Hi-Fi Klubben Sverige レビュヌ

4,719
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit stamkund hos HiFiklubben i mÃ¥nga Ã¥r. Företagets produkter hÃ¥ller hög kvalitet, enligt mig. Köpte en Blusound Node Nano via deras outlet för 3500kr. En stabil och pÃ¥litlig streamer som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Att handla pÃ¥ HiFi klubben Àr alltid ett sant nöje. Jag har varit kund dÀr i över 30Ã¥r och kommer att fortsÀtta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superfina högtalare. Jag Àr sÃ¥ nöjd med dom, har spelat nÃ¥gra timmar med dom sedan jag hÀmtade ut dom idag pÃ¥ posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slÀnga ut en... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hög kvalitet pÃ¥ utrustningen. TyvÀrr verkar de ha börjat anvÀnda AI för kundtjÀnstÀrenden sÃ¥ nÀr det vÀl Àr fel pÃ¥ en vara uppstÃ¥r en massa onödigt krÃ¥ngel. Jag vet inte hur mÃ¥nga mejl med motstridiga... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ハむファむ店
  2. 家庭甚オヌディオ機噚店
  3. テレビ販売店

圓該䌁業による蚘述

Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskÃ¥p, tvÀttmaskiner och stavmixrar. Hos oss fÃ¥r du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 136ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte för 4 Ã¥r sedan relativt dyra

Jag köpte för 4 år sedan relativt dyra Denon hörlurar som jag anvÀnde typ två veckor, sen lade jag dom i original fodral, tog fram dom hÀr om veckan 2026 och dom var fortfarande i nyskick fast vÀldigt klibbiga, åkte in till hifi på Skånegatan och visade upp dom, fick direkt en negativ respons, min tanke var inte att krÀva på nya lurar men jag ville ha info om det finns något medel att tvÀtta dom med, sen fick jag ett mail som dom hade skrivit till tillverkaren: Hi,

We have a customer whose Denon ah-gc20 has gotten sticky earcups. Obviously very old.

Do you have any tips on how to clean them at least a bit? Any cleaning fluid that might work?

Jag menar en hifi butik som har drivit sin rörelse såpass lÀnge borde veta vad som skall göras i ett sådant fall.
Googlade lite och det finns medel att får se helt nya ut igen utan klibb (Apoteket)

Inte nog med det sÃ¥ började han visa mig nya lurar i displayen
. Sugen pÃ¥ att krÀnga nya till mig.

2026幎5月19日
Hi-Fi Klubben Sverige ロゎ

Hi-Fi Klubben Sverige からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva, Àven om vi såklart Àr ledsna över att ditt besök upplevdes negativt.

Vår avsikt var inte att avfÀrda dig eller att pressa dig till att köpa nya hörlurar. NÀr det gÀller Àldre produkter dÀr materialet har börjat brytas ned eller blivit klibbigt vill vi gÀrna vara försiktiga med vilka rengöringsråd vi ger, så att vi inte rekommenderar något som riskerar att skada produkten ytterligare. DÀrför kontaktade vi också våran serviceavdelning för att få deras rekommendation.

Vi förstår dock att formuleringen och bemötandet kunde ha upplevts som onödigt kort eller negativt, och det beklagar vi. Det var inte den upplevelse vi vill att du ska få hos oss.

Att nya hörlurar visades upp var tÀnkt som ett alternativ om dina befintliga inte gick att rÀdda på ett bra sÀtt, men vi förstår att det i sammanhanget kunde kÀnnas som att fokus hamnade på nyförsÀljning snarare Àn på din fråga om rengöring.

Vi tar med oss din feedback internt. Du Àr sjÀlvklart vÀlkommen att kontakta oss igen om du vill att vi tittar vidare på Àrendet eller hjÀlper dig med råd kring rengöring utifrån vad tillverkaren rekommenderar.

MVH: HiFi Klubben.

5぀星のうち1の評䟡

Mannen i kassan var nonchalant

Mannen i kassan var nonchalant, dryg och okunnig

2026幎5月25日
Hi-Fi Klubben Sverige ロゎ

Hi-Fi Klubben Sverige からの回答

Hej Torbjörn,

Tack för att ni delar med er av er upplevelse.

Det Àr sjÀlvklart vÀldigt tråkigt att höra att ert besök hos oss upplevdes på det sÀttet. Så vill vi naturligtvis inte att någon kund ska kÀnna sig bemött i någon av våra butiker.

Om ni inte redan har varit i kontakt med oss får ni gÀrna skicka ett mejl till kundtjanst@hifiklubben.se med lite mer information om ert besök, till exempel vilken butik det gÀller och nÀr ni var dÀr. Då kan vi följa upp detta med rÀtt ansvarig internt.

Med vÀnliga hÀlsningar, HiFi Klubben

Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition

Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition Àr helt enkelt best of the best.
Byggkvaliteten Àr pÃ¥ absolut högsta nivÃ¥ – tung, solid och premium i varje detalj. Ljudet Àr kristallklart, dynamiskt och fyllt av en pondus som ingen annan single speaker-lösning jag hört kommer i nÀrheten av. Basen Àr djup och kontrollerad, mellanregistret Àr silkeslent och diskanten briljant utan att bli vass.

För dig som vill ha vÀrldsklassljud i ett enda stycke, utan kompromisser, Àr detta högtalaren att köpa.
Stort plus till HiFi Klubben för fantastisk service och kunnig personal.

2026幎5月8日

Otrolig service, fenomenala hörlurar

Otrolig service, snabb leverans. Fenomenala hörlurar verkligen! Ljudet Àr helt perfekt för min smak. Enda jag kan klaga lite på Àr att de kÀnns lite rangliga och sköra, hade vÀntat mig lite mindre flexibel båge. Dock bara en kÀnsla då de sitter mycket bra och skönt på huvudet

2026幎2月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス