herocamper.com レビュヌ 120

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hero Camper Taktelt Positivt: Fint telt nÃ¥r det fungerer. Negativt: Varierende svartid fra kundeservice. Kort garantitid. Varierende kvalitet pÃ¥ deler: bÃ¥de stige og braketter Þdelagt etter mindre e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte torsdag d 27/6 om formiddagen 1x Kompressor kÞleboks 45L. Varen leveret d 28/8 kl 9.34 ved min hoveddÞr. Havde godt nok bestilt til pakkeshop. Det var alligevel okay nÃ¥r leveringen var sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞleboks melder F3 efter under 1 Ã¥r Det tog noget tid fÞr Herocamper responderede - de lovede at kigge pÃ¥ deres processer og spamfiltre for at undgÃ¥ den slags forsinkelser fremover Uden videre... もっず芋る

䌁業が回答したした

We bought our camper in 2021, I am writing the review now and I just had reason to get in touch with hero again. Firstly we love the camper, ok it’s not that big and might not be for everyone with... もっず芋る

䌁業情報

1. モヌビル ホヌム販売店
  2. キャンプ甚品店
  3. アりトドア衣料・甚品店
  4. RV 甚品店

圓該䌁業による蚘述

HeroCamper består af en rÊkke lÊkre produkter i eget navn. Lige fra den populÊre Hero Camper og Hero Skybox til bl.a. Robot Trolley, kÞlebokse, airconditions, varmeapparater samt en rÊkke produkter indenfor outdoor gear. HeroCamper Þnsker at skabe de perfekte rammer for et udendÞrs eventyr.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

120件のレビュヌ

God service & rådgivning

God service & rådgivning - også selvom man dukker mere eller mindre uanmeldt op i efterårsferien :-)

2022幎10月21日

Hej Frits

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du tog dig tid til at kigge forbi :-) Vi håber du er glad for dit Hero-produkt, og skulle der dukke spÞrgsmål op, så giver du bare lyd på sales@herocamper.com

Team #HeroCamper

Super let at bestille og varen kom som

Super let at bestille og varen kom som de havde skrevet

2022幎10月19日

Hej Christian

Mange tak for din feedback! De 5-stjerner betyder meget for os.
Vi håber du bliver glad for dit produkt, og skulle du have spÞrgsmål hertil, så tÞv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com

Hurtig levering og ekspdition

2022幎10月4日

herocamper.com からの回答

Tusind tak for din feedback! Det sÊtter vi stor pris på! :-)
Vi håber at se dig igen en anden gang på www.herocamper.com

herocamper.com からの回答

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse! Og endda en 5-stjernet! Det sÊtter vi stor pris på :-)
Vi håber du er glad for din ordre, og hvis der skulle opstå spÞrgsmål, så tÞv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com.

De bedste hilsner

Super service.
Havde fÃ¥et kÞbt et for stort kÞleboks, og den blev byttet uden problemer, og virker perfekt.🙂

2022幎9月4日

KÊre Ulrick

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for du synes godt om vores service, og vi håber du bliver rigtig glad for din nye kÞleboks :-)!
Skulle du have spÞrgsmål til produktet eller andre HeroCamper produkter, så tÞv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com eller tlf. 70 22 58 40 fra 8.30-15.00 i hverdagene.

Rigtig god dag!

Team #Hero

Pris og kvalitet svarer til

Pris og kvalitet svarer til forventninger
Hurtig levering er også 👍👍👍

2022幎9月1日

KÊre Lars

Mange tak for din 5-stjernet anmeldese!
Dejligt at du synes at prisen og ikke mindst kvaliteten hÊnger sammen!

Vi håber du får en rigtig dejlig dag :-)

De bedste hilsner

Team #Hero

Jeg har bestilt et tårn til min mover

Jeg har bestilt et tårn til min mover men fik et beslag med kugle og jeg snakkede med dem og bestilte et tårn men fik så igen et beslag med kugle ringede igen og en herre lovede at ringe tilbage hvornår

2022幎8月16日

Hej Hardy,

Tak for anmeldelsen.

Den var desvÊrre noget lav. Vi beklager, at vi har sendt den forkerte vare til dig, det var selvfÞlgelig en fejl. Men vi kontaktede dig og sendte straks den korrekte vare, som du modtog 2 dage efter.

Håber vi kan gÞre det bedre nÊste gang.

Team #Hero

Havde bestilt batteri til afhentning i

Havde bestilt batteri til afhentning i uge 31. Fik mail, St batteriet var klar ti at blive sendt. Tlf. kontaktet Hero. Endnu ikke afsendt! Da jeg fik batteriet var polbeskyttere brudte, bespÊndingsmÊrker på poler. Igen e-mail m. foto. Få svaret: Batterier testes for evt. flade. Så batteriet skulle vÊre Ok! Det er det også, men tvivlen om det har vÊret anvendt til demo etc. Er der. Steen Sndersen

Hej Steen,

Tak for anmeldelsen.

Det er selvfÞlgelig en fejl fra vores side, at batteriet ikke har haft polbeskyttere på. Vi tester jÊvnligt vores batterier for at sikre de er funktionsdygtige inden forsendelse.

Vi håber på vi kan gÞre oplevelsen endnu bedre nÊste gang:)

Rigtig god kÞleboks

Rigtig god kÞleboks. KÞler lynhurtig ned til den Þnskede temperatur, også på 12 v.

Hej Richard,

Tak for den gode anmeldelse.

Dejligt du er glad for vores produkt og det lever op til dine forventninger.

Team #Hero

Mangel på service.Er ingen information med om

Er ingen information med om sammenkobling af fjernbetjening og trolley. Ved telefonopringning får besked på at det er på hjemmesiden, men intet om hvad det stod under.

Hej Gunnar,

Vi beklager din oplevelse og tror der er sket en misforståelse over telefonen. Du kan inde på vores hjemmeside under "how-to-videoer" se hvordan du parrer en Robot Trolley med fjernbetjeningen.

Linket til hjemmesiden finder du her: https://herocamper.com/da/how-to-videoer/

Direkte link til YouTube kan du se her:

Her skulle dine spÞrgsmål gerne blive besvaret. Hvis du skulle opleve udfordringer er du altid velkommen til at kontakte os.

Team #Hero

Super service, fÞrste kÞleboks jeg modtog var defekt, den blev ombyttet. Nu har vi kÞl på🙂

2022幎7月23日
自発的なレビュヌ

Hej Kristian,

Tak for den gode anmeldelse.
Du må have en dejlig sommer.

Stor anbefaling

God produktbeskrivelse, hurtig levering og fedt produkt (kÞleboks). Kan i den grad anbefales!

2022幎7月22日

Hej Tobias,

Tak for den gode anmeldelse.
Du må have en rigtig god sommer.

Team #Hero

Hurtig levering, fuld tilfredshed.

2022幎7月17日

Hej Bruno,

Tak for den fine anmeldelse.
Du må have en fantastisk sommer.

Team #Hero

Fantastisk service med smil og godt

Fantastisk service med smil og godt humÞr fra Sinem i Esbjerg. Vi vil varmt anbefale at handle hos HeroCamper😎👍

2022幎7月12日

Hej Torben,

Vi takker for den gode anmeldelse og håber i havde en fantastisk tur med jeres nye produkt.

Ha' en dejlig sommer.

KÞlebox

Hurtig og effektiv levering.
Men GLX leverede ikke til dÞren som aftalt. Og vi var hjemme.

2022幎7月10日

Hej Klaus,

Vi takker for den fine anmeldelse og beklager den mindre gode oplevelse med GLS, som vi naturligvis dykker ned i.

Ha' en fantastisk sommer.

Med venlig hilsen,

2022幎7月9日

Hej Rikke,

Vi takker for den fine anmeldelse og Þnsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。