herocamper.com レビュヌ 120

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hero Camper Taktelt Positivt: Fint telt nÃ¥r det fungerer. Negativt: Varierende svartid fra kundeservice. Kort garantitid. Varierende kvalitet pÃ¥ deler: bÃ¥de stige og braketter Þdelagt etter mindre e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte torsdag d 27/6 om formiddagen 1x Kompressor kÞleboks 45L. Varen leveret d 28/8 kl 9.34 ved min hoveddÞr. Havde godt nok bestilt til pakkeshop. Det var alligevel okay nÃ¥r leveringen var sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞleboks melder F3 efter under 1 Ã¥r Det tog noget tid fÞr Herocamper responderede - de lovede at kigge pÃ¥ deres processer og spamfiltre for at undgÃ¥ den slags forsinkelser fremover Uden videre... もっず芋る

䌁業が回答したした

We bought our camper in 2021, I am writing the review now and I just had reason to get in touch with hero again. Firstly we love the camper, ok it’s not that big and might not be for everyone with... もっず芋る

䌁業情報

1. モヌビル ホヌム販売店
  2. キャンプ甚品店
  3. アりトドア衣料・甚品店
  4. RV 甚品店

圓該䌁業による蚘述

HeroCamper består af en rÊkke lÊkre produkter i eget navn. Lige fra den populÊre Hero Camper og Hero Skybox til bl.a. Robot Trolley, kÞlebokse, airconditions, varmeapparater samt en rÊkke produkter indenfor outdoor gear. HeroCamper Þnsker at skabe de perfekte rammer for et udendÞrs eventyr.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

120件のレビュヌ

Hurtig og prÊcis

2024幎2月26日

Hej Erik,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

KÞbte en camping bruser

KÞbte en camping bruser, er dog ikke taget i brug endnu, men ser fin ud. God butik og hurtig levering

2024幎2月26日

Hej Helle,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og leveringstid.

Team HeroCamper

Hurtig levering. God hjemmeside. God service. Gode priser til de ting vi skulle bruge.
Kan kun anbefale at handle ved Hero Campers

Per

2024幎2月19日

Hej Abrahamsen,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har oplevet god service og er tilfreds med vores produkter og hjemmeside.

Team HeroCamper

Nem hjemmeside og finde rundt i

Nem hjemmeside og finde rundt i. Og lyn hurtigt afsenddelse af vare

2023幎11月29日

Hej Tom
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du synes hjemmesiden er let at finde rundt i, og at du har fået en hurtig levering.

Super produkt.

Produktet blev leveret inden for tre dage, og lever helt op til mine forventninger.

2023幎10月17日

Hej Dennis
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en hurtig levering og at produktet spiller.

Team HeroCamper

Varen modtaget uden problemer men ingen

Varen modtaget uden problemer men uden nogen form for brugsansvisning. App'en til styring af kÞleboksen virker ikke til nyere versioner af Android. Men HeroCamping har vÊret hurtige til at vende tilbage med lÞsninger, og det er god kundeservice!

2023幎9月14日

Hej SÞren

Tak for din feedback!
Da vi Þnsker at spare på papiret, har vi lavet manualerne online, og der skulle gerne have fulgt en QR kode med du kan scanne, for at få manualen frem.
Du kan også åbne den direkte her;

Hvis du Þnsker det, så vil jeg også gerne sende den til dig på mail i PDF format - så rÊk blot ud til os på sales@herocamper.com

Ift. at det ikke virker til nyere verisoner af Android, er det ikke en feedback vi fÞr har fået.
Har du mulighed for at rÊkke ud til os, så vi kan få det til at virke?

Jeg ser frem til at hÞre fra dig! :)

De bedste hilsner,

Marie

__________

Hej SÞren

Vi har kigget ind i det med appen, og der kommer en stÞrre opdatering omkring 13. oktober 2023 - og her kommer det til at fungere til nye Android telefoner, så dette ikke er et problem fremadrettet.
Tak for at gÞre os opmÊrksomme!

Hvis du fortsat mangler brugsanvisningen, så rÊk endelig ud!

De bedste hilsner,

Pages are quite slow.

2023幎9月6日

Hi Jan
Thank you for taking the time to write us a review. We are constantly trying to improve our website and its loading speed and will try to improve it in the future.

With kind regards
Team HeroCamper

Hurtig levering ved bestilling af tilbehÞr til min camper.
Altid god service, og hurtigt svar på mail.

2023幎9月4日
自発的なレビュヌ

Hej Tommy
Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en fantastisk oplevelse og service hos os. Vi håber, at du bliver glad for udstyret til din camper.

Super hurtig levering

Hurtig lev og til billigste pris jeg kunne finde

2023幎8月2日

Hej Claus
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en service, der var tip top og en skarp pris.

Uinviterede spam mails

2023幎8月6日

Hej Jack
Vi er kede af, at du fÞler, at vi sender nyhedsmails uopfordret. Vi har tjekket vores email-system, og kan se, at den eneste mail, der er sendt til din e-mailadresse er en ordrebekrÊftelse for kÞbet du har foretaget d. 7 august, som også indeholder et trackingnummer og en invitation til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.

Sikke en service

2023幎7月23日

Hej JÞrgen
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en service, der var tip top.

Team HeroCamper

God service - det var muligt at tale med en kompetent medarbejder.

2023幎7月13日

Hej Dan
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du har fået en god service.

Nem hurtig levering.

Nem hurtig levering.
Mangler dog dansk instruktionsbog

2023幎7月6日

Hej Helle
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du havde en nem og hurtig levering.
Lige nu har vi desvÊrre kun manualer til vores kÞlebokse på tysk, engelsk og fransk. Men vi vil helt sikkert overveje at lave en dansk version også.

Team HeroCamper

Hurtig levering, og produktet lever op til forvrntningerne

2023幎7月9日

Hej Uffe
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5-stjerner! Vi er glade for, at du havde en hurtig levering og produktet spiller.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。