Jag har varit stamkund hos HiFiklubben i mÃ¥nga Ã¥r. Företagets produkter hÃ¥ller hög kvalitet, enligt mig. Köpte en Blusound Node Nano via deras outlet för 3500kr. En stabil och pÃ¥litlig streamer som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla pÃ¥ HiFi klubben Àr alltid ett sant nöje. Jag har varit kund dÀr i över 30Ã¥r och kommer att fortsÀtta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... ãã£ãšèŠã
Superfina högtalare. Jag Àr sÃ¥ nöjd med dom, har spelat nÃ¥gra timmar med dom sedan jag hÀmtade ut dom idag pÃ¥ posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slÀnga ut en... ãã£ãšèŠã
Hög kvalitet pÃ¥ utrustningen. TyvÀrr verkar de ha börjat anvÀnda AI för kundtjÀnstÀrenden sÃ¥ nÀr det vÀl Àr fel pÃ¥ en vara uppstÃ¥r en massa onödigt krÃ¥ngel. Jag vet inte hur mÃ¥nga mejl med motstridiga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild â inte kylskÃ¥p, tvÀttmaskiner och stavmixrar. Hos oss fÃ¥r du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hifi klubben Stockholm
Hifi klubben Stockholm
Bad att få hem två förstÀrkare för att avgöra vilken som passade mina högtalare och mitt rum.
Nej, gick inte.
Googlade och såg att det visst gick.
Sa det till HiFi klubben, som dÃ¥ medgav att det gick. ð
Men de vill ha full betalning för båda förstÀrkarna. Sammanlagt 40000 kronor. Och då var dom inte ens nya. (Enligt firman som skötte installationen).
Frågade också Hifi klubben om installationen gick med rotavdrag. Men fick inget svar.
De drog sen av kostnaden för den förstÀrkarna jag inte behöll.
Men orimligt dyrt för en timmes provlyssning.
Dom verkade sammanfattningsvis inte intresserade av att sÀlja och ge service.
Att jag Àndå ger två stjÀrnor beror på att den norska förstÀrkaren fungerade bra.

Hi-Fi Klubben Sverige ããã®åç
Min leverans har blivit en soppa
Min leverans har blivit en soppa, frÀmst Àr det pga Bring men Hifiklubben tar inte det yttersta ansvaret. NÀsta gång handlar jag nog i butiken eller online hos någon annan.
Köpte ett par Bowers & Wilkins Px7 S2eâŠ
Köpte ett par Bowers & Wilkins Px7 S2e hos Hi-Fi Klubben Malmö för ett tag sedan. Ville egentligen inte lÀgga +3000.- för ett par lurar men de hÀr lurarna var vÀldigt vÀldigt bra. Kunnig och hjÀlpsam personal som inte bara guidade mig rÀtt dÀr och då, men som också hjÀlpte mig att konfigurera lurarna en vecka senare, och som ytterligare några veckor senare hjÀpte mig med en uppgradering till senaste versionen av Px7:orna. Det var en trevlig skÀmtsam jargong i butiken, och vilja att hjÀlpa mig som helt okunnig kund. Stort tack, jag Àlskar mina lurar.
Fantastiskt bra support ochâŠ
Fantastiskt bra support och kundbemötande. PrisvÀrda produkter och högt kunskap av personalen kring dom produkter dom erbjuder!
Snabb service och kanonprodukt
Fantastiskt ljud i minimalt format!
Jag har sedan tidigare flera Bowers & Wilkins hörlurar och min favorit Àr PX8, men idag har jag fått hem mina PI8 och de ligger vÀldigt nÀra i ljudkvalitet, men Àr så smidiga att de aldrig kommer i vÀgen oavsett aktivitet. Frågar mig sjÀlv vilken av dessa fantastiska lurar jag skulle vÀlja, om jag bara fick vÀlja en?
Svaret Àr att jag med största sannolikhet skulle vÀlja B&W PI8 eftersom ljudkvalitet lurarna emellan ligger nÀstan i paritet och PI8 Àr så mycket mindre skrymmande.
Båda lurarna har Carbon Dome, men det tog ca 50 timmar att spela in mina PX8 och mÀrkligt nog spelar mina PI8 perfekt direkt ur kartong.
Visst Àr det inte några billiga lurar vid första påsyn, men om du vill ha bra ljud Àr det inte dyrt. "Varning" lyssning kan vara beroende framkallade, så du Àr förberedd.
(Jag hade en kompis som jobbade på Ultimate Sound i Vimmerby. Jag hÀlsade på honom och lyssnade på två av vÀrldens bÀsta stereo anlÀggningar. De kostade totalt ca 5-6miljoner st och efter den upplevelsen kunde jag inte lyssna på något på en månad, utan att att det lÀt som en plastburk.)
Tack så jÀttemycket för all tÀnkbar support av kundtjÀnst på Svenska HiFi klubben,ni Àr bÀst!
Peter Roback
Gick smidigt att köpa och fÃ¥ tv:nâŠ
Gick smidigt att köpa och få tv:n levererad hem. Sedan var den enkelt att installera
Beoplay Eleven
BestÀllde Beoplay Eleven och dom upplevde verkligen inte förvÀntningarna. NÀr man lÀst texten på hemsidan och gått igenom information, så skulle jag sÀga att det Àr vÀldigt missvisande för kunden. Det får en att tro att det kanske kan vara fler produkter dÀr informationen Àr missvisande. Hoppas jag får returens produkten då Àr jag en nöjd kund.
Snabb leverans!
Snabb leverans!
Fick en rekommendation att handla dÀr sÃ¥ min bestÀllning av hörlurar som var kanon ð
Snabb leverans och fantastiskt braâŠ
Snabb leverans och fantastiskt bra in-ear hörlurar. Mycket bra brusreducering. Hoppas batteriet håller lika bra i framtiden.
BÀst kundservice
Fick jÀttebra kundservice så att man ser att de prioriterar kunderna.
Liten Bluetooth högtalare
Provade ut bluetooth högtalare för att lyssna på ljudbok ur av hjÀlpsam personal i butik det blev en Noon flixx blev dock vid senare tillfÀlle att bestÀlla online på HiFi klubben pga tveksamt lagersaldo i butiken, snabb leverans och kanon nöjd med högtalaren
Riktigt bra ljud för pengarna
Riktigt bra ljud för pengarna! Blev överraskad nÀr jag såg bas knappen. Och fick Ànnu mer bas. Riktigt bra!
Toppen
Sidan Àr bra, leveransen var snabb och priset Àr helt ok, dÀr det gick att få dem billigare var frakten så dyr att det blev dyrare.
Snabbt o elegant hanterat frÃ¥n HifiâŠ
Snabbt o elegant hanterat från Hifi klubben.
Absolut inget att klaga på.
Klass rakt igenom
High End upplevelser!
Mina Bowers and Wilkins PX8 hörlurar fungerar felfritt efter en fabriksåterstÀllning i affÀren!
Ni vet vad som Àr bÀst jag litar pÃ¥ eraâŠ
Ni vet vad som Àr bÀst jag litar på era rekommendationer Àr supernöjd med högtalaren
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã