞje forventninger
3 stjerner da cafeen m afternoon the var så lÊkker og hygligt. Elsker at drikke varm go kaffe af musselmalede kopper :) Men at kalde den lille svÞmmehal for en spa er lidt over the top ! Eller meget faktisk. Alle brusere og badebassiner var ultra kolde som i mega kolde. Kun en sauna var varm så den blev vi rigtig glade for :) Enten må det vÊre et lege badeland eller også må det vÊre en spa. Det her er ingen af delene.
Havde kÞbt en deal spadag medâŠ
Havde kÞbt en deal spadag med afternoon. Inviteret manden med, aldrig er jeg blevet så skuffet.
Brusserne var så kolde, at folk ikke fik vasket sig efter reglerne - det kunne ikke lade sig gÞre i det kolde vand.
Jamen sådan forsatte det bare. Boblebadet var koldt, sansebruseren kunne du vÊlge mellem varm og kold, det var nu nÊrmest kold eller koldere. Så er der en stor bassin i midten, vandtemperaturen som i svÞmmehallen. BÞrnebassin koldt, kunne jeg hÞre på andre. Der blev klaget over forholdene.
Nå men afternoon tea - hmm. Omgivelserne fine, der er rent og venlig personale derfor 2 stjerner - men vi kommer aldrig igen. Hvis ikke man har råd til varm vand, bÞr man nok lukke ned i vinterhalvåret..Tvivler på nogle af dem som var her i dag kommer igen.
Dejlig oase
Super lÊkre hytter. God service, lÊkker morgenmad og tapas.
Ville gerne have vidst at restauranten ikke havde åbent til aften.
Fantastisk skÞnt sted
Fantastisk skÞnt sted, som virkelig er et besÞg vÊrd. Der er krÊset for det hele. Kommer helt sikkert igen
Det burde alle prÞve
Det burde alle prÞve! SÞdt personale, virkelig god mad, stemningsfulde omgivelser (rigtig hyggeligt i julen) og bare den smukke natur!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã