Jag har varit stamkund hos HiFiklubben i mÃ¥nga Ã¥r. Företagets produkter hÃ¥ller hög kvalitet, enligt mig. Köpte en Blusound Node Nano via deras outlet för 3500kr. En stabil och pÃ¥litlig streamer som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla pÃ¥ HiFi klubben Àr alltid ett sant nöje. Jag har varit kund dÀr i över 30Ã¥r och kommer att fortsÀtta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... ãã£ãšèŠã
Superfina högtalare. Jag Àr sÃ¥ nöjd med dom, har spelat nÃ¥gra timmar med dom sedan jag hÀmtade ut dom idag pÃ¥ posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slÀnga ut en... ãã£ãšèŠã
Hög kvalitet pÃ¥ utrustningen. TyvÀrr verkar de ha börjat anvÀnda AI för kundtjÀnstÀrenden sÃ¥ nÀr det vÀl Àr fel pÃ¥ en vara uppstÃ¥r en massa onödigt krÃ¥ngel. Jag vet inte hur mÃ¥nga mejl med motstridiga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild â inte kylskÃ¥p, tvÀttmaskiner och stavmixrar. Hos oss fÃ¥r du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toppenbra!ð
Ville byta upp mig till bra ljud
Ville byta upp mig till bra ljud Àven bÀrbart och har blivit helnöjd med Kilburn tre från Marshall, hÀr saknas inget fysiska reglage och equalizer i appen. 50 timmars speltid med riktigt bra ljud i alla segmenten för att vara bÀrbart.
Snabb leverans till bra pris gjorde affÀren positivt.
Leverans enkel och smidig
Leverans enkel och smidig. Mycket bra ljud, enkel installation och klart vÀrd pengarna.
Snabb leverans och en mycket bra produkt
Bra grejer, dålig kundtjÀnst
Hög kvalitet på utrustningen. TyvÀrr verkar de ha börjat anvÀnda AI för kundtjÀnstÀrenden så nÀr det vÀl Àr fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga budskap (de allra flesta på engelska) jag fick nÀr jag felanmÀlde ett par hörlurar. Hörlurarna byttes ut till ett par fungerande men inte var det smidigt inte.

Hi-Fi Klubben Sverige ããã®åç
Dali 8
Mycket nöjd med senaste köp sub bas dali 8D. Saknade lite djup i basen. Men nu sjukt nöjd med detta val.
BestÀllde hörlurar 1 april och allt gÃ¥râŠ
BestÀllde hörlurar 1 april och allt går snabbt fram till att jag får meddelande om att Bring vÀntar på paketet för leverans som fortfarande inte skett från HI-FI klubben till bring den 6 april.

Hi-Fi Klubben Sverige ããã®åç
Perfekt ljud?
Ljudet Àr det bÀsta jag upplevt. TyvÀrr har jag lite problem med att telefonen tappar signalen ibland vilket förtar kÀnslan. Hoppas det bara var något tillfÀlligt...
Konfigurationen var det enklaste jag upplevt. Telefonen identifierade dem automatiskt och visste viken app som hörde till. Mycket smidigt.
VÀldigt smidigt och bestÀlla snabbtâŠ
VÀldigt smidigt och bestÀlla snabbt leverans.
Bra utbud och hög kvalitet pÃ¥âŠ
Bra utbud och hög kvalitet på produkter, lÀtt att navigera på sidan, snabb leverans, mycket bra priser, och bra betalnings alternativ, så totalt sett mycket enkelt och bra.
Bowers & Wilkins misslyckas aldrig medâŠ
Bowers & Wilkins misslyckas aldrig med bra ljudkvalite. Ãven om modellen alltid har svÃ¥rt att sitta kvar i mina öron tycker jag de kan ANC utestÀnga oljud vid jobbig folksamling och i busstrÀngsel. LÀtt att navigera, enkel och smidig.
Mycket bra service och fina högtalare
Mycket bra service och fina högtalare
Supernöjd med mycket bra ljud!
Supernöjd med mycket bra ljud!
Snabb leverans. Bra ljud på radion. Lagom storlek på radion. LÀtt att få in olika kanaler.
Denna lilla dörr
Denna lilla dörr
öppnar sig mot något ljust.
Inte prålig, ingen skenbild,
bara raka linjer och doften
av en vÀlslipad ljudbild.
Man kÀnner sig genast sedd,
inte granskad,
bara vÀlkommen att andas in.
HÀr finns saker
man inte visste sig behöva,
förrÀn de finner ditt öra,
din lÀngtan efter perfektion.
Personalen rör sig stillsamt,
med en kunskap som
inte behöver skryta.
Dem bara vet.
Det Àr en plats dÀr tiden saktar ner,
en liten fristad
från det stÀndiga bruset.
Jag skulle kunna stanna timmar,
bara titta på hur ljuset faller.
En vÀrme som omfamnar
och stannar kvar.
Ja, denna butik,
den vill jag verkligen
rekommendera dig.
Snabb leverans som för den prisklassenâŠ
Snabb leverans som för den prisklassen håller måttet!
Fantastisk bra ljudupplevelse
HemmabioförstÀrkare och garantier
Har nyligen köpt en hemmabioförstÀrkare från butiken i Umeå.
Personalen Àr trevlig, kunnig och hjÀlpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade.
HiFi-klubben KundtjÀnst stÀller alltid upp för mig till 100%, det ger mig trygghet, bra support och bra garantier. Ãven kundtjÀnst har trevligt, kunnig och hjÀlpsam personal. Denna kedja
med kvalificerade HIFi-produkter vill man bara handla av.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹