Jag har varit stamkund hos HiFiklubben i mÃ¥nga Ã¥r. Företagets produkter hÃ¥ller hög kvalitet, enligt mig. Köpte en Blusound Node Nano via deras outlet för 3500kr. En stabil och pÃ¥litlig streamer som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla pÃ¥ HiFi klubben Àr alltid ett sant nöje. Jag har varit kund dÀr i över 30Ã¥r och kommer att fortsÀtta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... ãã£ãšèŠã
Superfina högtalare. Jag Àr sÃ¥ nöjd med dom, har spelat nÃ¥gra timmar med dom sedan jag hÀmtade ut dom idag pÃ¥ posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slÀnga ut en... ãã£ãšèŠã
Hög kvalitet pÃ¥ utrustningen. TyvÀrr verkar de ha börjat anvÀnda AI för kundtjÀnstÀrenden sÃ¥ nÀr det vÀl Àr fel pÃ¥ en vara uppstÃ¥r en massa onödigt krÃ¥ngel. Jag vet inte hur mÃ¥nga mejl med motstridiga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild â inte kylskÃ¥p, tvÀttmaskiner och stavmixrar. Hos oss fÃ¥r du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Absolut de bÀsta öppna hörlurarna jagâŠ
Absolut de bÀsta öppna hörlurarna jag provat hittills. Hifi klubben Àr alltid den bÀsta affÀren att handla på nÀr det gÀller ljud och bild produkter
Kundbemötande i vÀrldsklass
Lite strul vid leveransen, sånt som hÀnder. Tog kontakt med kundtjÀnst och allt löste sig över förvÀntan. SÀllan upplevt så positivt kundbemötande.
Högtalarna Àr suverÀna - som vÀntat.
Snabb leverans mycket nöjd
Snabb leverans mycket nöjd. ð
Kuncervice i vÀrldsklass
Har köpt alla mina någonsin Àgda lurar från Hifi-klubben! Det bÀsta kundbemötande jag någonsin varit med om faktiskt! Gång på gång!
Så jÀkla sjyssta, ger snabb och bra hjÀlp i samband med trubbel!
10/5 i betyg!!
Bra produkt
Bra produkt. Snabb leverans.
Mycket nöjd. Heja Hifi.
Perfekt
Funkar som vÀntat/ önskat och snabb leverans! Mycket nöjd!
Hur kan tex B&W 804 d4 gÃ¥ upp 64000kr iâŠ
Hur kan tex B&W 804 d4 gå upp 64000kr i pris sedan 2021?
Kostar nu 184000kr,skulle vara intressant att få svar på.
En gång var det en butik utan mellanhÀnder hette det.
Nu verkar det vara fritt fall med prissÀttning.
Besviken...
Extremt besviken på hur mitt reklamationsÀrende hanterades. Trots tydliga bilder, mÀtningar och rekommendation från deras egen installationspartner att reklamera min böjda TV, valde HiFi Klubben att ignorera detta och hÀnvisa till "normala toleranser" utan att ge konkreta grÀnsvÀrden eller göra en fysisk inspektion. Kommunikationen var motsÀgelsefull och beslutet kÀndes godtyckligt. Jag förvÀntar mig bÀttre ansvarstagande från en återförsÀljare som marknadsför sig som expert på kvalitet.
Tvns pris inklusive installation ca 40 000 kr.
Normal behandling av "experter" att bedöma genom bilder trots att installationsfirman hÀvdat vid inspektion att det inte var normal böj på tvn.
JÀttebra service!
Snabb leverans, bra webbshop
LÀtt att hitta och bra leveranstid.
Bra produkt
Bra produkt, men kÀndes snÃ¥lt med en qr-kod för instruktioner. Spelaren vobblade i början trots justeringar och hade underlÀttat med lite mer proaktivt stöd Ànâhör av dig till oss om du har problem, fast bara nÀr vi har öppet, annars lÀs pÃ¥ vÃ¥r webb som inte alls har svar pÃ¥ dina frÃ¥gor etcâŠâ
LÀtt att komma i kontakt med kunnigâŠ
LÀtt att komma i kontakt med kunnig personal som inte bara Àr ute efter att sÀlja utan verkligen vill ge dig det bÀsta ljudet. Fick mycket bra support nÀr jag köpte ny förstÀrkare och skulle koppla ihop med ny tv och gamla högtalare.
Snabb leverans och nöjd med produkten.
Det var lÀtt att hitta rÀtt produkt på hemsidan och leveransen var snabb. Nöjd med produkten, Argon DAB/FM bordsradio. Den Àr snygg och har bra funktioner och ljudkvalitet.
Service utöver det vanliga
Fick fantastisk service nÀr jag skulle köpa en överraskningspresent till min man i Uppsala - och sen ringde de upp och berÀttade att de skulle sÀnka priset inom någon vecka och att jag kunde komma in och få en del pengar tillbaka - det var verkligen inget som jag hade rÀknat med och så otroligt bra service och kundtÀnk. Min man Àr dessutom supernöjd med presenten som de hjÀlpte mig att vÀlja.
Bra bemötande i mitt Àrende löste sigâŠ
Bra bemötande i mitt Àrende löste sig utan problem och framförallt trevlig personal.
Proffs på ljud
Proffs på ljud! Bra produkter och kunnig personal.
BestÀllt högtalare och förstÀrkare med snabb leverans. Outletprodukter i nyskick men till bÀttre pris gjorde min extra nöjd ð
Jag köpte det som födelsedagspresentâŠ
Jag köpte det som födelsedagspresent till mitt barnbarn. Han Àr mycket nöjd.
Professionella och kunniga
Professionella och kunniga. Kvalitativt utbud.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹