AniCura Roskilde Dyrehospital レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hunden blev grundigt undersÞgt, den blev indlagt og fik vÊske. Derudover fik den diverse blodprÞver. Vi fik ingen diagnose, men hunden blev rettet op. Opringning fra klinikken dagen efter, de ville h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Operation af hjÞrnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, bÃ¥de fÞr og efter behandling. Stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget prof. sted. GenoptrÊnings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering vÊk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg fÞlte os god taget imod, hvilket resulter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mogens (dyrlÊge) var der fra start til slut! Det betÞd sÃ¥ meget nÃ¥r man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物病院
  2. 救急動物医療サヌビス
  3. 獣医

圓該䌁業による蚘述

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlÊger” med den tÊtte og nÊre relation til kÊledyr og ejer, men ogsÃ¥ er henvisningshospital for andre dyrlÊger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersÞgelser, udredninger og behandlinger som krÊver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rÃ¥dighed. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ den specialiserede viden og den nÊre relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersÞgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlÊgen fortage en grundig undersÞgelse af dit kÊledyr. Hvis du som ejer har bemÊrket noget unormalt, vil der bliver fokuseret pÃ¥ dette. FormÃ¥let med sundhedsundersÞgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan vÊre observationer, der laves af dyrlÊgen under undersÞgelsen, eller ting, som du selv har lagt mÊrke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kÊledyr fÃ¥r et sundhedstjek en gang om Ã¥ret. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kÊledyr det meste af dÞgnet. PÃ¥ hverdage har vi Ã¥bnet fra 8-17. Herudover har vi pÃ¥ hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

God service og kompetent personale.

Altid god service, kompetent, venligt og empatisk personale og masser af godbidder til hunden.

2023幎8月30日

Hej Rikke
Mange tak for de flotte stjerner og de rosende ord om vores personale. Smil, empati, viden og godbidder har vi rigeligt af, og deler altid gerne ud af det :-)
Himmelev Dyreklinik

Vi skulle sige farvel til vores hund

Vi skulle sige farvel til vores hund gennem 13 år - og det skete på en meget nÊnsom/respektfuld måde. Under hele forlÞbet blev vi "guidet" af Mogens (dyrlÊge) i forhold til hvilke reaktioner, der kunne indtrÊffe hos vores hund, både i forbindelse med "ind-sovningen" - og den efterfÞlgende "afskeds-dosis". Det var vores fÞrste hund........- og selvom, det aldrig er rart at sige farvel, så var vi i trygge hÊnder.

2023幎7月6日

KÊre Lotte
Tusind tak for den flotte anmeldelse og dine flotte ord om et besÞg af den meget triste og svÊre slags. Det er dejligt at hÞre, at den måde vores dyrlÊge Mogens nÊnsomt guidede jer på gjorde en forskel, så I fÞlte jer trygge i den svÊre situation.
Mange hilsener

Det var vores

Det var vores, desvÊrre, alle sidste besÞg hos Himmelev Dyreklinik 🥺 Vi har besÞgt klinikken i over 12Ã¥r med vores Shela. Altid god og professionelt behandling. Tak for jer

2023幎9月5日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores dyrehospital.
Vi er stolte over at have gjort en forskel for jer og Shela gennem alle 12 år.

2x katte kasteration

Faktisk personale og behandling - virkelig dygtige

2023幎8月15日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi håber "drengene" har det godt og er friske og frejdige igen, selvom de har mistet lidt af deres mandighed ;-)

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er stolte over at hÞre, at du oplever professionalisme og hjertelighed på samme tid, da begge dele er meget vigtige vÊrdier for os.

Rigtig fin service .

Rigtig fin service og forståelse fra Receptionens side, da jeg måtte melde afbud,

2023幎9月13日

Hej Kate
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at hÞre at du er blevet mÞdt med forståelse og god service, selvom du måtte melde afbud. Det kan alle jo komme ud for, så det har vi naturligvis altid forståelse for.
Himmelev Dyreklinik

Selv om der var travlt fik vi en tid. Og der var god tid til undersÞgelse og forklaring.

Personalets imÞdekommenhed og faglige tilgang

2023幎9月5日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på. Det er er dejligt at hÞre, at I oplevede imÞdekommenhed, faglighed og at der var tid og rum til både undersÞgelse og forklaringer, selvom I blev "presset ind" i en travl kalender.
Himmelev Dyreklinik

Kunne ikke få en bedre behandling til

Kunne ikke få en bedre behandling til min hund. Professionelle, god kommunikation - fÞlte mig helt tryg

2023幎9月14日

KÊre Sussie
Tak for de flotte stjerner. Det er dejligt at hÞre, at du fÞler dig helt tryg og oplever professionalisme og god kommunikation, når du er her med din hund.
Himmelev Dyreklinik

Ikke så meget ventetid,alt personale er flinke og rare og sidst behandlingen virkede.

Ikke så meget ventetid,alt personale er flinke og rare i en beh

2023幎8月31日

Hej Bjarne
Tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord om vores personale.

Fantastisk professionelt

Fantastisk professionelt, kompetent og varmt personale, der tager så godt hånd om ens lille dyre-familiemedlem og giver information på en forståelig og god guidende måde! Kan varmt anbefale at tage dit kÊledyr med her❀

2023幎9月14日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og den fine feed back. Det er godt at hÞre, at du oplever et professionelt og varmt personale, der tager hånd om det ekstra familiemedlem og at du altid får god og forståelig information om undersÞgelser, fund og behandlingsmuligheder. Tak for din anbefaling :-)
Himmelev Dyreklinik

Selv om min kat ikke kan lide det og er

Selv om min kat ikke kan lide det og er meget gal, så tager personalet det med oprejst pande tusind tak til alle jer på Himmelev Dyreklinik. MVH Torben Nilson.

2023幎9月15日

Hej Torben
Tak for den flotte anmeldelse. Vi gÞr vores bedste for at mÞde alle vores patienter på en positiv og beroligende måde, da det jo egentlig ikke er os de er "gale på", men derimod er situationen der gÞr dem utrygge. Så tak for de vÊrdsÊttende ord.

ImÞdekommende dyrlÊge

DyrlÊgen ( orlav) mÞdte hunden i dens hÞjde og lige den situation den var i nu fik en meget roligere og tillidsfuld hund hos ham

2023幎8月22日

KÊre Heidi
Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse, hvor vores dyrlÊge mÞdte din hund dér, hvor den havde brug for at blive mÞdt.
Jeg giver roserne videre til Olav :-)

Som altid god oplevelse

Som altid god, venlig og prÊcis behandling

2023幎8月23日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tak for de flotte stjerne - dem sÊtter vi meget stor pris på :-)
Hilsen Himmelev Dyreklinik

Til trods for den meget trist

Til trods for den meget trist anledning, da vores hÞjt elskede kat skulle aflives, var det en god oplevelse.
en meget empatisk og behagelig dyrlÊge.

2023幎7月26日

KÊre JÞrgen
Tak for din fine anmeldelse fra en trist situation. Vi er glade for at hÞre, at vi kunne vÊre med til at gÞre afskeden med jeres dejlige kat til en god oplevelse.

SÞd dyrlÊge

SÞd dyrlÊge, der tog sig god tid.

2023幎8月21日

AniCura Roskilde Dyrehospital からの回答

Tak for din fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på :-)